Uitmuntend

Wij gebruiken de koffiebonen van Brandzaak omdat deze natuurlijk op de eerste plaats van zeer hoge kwaliteit zijn. De smaak is geweldig, uniek is ook dat er tijdens het onderhoud van onze volautomaat veel minder verontreiniging aanwezig is dan in vergelijking met andere premium koffiebonen, dit zal de levensduur van het apparaat positief beïnvloeden.

Lekkere koffie

Snel bezorgd, goede service en zeer lekkere koffie. Heb de Guatemala bonen. Een lekkere sterke bak koffie!

prima bonen, snelle levering, goede informatie

tevreden, zal hier zeker weer bestellen

Smakelijke koffie en snelle levering

Dit is de eerste keer dat ik via internet koffie heb besteld. De communicatie over de levering en de levering zelf gingen prima. Netjes afgeleverd in een stevige doos. Nadat ik een pak koffie had opengemaakt, kwam de aroma mij al tegemoet. Heerlijk, net als het bakje koffie daarna. Overigens in een kopje van de Brandzaak. Wat mij niet zo heel erg duidelijk is, is of deze koffie ook echt direct trade koffie is. Ik lees wel over de projecten en de ondersteuning van de projecten, alleen niet over de hoeveelheid tussenhandel die er nog wel of niet in de keten zit. Dit is de reden van de vier sterren in plaats van vijf sterren.

Perfecte koffie en snelle en correcte levering

Op basis van een kranten artikel koffie besteld. De koffie voldoet volledig aan de beschrijving en met name de betiteling "allemans vriend". Ook de brand datum op de verpakking is erg goed nooit meer oude koffie.

Heerlijke koffie

Snelle levering!!

Zoveel soorten en merken koffie geprobeerd maar deze koffie is de top!, super vers, lekker en smaakvol, echt genieten van een heerlijke kop koffie.. Aanrader!!! .

heerlijke koffie

snelle levering en de bonen zijn zalig! ik heb een proefpakket besteld zodat we kunnen kijken welke smaak het beste bij ons past.

Mooie en duidelijke site. Bestelling is makkelijk te plaatsen en wordt snel verzonden. Verpakking is super tof en koffie is heerlijk.

Prettig

Idem

Netjes order ontvangst en volgen van de bestellen.

Heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst, 2kg Honduras marcala comsa. Zal volgende keer de house blend bestellen komt meer overeen met de koffie die ík normaliter dronk giraffe latin blend. Ik ervaar de Honduras als iets te intens voor cappuccino. Maar verder prima als espresso met een prettige afdronk.

Snelle service goede site en heerlijke koffie fijne verpakking

Snelle service goede site en heerlijke koffie fijne verpakking

Goede bonen, vers en altijd snel geleverd!

Goede bonen, vers en altijd snel geleverd!

Goed gebrande bonen en een goede service, top!

Goede ontzettend verse koffie.

Heerlijke koffie. Goed omschreven op de website waardoor er een goede keus gemaakt kan worden. Tevreden tot nu toe. Misschien heb ik het gemist maar het zou fijn zijn om een goed bewaaradvies te krijgen.

Goede koffie, fijne smaken.

Eerst een proefpakket besteld, daarna mn keuze gemaakt. Erg handig zo'n proefpakket!

Heerlijke koffie, elk kopje weer genieten! Ben net begonnen met Costa Rica van het proefpakket. Kijk nu al uit naar de volgende zaak. Een avontuur! Sylvie uit Scheveningen

Koffie met heerlijke tonen

Ik kom vaak in landen waar de koffiebes letterlijk vanuit de hotelkamer te plukken is. Dat zijn landen waar je echte verse koffie kunt drinken, en dat proef je! In Nederland menig koffieboon geprobeerd en heel vaak teleurgesteld en geur en smaak... Er zijn tot nu toe twee branders in Nederland die in de buurt komen van het genot van een verse bakkie koffie... Brandzaak is daar dus één van.

Snelle verzending,heerlijke koffie

De bonen kwamen na bestelling super snel. Datum van branding van de bonen kan bijna niet verser. En dat proef je ! En erg makkelijk is dat de zak bonen weer afgesloten kan worden.

Het is zo Lekker!!

Snel verzonden en smaakt zo lekker

Prachtig bedrijf met de goede services!

Perfect en netjes geholpen, heerlijke koffiebonen en vers gemaakt.

Geweldige koffie

Top kwaliteit Super vers erg snel! Ik ben fan en wil niet meer anders! Ook het personeel is meedenkend. Nu ook 2 brandzaak kopjes erbij! Ga zo door !

Heerlijke koffie en snel geleverd

Ik heb verschillende smaken geprobeerd en ben blijven hangen bij Brasil Yellow Bourbon. Verslavend lekker!!

Snelle bezorging prima kwaliteit bonen

Goede service en excellente kwaliteit

Heerlijke koffie!

Voor de eerste brandzaak uitgeprobeerd. Aangenaam verrast door de lekkere smaak van de blends. Enig nadeel is dat de kleine zakjes significant duurder geprijst zijn. Voor nieuwe klanten had dit misschien anders gekund.

Seggelant-Zuid 6 B

3237 ME Rotterdam