Heerlijke koffie, snel verzonden.

Leuk dat je achteraf tips krijgt over de bestelde koffie en hoe je deze het beste kan zetten.

Doen wat ze beloven

Onze bestelling bij Brandzaak Koffie werd netjes op de gevraagde dag bezorgd. De bonen zijn mooi verpakt in hersluitbare zakken. We gaan wat verschillende soorten bonen uitproberen en hopen dat onze smaak erbij zit, zodat we hier kunnen blijven bestellen.

Heerlijke vers gebrande koffie

Heerlijke vers gebrande koffie en snel geleverd!

Heerlijke koffie

Lekkere koffie, vers gebrand en snel in huis.

Snelle verzending en goede kwaliteit

We waren verrast hoe snel verzonden van de versgebrande koffie, we hebben nu 2 verschillende geprobeerd en vinden deze geweldig. We gaan er vast nog meer proberen.

Alles geregeld volgens afspraak

Mijn vers gebrande koffiebonen ontvangen en na 5 dagen de vers gebrande koffiebonen te laten rusten, voor het eerst een vers gemalen bakje koffie proeven, een groot verschil ten opzichte van andere koffiebonen, dit valt niet uit te leggen, dat verschil kan je alleen maar ervaren door te proeven.

Snel levering en koffie is erg lekker.

Koffie is snel op de post gedaan en ontvangen. De koffie bonen waren een dag van te voeren geroost, dus lekker vers.

Topkwaliteit koffie

Grote verschil met eerdere gebruikte koffiebonen. Perfecte prijskwaliteit verhouding. Goed bezig jongens mijn complimenten

Koffie smaakt goed !!

Goed gewoon goed.

Snelle levering. Netjes verpakt. Lekkere koffie. Proefpakket gekozen helaas nog niet alles kunnen proberen. Voor ons was het wel even zoeken met de hoeveelheid koffie, aangezien we graag sterker koffie hebben kwam het advies van brandzaak niet voor ons uit. Maar daar is het ook een advies voor. Ga hier zeker vaker bestellen.

Moeilijk om iets te beoordelen dat gewoonweg niet geleverd wordt..

Op tijd en stond mijn bestelling geplaatst voor kerstcadeautje maar het wordt gewoonweg niet geleverd. Zelf de track en trace weet niet wanneer het geleverd zal worden.. Als het überhaupt ooit nog geleverd gaat worden...

Lekkere koffiebonen!!

Top koffie en snelle levering!

Fijn :-)

Ik stond versteld van de perfecte kwaliteit en het verschil met de koffie bonen uit de supermarkt

Buiten gewoon!

heerlijke koffie in een goede verpakking

staat in de zin hierboven

Uitstekende koffiebonen met een intense smaak en daarna een prima service ga zo door!

uitstekende koffiebonen met een intense smaak en daarnaast een prima service.

We zijn blij met het product. De levering is altijd op tijd.

Snel en goed

Echt verse bonen en dat proef je. Handige hersluitbare verpakking. Dankzij het proefpakket weet je welke bonen je lekker vindt. Verpakking zonder metaalfolie, dus recyclebaar.

1e bestelling in goede orde ontvangen. Zeer tevreden over de smaak en prijs/kwaliteit.

Supersnelle levering

Naast de snelle levering, een fijne site, goede info over de koffiebonenen hoe leuk is het de datum van branding op de koffiebonenzak te zien. Wij gaven het als een kadootje.

Fantastische koffiebonen voor de lekkerste koffie!

En een fijne site met veel info en naslagwerk. Ook een goed kiessysteem voor de juiste koffieboon!

Fantastisch !

Ik hen geen koffie expert maar het smaakt uitstekend!

Topzaak

Snelle service en vers gebrand!!!

Snelle levering en fijne verpakking

Snelle levering en super verse koffie. Vind het wel jammer dat er geen probeer zakjes zijn van de koffies die je zelf kan kiezen. Er zijn probeer deals maar zou graag de mogelijkheid zien om deze zelf samen te stellen. Ik ben fan van hele sterke koffie en zou graag bijvoorbeeld dan de 3 sterkste willen kunnen testen zodat ik dan een goede keuze kan maken. Dit is geen negatief iets maar wellicht wat om over na te denken. Verder is mijn eerste bestelling top verlopen en ga hier zeker vast mijn koffie halen. Alleen nog even zoeken naar de juiste sterke koffie.

Perfect in boon & service!

Ik heb een ‘proefpakket’ gekozen om uit te proberen welke smaak ik het lekkerste vindt. De prijs voor een pakket met 6 zakjes is mooi in balans en nodigt uit. De bonen zijn heerlijk & vers! Precies wat je verwacht als je de bestelling hebt geplaatst. De levering van de koffiebonen was ook volgens wens. Zelfs richting de feestdagen!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam