Pluspunten

Niet alleen heerlijke en pure producten, maar vond het ook fijn dat het snel verstuurd werd. Zal hier zeker vaker bestellen, handig ook voor verjaardagscadeaus die op tijd binnen moeten zijn. Verder is het een feestje om uit te pakken toen ik het doosje thuis kreeg, ziet er allemaal mooi verzorgd uit en met duidelijke informatie en gebruiksaanwijzing. Het smaakt naar meer:). Kan het van harte aanbevelen.

Pluspunten

Snelle service, zeer klantvriendelijk bedrijf, de site ziet er aantrekkelijk uit.

Er valt wat voor te zeggen om een doseerpompje aan te brengen op het argan oil flesje, zodat de olie gemakkelijker is in het gebruik. Je hebt er namelijk maar zeer weinig van nodig.

Pluspunten

Pluspunten

Goed persoonlijk contact en hele snelle reactie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuk om producten te kopen bij een startende locale onderneemster. Er wordt echt aandacht aan details besteed.

Ook de producten kant-en-klaar aanbieden. Ik wil best wat extra betalen om een kant en klaar zeepblok te kopen. Niet helemaal de filosofie maar ik zou het zeker kopen.

Pluspunten

Geweldige service, leuke spullen, top winkel

Nog meer spullen. Natuurlijke zepen vinden wij ook wel wat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede service

qua hydratatie vind ik de coconutty oil niet echt werken, tenzij je blijft smeren. terwijl hij wel erg vettig is. de primrose oil voelt beter hydraterend. 's ochends en 'savonds applicatie is genoeg. een pompje zou voor de olie wat handiger zijn. nu giet ik al gauw veels te veel olie eruit, meer dan dat ik nodig heb. Ik moet de producten nog wat langer gebruiken, om de kwaliteit en effectiviteit goed te kunnen beoordelen.

Pluspunten

Snel en accurate verzending

Pluspunten

Heel mooi product! Heldere website en leuke/goede service!

Pluspunten

Heerlijke producten, goede service!

Pluspunten

Vriendelijk en toegankelijk.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke afhandeling

Pluspunten

mooi site duidelijke beschrijving op site

Pluspunten

Goed en vooral bijzonder product

Website mag nog wel wat mooier vormgegeven worden

Pluspunten

Leuk pakket om te ontvangen, mooie producten, snelle service, de seaside scrub is heerlijk en was heel makkelijk te maken.

Pluspunten

Correcte aflevering , duidelijke site ,

De "wekpot" kan iets kleiner en de gebruiks aanwijzing duidelijker.

Pluspunten

Erg blij met mijn producten en super snelle service.

Pluspunten

Snelle service. Pakketje zag er leuk uit!

Moest even zoeken op google naar het bedrijf.

Herengracht 449 A

1017 BR Amsterdam

Over DIYS Soap

DIYS Soap - Natural Skin Care Amsterdam. Bezoek onze winkel of shop online. Skin care producten, workshops, zero waste en natuurlijk. Hopelijk tot snel!