Snel lekker en vers

Probeer pakket was top! Nu weten we welke smaak bij ons past!

Snelle bezorging, lekkere koffie

Normaal koop ik mijn bonen in de supermarkt, maar ik wilde een keertje next-level koffiebonen. Goed concept dat je zo snel mogelijk na de branding je bonen in huis hebt. Het aanbod is ook goed: niet teveel, maar nog steeds genoeg keuze.

Heerlijke koffie, snel geleverd

Heerlijke koffie, snel geleverd

Heerlijke koffie

Ik vind de bestelde koffie heerlijk

Snel en correct en heerlijke koffie

Prima zaak

Heerlijke koffie van een echte specialist

Mijn eerste bestelling gedaan en keurig vers gebrande koffie ontvangen. Het proef pakket wordt nu geprobeerd, en de eerste smaken zijn uitstekend. Aanrader.

goede koffie en kom zeker terug

hele goede koffie

Snel, goed en lekker

We hadden snel onze bestelling in huis en het is heerlijke koffie

Een (h)eerlijke verse koffie voor eerlijke prijs

Vers gebrand en snel geleverd, zodat we iedere dag genieten van deze lekkere smaken

Uitstekende kwaliteit koffie

Onlangs ern proefpakket besteld met 6 verschillende smaken. Alles in mooie hersluitbare verpakkingen met duidelijke omschrijving van de smaakprofielen. De bonen waren kort voor levering gebrand, alles super vers. Echte aanrader als je op zoek bent naar goede kwaliteit tegen een mooie prijs

Geweldige smaak

Wij hebben de cafeïne koffie bonen geprobeerd en de smaak is geweldig. Martin

mooi gebrande bonen

lekkere koffie

Snelle levering, goede branding en heerlijke smaak om stil te genieten

Zie boven

Erg lekker

Tot nu toe al zeer tevreden met de Brasil en House Blend, mooi gebalanceerde smaak, nu alleen nog de Latin blend proeven

Lekkere koffie, snel geleverd

Op zoek naar goede, vers gebrande bonen, vond ik Brandzaak. Dit wordt een blijvertje

zeer tevreden

communicatie duidelijk, een leuk berichtje dat ze begonnen de koffiebonen te branden. en koffie ( Costa Rica) is een smaakvolle koffie. Ben ook benieuwd naar de iets sterkere Honduras.

Top koffie!

Lekkere koffie. Supersnel binnen en kan bijna niet verser gebrand.

Snel en vers

Om half3 in de middav mijn bestelling geplaatst een de volgende dag al in huis! De yirgacheffe koffie is een must om uit te proberen, prachtig gebrand en heerlijke koffie!

Service zo als beloofd. Top dus

Uitstekend!

In de winkel waar wij de nieuwe DeLonghi koffiemachine kochten werd koffie geadviseerd van Brandzaak. Omdat de bonen van betere kwaliteit zouden zijn en omdat het beter is voor de machine. We hebben dit advies opgevolgd en 2 zakken Guatemala Huehuetenango bij Brandzaak besteld. Dat ging eenvoudig en snel, de dag erna was de koffie al binnen. Daarna de koffiemachine ingeregeld en nu drinken we heerlijke koffie, sterk en met een zachte smaak. Wij blijven deze koffie drinken, zo lekker! En als nieuwe klant kregen we nog een paar kortingsbonnen bij o.a. winkelketens. Dus dat is mooi meegenomen.

Scherpe prijs en snelle levering

Een prima produkt tegen een scherpe prijs.

Lekkere koffie en snel ontvangen.

Beste Decaffee

Verschillende koffies van Brandzaak kado gekregen. Deze was zo lekker dat ik de website heb bezocht. Zag er mooi uit. Was op zoek naar een lekkere Decaffee. Deze heb ik gevonden. Vol van smaak en romig. Heerlijk als cappuccino, espresso en ristretto. Top. Pulspunten - mooi website - acceptabele prijzen - snelle levering

Heerlijke koffie

Duidelijke website. Word hoed geïnformeerd en snelle levering.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam