Pluspunten

Mooi verpakt, origineel product. De service was ook heel snel. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

Mooi product, snel bezorgd en leuke verpakking!

Pluspunten

Super snel opgestuurd, goede producten die ook betaalbaar zijn, leuk initiatief, mooie website. Alleen maar positief!

Pluspunten

Goede snelle service,mooi en leuk product

Pluspunten

Snelle levering en goed ingepakt.

Pluspunten

Koffie scrub ziet er heel leuk uit. Mooie verpakking, snelle levering en er zat een tester bij van de body crème. Heerlijke crème!

Op de website staat niet duidelijk dat de scrub zo mooi verpakt wordt.

Pluspunten

snelle levering goede en nette verzorging

Pluspunten

Argan olie is erg fijn. Goede service en snelle bezorging.

Pluspunten

Geweldig mooi concept met mooie producten! Zorgvuldig ingepakt, helemaal leuk om kado te geven. Ik kom hier zeker terug!

Geprinte label 'Sample' op het gratis monstertje zou de verpakking net wat meer afmaken. Details ;-), weet zeker dat het goed gaat komen.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie en goede producten. Erg leuk en makkelijk om zelf je verzorgingsproducten te maken op deze manier. En een mooie weckpot om de body cream in te bewaren is top.

Pluspunten

Snelle levering. Kwaliteitsproducten. Verder wilde ik het laten versturen met een persoonlijke tekst en dat was geen enkel probleem. Leuke site als je iemand een cadeautje wilt sturen!

Pluspunten

Supermooie, goede spullen voor een prima prijs en een hele snelle levering. En ook nog eens heel erg leuk verpakt, met een sample erbij van een ander product om te proberen. Gewoon helemaal leuk en echt een cadeautje om te krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Betrouwbaar.Snelle levering.

Pluspunten

De producten zijn leuk en snelle service. En nog een fijne sample als extraatje. De scrub is fijn, mijn huid voelt heerlijk zacht.

Breder assortiment aanbieden.

Pluspunten

De teunisbliemolie is heerlijk, ook mooi verpakt en handig flesje. Snel geleverd en leuk extraatje bij mijn bestelling.

Pluspunten

De shea butter is briljant! Heb vaak droge/allergieplekken bij mijn ellebogen; de shea butter er op gesmeerd en het was in no time weg. Wanneer je het even opwarmt tussen je vingers/handen, smeert het ook heel makkelijk uit.

Pluspunten

Snelle levering, goede service en snel op de hoogte gehouden per e-mail

Pluspunten

Goeie service, snelle reactie

Geen!!

Pluspunten

Leuke producten, mooi verhaal, de producten zijn mooi verpakt.

Groter assortiment en misschien ook wat kant en klare producten?

Pluspunten

Snelle services leuke verpakkingen

Duidelijker erbij zetten wat waarbij hoort, bij de zeepjes zaten 2 verschillende scrubjes die blijkbaar ook door het zeepje konden maar dit stond niet aangegeven op de gebruiksaanwijzing

Pluspunten

Deze body crub is echt heerlijk! Normaal heb ik altijd last van een droge huid nadat ik scrub heb gebruikt maar met deze blijft er een hele fijne zachte laag achter. Perfect!

Pluspunten

Bijzondere producten en super snelle service. Ik heb hier een aantal hele leuke cadeautjes gekocht. De body scrub heb ik voor mezelf gehouden en ik heb nu een heerlijke zachte huid na het douchen. Echt geweldig! Ook leuk dat de spullen in een weckpot zitten.

Een groter assortiment. Natuurlijke make-up zou ik nog leuk vinden.

Pluspunten

zeer snelle levering

Herengracht 449 A

1017 BR Amsterdam

Over DIYS Soap

DIYS Soap - Natural Skin Care Amsterdam. Bezoek onze winkel of shop online. Skin care producten, workshops, zero waste en natuurlijk. Hopelijk tot snel!