goed!

snelle levering, goede koffie.

Koffie goed, producten zeer teleur stellend

Koffie heb ik niks over te klagen. Goede kwaliteit en verpakking. De producten zijn wat minder. De french press was kapot bij aankomst En de molen slijt zichzelf kapot. De metalen hexnut schuurt tegen het plastic en schuurt het weg. Waardoor je steeds grofere koffie maalt na elke keer. Nogmaals koffie goed. Producten zijn het geld niet waard

Snelle service en goede kwaliteit koffiebonen

De site de bestelling de bezorging en de kwal. Ben pas aan de 2e soort koffie begonnen van de 4 en ik kan nog géen definitief oordeel geven . Maar dat deze klant tevreden is is zeker

Heerlijke koffie

Binnen 24 uur heerlijke vers gebrande koffie

Ik zou de koffie van Brandzaak aan iedereen kunnen aanbevelen.

Koffie is lekker vers en verrukkelijk! Het is het proberen waard!

Super tevreden!!

Hele lekkere en verse ☕️

Gewoon super goede koffie

Verser kun je je koffiebonen niet krijgen, de branddatum staat zelfs op de zak. Leuk dat je kunt lezen waar de bonen vandaan komen. Snel geleverd en bovenal heerlijke koffie! Ik ga zeker vaker bestellen en heb mede koffieliefhebbers al aangeraden ook hier te bestellen.

Heerlijke koffie

Alle smaken besteld om te proeven. Dan weten we wat we kunnen bestellen. Top

Super service!

Goed concept, super verse bonen en snelle bezorging!

Kwaliteit koffie en snel geholpen

Vrijdag proefpakket besteld. Zondagochtend afgehaald bij de branderij omdat ik toch in de buurt was. Kwaliteit van de bonen is goed en produceren mooie crema. De Guatemala Huehuetenango is tot nu toe m'n favoriet en heeft een mooie complexe nasmaak, zelfs in m'n cappucino.

Prima koffie. Goede en snelle bezorging

Geweldige koffie !!

Netjes en snel

Heerlijke koffie net gebrand en zeer snelle levering top

Heerlijke koffie met een fruitige smaak.

Snelle levering en bonen ruiken overheerlijk. Net zoals de smaak. Voor herhaling vatbaar dus!

voor herhaling vatbaar

De koffiebonen zijn vers gebrand, reuken heel lekker en de koffie is heerlijk! de bestelling is snel geleverd.

Lekkere koffie snelle levering

Heb koffie bonen besteld voor mijn koffiemachine. Ben nu aan het uitzoeken welke koffie boon mij het beste aanstaat

Goede en snelle levering

Ben nu de koffie uit Guatemala aan het proberen. Heerlijke smaak en niet bitter. Wordt zeker nog een keer besteld. Heb nog de koffie uit Honduras en de Latin Blend om te proberen. Ben heel benieuwd. Tot nu toe heel tevreden!

Geweldig van begin tot eind

Makkelijk. Goede service en heerlijke koffie. Ga zo door

Verrassend lekkere koffie

Voor de eerste maal onze nieuwe volautomatische koffiemachine in gebruik genomen met daarin de koffie van de Brandzaak. Er waren dus 2 dingen die we moesten ontdekken namelijk de koffiemachine en de bonen. In beide gevallen dus een top ervaring. Koffie van klasse en super vers in een fraaie verpakking.

Goede service, heerlijke koffie

Zoals beloofd was de vers gebrande en gemalen koffie de volgende dag in huis. De koffie is van uitstekende kwaliteit, en zit in handige afsluitbare zakken. En ook de chocoladereep die ik besteld had was heerlijk. Alle verpakkingen hebben een luxe uitstraling, dus ook erg geschikt om cadeau te doen. Kortom, zeer tevreden.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam