Dit was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. De maat klopt perfect, supergoede kwaliteit en gewoonweg prachtig! Ook degelijk verpakt. Ik ben er zo blij mee. Topervaring!
Correct mooi
Auswahl und Mustersendung der Stoffe inkl. der telefonischen Beratung war es nur ein kurzer Weg zur Bestellung. Lieferzeit und Herstellung waren kurz. Die gelieferten Sitzkissen sind maßhaltig und qualitativ sehr gut. Das war unsere zweite Bestellung und ich würde Onlinekissennachmass jederzeit weiterempfehlen. Wir sind begeistert.
Wel weinig informatie op voorhand als de stof beschikbaar of niet. Na zelf contact genomen te hebben was de levering er de volgende dag al dus snel geleverd. Mvg, Johan
Uitgebreide keuze aan kleuren en stoffen. Ik heb eerst 4 staaltjes laten komen om dan daaruit mijn keuze te maken. Goede kwaliteit, prima gemaakt en past perfect!
Makkelijk te bestellen via website. Levering duurde wel wat langer ivm feestdagen (logisch). Helemaal tevreden met de kussenhoes.
Je trouve la finition très bien faite, mais l'une des mesures n'a pas été respectée. Cela a été signalé, mais la firme n'a donné aucune réponse à ma réclamation.
Bonjour Francy, C'est regrettable que les dimensions ne correspondent pas. Malheureusement, nous n'avons pas reçu votre e-mail concernant les dimensions pour cette évaluation Kiyoh. Pourriez-vous nous renvoyer votre e-mail à [email protected] ? Je pourrai alors résoudre ce problème pour vous. N'hésitez pas à me contacter. Cordialement, L'équipe CoussinsSurmesure
Wirklich empfehlenswert!
positief
Ich bestelle schon seit vielen Jahren Kissen bei onlinemaatkussens.nl und bin immer zufrieden, Die Kissen passen perfekt und sind von März bis Ende November immer draußen. Sie haben weder an Farbe noch an Form verloren. Bevor sie ins Winterlager kommen werden sie mit grüner Seife abgeschrubbt und sind zum Frühlingsstart wieder einsatzbereit. Vielen Dank für die tollen Kissen
Liebe Bettina, wie schön zu hören, dass wir Sie eine treue, zufriedene Kundin nennen dürfen. Es freut uns sehr, dass wir Ihren Außenbereich mit unseren Maßanfertigungen verschönern dürfen. Wir wünschen weiterhin viel Freude mit Ihren Kissen und senden die besten Grüße nach Hamburg. Das Team von Onlinekissennachmass.de
Vlotte website waar het nodige te vinden is. Bestelling geplaatst en vervolgens geleverd. Samenwerking met PostNL is dan weer iets minder, want voorzien leveringen na sluitingsuur en dan wordt men overstelpt met heel wat mails ...
Onlinemaatkussens levert mooi werk, houdt rekening met persoonlijke wensen, is zeer goed bereikbaar en vriendelijk en servicegericht.
Très satisfaite de mon coussin sur mesure, possibilité d'obtenir des échantillons gratuits qui m'a beaucoup aidé à faire mon choix, tissu de qualité et confortable. Livraison rapide et sans encombre.
Alles perfekt geklappt ; die Bankauflage passt perfekt und die Qualität ist dem Preis entsprechend.
Prima product, prima communicatie.
Snelle levering en een prima kussen. Keuze uit vele stoffen.
Ik ben blij met de kussens. Ze zijn van goede kwaliteit, stevig en zien er mooi uit. Minpunt is de bezorgdienst (Ace Couriers): het duurde lang, er was weinig communicatie en de klantenservice was onprettig.
Beste Carrie, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Maar vervelend om te h dat u niet tevreden bent over de levering en klantenservice van de transporteur. Deze transporteur rijdt voor ons als we pakketten hebben met maten die buiten de toegestane maten vallen van de andere transporteur. Ik ga ze hierover een terugkoppeling geven. Bedankt voor uw reactie. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Onlinemaatkussens.nl
We have struggled for years with the smaller cushions falling off the kitchen bench. We came across this website and decided to order one large one to fit perfectly. We are delighted with the results! High quality, very comfortable, perfect fit, great colour match to our kitchen chairs, quick delivery and great overall communication! I also love your limited packing materials - good for the environment! Thank you!
Dear Shelley, We are delighted to read your review. Thank you very much! We hope you enjoy your order. Kind regards, Team Onlinemaatkussens.nl
De kussen voldoet voor 100% aan de vraag. Perfect gemaakt en binnen een aanvaardbaar termijn geleverd. Enigste punt tot verbetering zou de uitbreiding zijn tot meer keuze stoffen en kleuren.
Unser Kissenbezug ist genau so geworden, wie wir ihn uns vorgestellt haben. Die Maße passen perfekt. Der Stoff ist hochwertig und gut genäht. Wir sind rundum zufrieden.
Hallo Elisabeth, vielen Dank für Ihre tolle Bewertung, wir freuen uns sehr! Wir wünschen Ihnen viel Freude mit dem neuen Kissenbezug nach Maß und bedanken uns an dieser Stelle nochmals für Ihre Bestellung. Liebe Grüße, das Team von Onlinekissennachmass.de
Die riesigen Kissen wurden super verarbeitet, haben einen schönen, schmutzabweisenden Stoff und wurden sehr schnell geliefert
Gute Kommunikation bei der Bestellung, gutes Ergebnis.
Hallo Jürgen, vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön, dass Sie so zufrieden sind mit Ihrer Bestellung. Wir wünschen Ihnen viel Freude damit und senden die besten Grüße nach Hannover, das Team von Onlinekissennachmass.de
Super flott und genau wie ich es wollte !
Nieuwe hoes besteld, snel geleverd en past perfect!
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG