Heerlijke koffie!

Wij hebben een pakketje ontvangen dat bij open maken al heerlijk rook en ook nog eens super smaakt! We gaan hier zeker opnieuw bestellen :)

Snel en lekker

Makkelijk te bestellen, snelle levering en heerlijke koffie.

Vers gebrand snel geleverd en na alle soorten koffie bij brandzaak geprobeerd te hebben nu de voor ons lekkerste koffiebonen gevonden de Ethiopië

Snelle levering, ik kreeg bonen binnen die 2 dagen ervoor gebrand zijn. Top!

Goeie Ethiopische bonen, mooie selectie kleine bonen met een diepe smaak. 2 dagen na de branding al bij mij thuis! Goed verpakt in luxe zakken en een passende doos waarin het geleverd werd. Je ziet dat brandzaak passie heeft voor het vak!

Levering volgens afspraak

Prima kwaliteit koffie en levering volgens afspraak

Goede shop!

Snelle bezorging, topkoffie!

Tot nu toe positief

Koffie besteld en gekregen. Afhandeling en snelheid van levering van mijn order was ik tevreden over. Daar ik nog een pak andere koffie aangebroken heb staan heb ik de nieuwe nog niet gebruikt. Wel wat vragen aan klantenservice gesteld en daar direct antwoord op gekregen dus dat is heel positief.

Gevarieerd aanbod

Sinds kort in bezit van een volautomatische koffiemachine en uiteraard op zoek naar goede koffiebonen. Brandzaak heeft een testpakket met zes soorten uit het assortiment. Die hebben we besteld, zijn snel bezorgd en de eerste zak inmiddels al op. Die zak is voor herhaling vatbaar. Nog 5 te gaan...

Eindelijk een goede bak koffie

na veel merken en branderijen geprobeerd te hebben heb ik met koffie van Brandzaak mijn koffie gevonden

Veem verschillende bonen van verschillende branderijen geprobeerd maar de Houseblend van de Brandzaak is toch wel de favoriet geworden. Al meerdere zakken erdoorheen gegaan hier! Altijd netjes op tijd geleverd en vers gebrand. Kopjes en travelmok ook fijn!

Verse heerlijke koffie

Op het moment van bestellen wordt het vers gebrand. Er zijn verschillende soorten koffiebonen met verschillende brandingen. Zo kies je de smaak de jouw voorkeur heeft. Al met al een betaalbare maar kwalitatief goede koffieboon voor je koffie machine. Aanrader!

De beste koffie tot nu toe, en supersnel geleverd!

Na enige tijd de regelmatig "best beoordeelde" voorgebrande koffie op de markt te hebben gedronken, was ik toch nooit helemaal tevreden. De koffie van Brandzaak komt erg dichtbij wat ik in een restaurant zou krijgen!

Erg goede koffie, elke bestelling vers gebrand

Goede service, Brandzaak houdt je goed op de hoogte van de status van je bestelling. En zodra je het thuis hebt erg goede koffie, een aanrader.

De brandzaak een smakelijke ontdekking!

Voor het eerst koffie besteld via de brandzaak, 2 verschillende brandingen om uit te proberen. De smaak is aangenaam vol te noemen. De mail vanuit de brandzaak over bewaren en optimaliseren van zet methode op zich bekend maar wel leuk als reminder.

Goed assortiment en lekkere koffie

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Brandzaak. Je proeft echt het verschil met supermarktbonen. De levering was snel en netjes verpakt. Wat ik vooral fijn vond, is de informatie over de herkomst van de bonen en wanneer de bonen waren gebrand. Een echte aanrader voor elke koffieliefhebber!

Heerlijke snelle koffie levering

Ben nog aan het ontdekken, maar vooralsnog is de koffie fantastisch!

Heel, heel goed!!

Levering op tijd en goed verpakt. Van mijn bestelling heb ik meteen de Honduras mee op vakantie genomen. Mooi gebrande bonen. De geur en smaak: fantastisch!! Van de omschrijving op de site is niets gelogen. De andere bestelde koffies moet ik nog proeven, maar deze Honduras gaat hoe dan ook mee in de volgende bestelling.

Yellow bourbon zeer aan te raden

Brandzaak is een fijn en snel leverend bedrijf; koffie zeker aan te raden.

Makkelijk bestellen en daarna heerlijke koffie!

Bestellen ging makkelijk en ook het ophalen was makkelijk. Mijn bestelling stond klaar. Ik heb 6 kleine verpakkingen met verschillende smaken gekozen om te kijken welke we thuis het lekkerste zouden vinden. Inmiddels zijn we bezig met zakje nr 4! Het is nu al moeilijk kiezen! We vinden ze, tot nu toe, allemaal lekker!

Heerlijke decaf!

Ik was op zoek naar lekkere decaf koffiebonen en op aanraden van een collega bij Brandzaak besteld. De koffie is echt heerlijk en zelfs nog lekkerder dan verwacht!

De lekkerste decafé!

Al een tijd op zoek naar een goede decafé boon en dit is de lekkerste!

Wat een machtige beleving!

Idem

heerlijke koffie

Ik kon de koffie al van mijn dochter en nu hebben we zelf een bonnen koffiezetapparaat gekocht en mijn dochter heb jullie aan bevolen De koffie is in woord heerlijk Een aanrader

Voor 13:00 besteld en de volgende dag verse bonen in huis!!

Geweldig goed

Koffiebonen zijn geweldig goed. Zeer professioneel. Koop snel weer wat. Bedankt.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam