Super lekker koffie

Lekker koffie

Goede service en heerlijke koffie

De koffie wordt snel en goed verstuurt. En daarna begint het genieten pas echt. Heerlijke koffie.

Super lekker en goede koffie

Ik heb besteld, 1 kg koffie uit Honduras en 1kg uit Ethiopië. We zijn aan de Honduras begonnen, deze geeft een heerlijke smaak van echte koffie met een lichte tint van walnoten en ook proef je een lichte smaak van melkchocolade, zonder dat het overheerst en de smaak van de koffie aantast. We zijn dan ook erg nieuwsgierig naar de koffie uit Ethiopië, deze schijnt ook een echte liefhebber te zijn bij de echte koffiefanaten. De koffiebonen zijn super vers, in de mail die ik mocht ontvangen van de Brandzaak werd vermeld dat de koffie voor mij gebrand werd, ik dacht eerst dat het een standaard verhaal was, tot ik mijn bestelling bezorgd kreeg, op beide zakken stond ook echt de branddatum … de dag nadat ik de bestelling had geplaatst ! Super goede koffie en echt verse koffie, wij zullen alle soorten die aangeboden worden zeker gaan proberen, “Goede Zaak” de Brandzaak !

Doen wat ze beloven

Eerste keer besteld. Lekkere koffie en ophalen ging soepel. Perfect dat ze op de route zitten

heerlijke koffie

alles prima inorde optijd geleverd en netjes verpakt en smaakt heerlijk

De koffie is echt goed en de service ook, en daarmee ben ik beide heel blij

Mooie koffie met een fijne, snelle service. Ik ga zeker meer bestellen in de toekomst.

Snel en lekker

Ik heb 2 sets van 3 koffie smaken besteld. De verzending was snel binnen zoals verwacht. Keurig verpakt, helemaal niets op aan te merken. Inderdaad heel verse koffie, en de eerste 2 smaken zijn lekker. Mogelijk nu al een nieuwe favoriet ontdekt.

Koffie van topkwaliteit.

Zeer lekkere koffie, snelle levering, doe zo voort.

Op zondag besteld, maandag al in huis. Uitstekende koffie

Op zondag besteld, maandag al in huis. Uitstekende koffie

Heerlijk

Heerlijk verse koffie. 2 proefpakketten besteld zodat we alle smaken kunnen ervaren. Tot nu toe heel tevreden over.

Nette levering en mooi product

Nette levering en mooi product, voldoet precies aan mijn verwachting.

Fantastische koffie, ongekende service

Echt een fantastische belevenis, ik ben nu voor het leven verpest ;-)

Wat een super lekkere decaf koffie!

Wow! We zijn zo verrast over de smaak en textuur van de decaf koffie. Echt heerlijk. We zouden graag zien dat de koffie biologisch en Fairtrade zouden zijn. Dan kregen deze bonen een echte tien.

Lekkere koffie snel geleverd

Had proefpakket de ene was nog lekkerder dan de ander

Snelle service en top koffiebonen

Levertijden en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Fantastisch!

Wat een fantastische ervaring om vers gebrande koffiebonen van Brandzaak binnen te krijgen. De zakken, het ontwerp, de smaakkeuze. En dan moet het echte feest nog beginnen....namelijk het openen van de zak en het kijken, ruiken van de koffiebonen, de geur en de versheid danst je te gemoed. Voorzichtig vul ik de koffiemaler (niet morsen) en dan maak ik met veel liefde en geduld en met een echte espressomachine, het allereerste verse gebrande espresso uit het pak. Een ware feestexplosie.....love it ❤️ en nooit meer anders.

Snelle levering,heerlijke koffie.

Voor het eerst besteld bij Brandzaak,en geniet nu dagelijks van een heerlijke kop koffie!

Great coffee!

The coffee beans are very fresh. They smell and taste amazing! Highly recommend this place.

Mooie duidelijke website dat passie voor koffie uitstraalt

Goede en uitgebreide informatie over koffie/koffiebonen

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Lekkere koffie. Op bestelling gebrand. Perfecte prijs (misschien zelfs een beetje aan de lage kant voor deze kwaliteit). Keep it up!

Top koffie!

Heerlijke verse bonen en interessante variatie. Zeker aan te raden

eerste aankoop naar aanleiding advies per email.

mailtje gestuurd met de vraag welke koffiebonen, snel en vriendelijk een antwoord ontvangen. bestelling gedaan, snelle afhandeling en levering. en de koffiebonen zijn voortreffelijk. top

Schoolvoorbeeld hoe een webshop hoort te zien.

Van het contact vooraf, tot het plaatsen van de bestelling en de tips die ik proactief achteraf kreeg, was dit een zeldzaam goede shop ervaring. Enige verbeterpunt zou kunnen zijn dat er aangegeven wordt wat voor koffievariatie de bonen het meest geschikt voor zijn, of dat je hierop kunt filteren. De bonen kunnen niet verser dan dit, tenzij je ze zelf brandt, maar ik kan iedereen aanraden de Brandzaak dit voor je te laten doen :-)

Snelle levering en heerlijke koffie bonen.

Goed.

Echt lekkere koffie!

ik ben gek op koffie en deze vers gebrande koffie is heerlijk!

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam