Laden reviews...
279 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren snelle levering, verse bonen en duidelijke informatie. Er is veel waardering voor de variatie aan bonen en de transparante communicatie. De service wordt als betrouwbaar en vriendelijk beschreven met veel positieve ervaringen.
Voor een normaal bedrag bestellen en je hebt gratis verzending dat is ook wel fijn. En de koffie is echt mega vers en lekker. Bestellingen worden ook super snel aan huis geleverd.
6 August 2026
Mariel Hofstra
ENSCHEDE
Heerlijke koffie, de brasil is heerlijk en de decaf vind ik echt de beste decaf die ik tot op heden heb geproefd. Fijne service ook en snelle levering.
5 August 2026
Ruben Engel
ARNHEM
Opzoek naar eerlijke en biologische bonen die dagvers gebrand worden kwam ik brandzaak op het spoor. Perfect voor mijn halfautomaat in zowel espresso als melkbereidingen. Aanrader!
5 August 2026
Philip
LOPIK
Super simpel een bestelling gedaan op de website en gelijk een account aangemaakt. Proefpakket met 6 verschillende varianten besteld en eerste nu gebruikt. Heerlijk en super vers! Volgende bestelling volgt………
4 August 2026
Rene Brouwer
OOSTVOORNE
Erg lekkere koffiebonen, vol van smaak en heerlijk vers. Absoluut een aanrader!
24 July 2026
Fatma Topcu
AMERSFOORT
Ik heb het proefpakket met drie verschillende koffies besteld en het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Elke koffie had een duidelijk eigen karakter, maar wat ze allemaal gemeen hadden was de uitzonderlijke versheid. Dat proef je direct: levendige aroma’s, veel complexiteit en een mooie, gebalanceerde smaak. Het is duidelijk dat er met aandacht wordt gebrand en dat de bonen vers worden verstuurd. Voor mij was dit absoluut een geslaagde kennismaking. Ik bestel straks met plezier opnieuw!
20 July 2026
Miranda
ZWOLLE
Cadeaupaniek was er omdat de Aeropress hier in de buurt uitverkocht was. Maar jullie hielpen mij uit de BRAND, door binnen 24 uur het apparaat toch binnen te hebben, goede ZAAK.
20 July 2026
Sandra Van der Linde
VLISSINGEN
Niks op aan te merken. Ik heb een nieuwe bonen dealer.
16 July 2026
Michel
LOSSER
We hebben een proefpakket besteld en waren verrast om te zien dat alle koffie vers gebrand was na het bestellen. Dat is ook te zien aan de bonen, die mooi egaal van kleur zijn. We hebben het eerste pakket aangebroken, heerlijk medium gebrande bonen uit Honduras. Het smaakpallet ontvouwt zich tijdens het drinken en de (chocolade) afdronk is lang. We zijn erg benieuwd naar de andere bonen, de beschrijving van de smaak maakt in ieder geval al nieuwsgierig.
15 July 2026
N.J. Veenendaal
ARNHEM
Heb zowel de single origin als de blend selecties besteld, valt in smaak bij zowel mijzelf als bij vrienden.
13 July 2026
Enzo
Leiden
Goede bonen, fijn van smaak. Maar ik wil het nog perfect hebben. ( althans proberen)
10 July 2026
Pieter Jan Lautenbach
TZUMMARUM
Ik heb onlangs een espresso set aangkocht en was op zoek naar goede en betaalbare decaf. Ik heb de mountain washed van Brandzaak gekocht en die is echt super lekker!
9 July 2026
Arthur van Rooij
WATERINGEN
Eerste keer dus nog geen 5 sterren. Snel geleverd Koffie prima
6 July 2026
walter hermans
HEUKELOM NB
Heerlijke en eerlijke koffie, vers gebrand. Vandaag besteld, vandaag gebrand, morgen geleverd!
3 July 2026
Heleen Weber
DELDEN
Top kwaliteit koffie, vers gebrand en snel geleverd!
3 July 2026
Frans de Bruin
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Op woensdag besteld, en op donderdag vers gebrand in huis. Ik heb de Honduras Marcala Comsa en de Brasil Yellow Bourbon besteld. Nu eerst de Honduras gebruikt: Heerlijke koffie voor in de Jura.
1 July 2026
Robert Mangal
BARENDRECHT
Nog een vaste klant erbij!
30 June 2026
Mustafa
ROTTERDAM
Mijn eerste bestelling binnen gekregen. Deze werd netjes afgeleverd. Zodra de doos open ging kwam ons al een heerlijke koffiegeur tegemoet. We zijn de eerste zak bonen aan het uitproberen. Die bevallen ons al prima. We zijn heel benieuwd naar de volgende smaken.
30 June 2026
Edith
HOENSBROEK
Gemakkelijk besteld….snelle levering….mooie prijs…top!!!
17 June 2026
Ans Vos
'S-HERTOGENBOSCH
Heerlijke koffie, en snel geleverd.
9 June 2026
Diana van Haren
WADDINXVEEN
Na jaren aan de supermarktkoffie op zoek naar meer kwaliteit. Al googelend bij Brandzaak uitgekomen en dat viel zeker niet tegen. Goede website, assortiment en afhandeling. Twee soorten besteld en geproefd. Handige verpakking en prima koffie.
8 June 2026
MALLE
Decaf besteld, smaakt prima
Jaap van den Hoek
DORDRECHT
Door mijn broer brandzaak aangeraden, eerst bij hun geproefd. Nu ook zelf aangeschaft heerlijke koffie.
M.s.j. Polderman
SINT-ANNALAND
Echt de lekkerste koffie. Al meerdere merken geprobeerd, maar deze blijft het lekkerste❤️
Wendy Schmitt
HELLEVOETSLUIS
Brandzaak is een Nederlandse specialty coffee branderij die hoogwaardige Arabica-koffiebonen uit verschillende koffieregio’s zorgvuldig selecteert en ambachtelijk brandt. Als grondlegger van het Roasting on Demand-concept staan wij voor maximale versheid, kwaliteit en snelheid. Door pas na bestelling te branden en supersnel te verzenden, zorgen wij ervoor dat zowel koffieliefhebbers als bedrijven altijd kunnen rekenen op verse koffie.
Seggelant-Zuid 6 B
3237 ME Vierpolders