Goede snelle service en lekkere koffie.

Goede snelle service en lekkere koffie voor een mooie prijs.

Prettig bestellen, mooi website en afleveren perfect. Moet de koffie nog uitproberen, maar het lijkt mij erg lekker.

Excellente koffie en service

Via vrienden op de koffie gewezen, super service ontvangen en top koffie.

Spatzuiver en goed betaalbaar!

De aeropress is uitstekend!

Heerlijke verse bonen

Na een tip van een bevriende collega heb ik voor de feestdagen de Cubaanse bonen besteld. Makkelijk bestellen op goede website, snel geleverd in mooie zak en genoten van de heerlijke verse bonen, mooie uitgebalanceerde smaak.

Kwaliteit & prima service!

Snel antwoord op vraagjes rond beschikbaarheid van producten. Vers gebrande koffie en heel degelijke toebehoren. Heel snelle bezorging en degelijke verpakking!

Vers product snel geleverd!!

Brandzaak koffiebonen besteld. Zeer snel geleverd! Dag voor levering was de branddatum. Zeer vers product dus! En de smaak....omver geblazen!!

Supper lekkere koffie en snelle service

De eerste keer bij Brandzaak besteld op advies van een collega. Gelukkig maar want de koffie is supper lekker en de service erg goed. Wij hebben een Jura machine en die combinatie met de koffie uit Guatemala is gewoon top!

Een ontdekkingsreis van smaken.

Super vers gebrande bonen, met brand datum, snelle levering in goede verpakking.

Lekker koffiebonen

Bestel al een tijdje koffiebonen bij Brandzaak. Levering snel en altijd duidelijk. Goede koffiebonen, elders anders koffiebonen geprobeerd en vergeleken maar blijf die van Brandzaak lekkerder vinden.

Snel geleverd, perfect ontvangen

Zelfs met de feestdagen volgende dag geleverd.

Heerlijke koffie

Lekker van smaak.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Ik geniet van de geleverde koffie.

bestelling

eenvoudig zelf op te halen.

Na jaren de supermarktkoffie, nu tijd voor het echte werk. Omdat we nog niet kunnen kiezen welke de lekkerste is proberen we ze gewoon allemaal uit. Snel geleverd. Door de doos heen ruil je de heerlijke koffiegeur

Snel geleverd heerlijke koffie

Netjes snel geleverd en super kwaliteit koffie

Super tevreden van de service en het product !!

Super tevreden van de service en het product !!

Snelle levering en heerlijke koffie!

Fijne en snelle service

Bestelde goederen snel in huis, goed verpakt. In goede staat verkerend en snel binnen. Top winkel

Geweldig!

Brandzaak heeft erg goede bonen voor een goede prijs, ze zijn duidelijk in hun communicatie en komen hun afspraken na. Ik raad brandzaak zeker aan.

Mooi verpakt en super thermo beker. Ik heb gekozen voor de verschillende koffiezakken van 250 mg. Dan kan ik goed kiezen wat voor mij de beste keuze is.

Lekker koffie en snelle levering

Last minute besteld voor Kerst en was er al enkele dagen later. Leuke update over wanneer de bonen gebrand zijn.

Heerlijk

Service supersnel, op de dag van bestelling gebrand en de volgende dag in huis. De koffie zelf, de Cubaanse special, is heerlijk! Ik heb ook een reep chocolade er bij besteld en die is ook al zo lekker.

Op tijd en op maat.

Eerste kleine bestelling gedaan. Reden om er meer te doen.

Smiddags besteld en eind van de middag bestelling klaar en opgehaald. Goede service en vriendelijke mensen. Koffie echt heel goed Een aanrader

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam