Die Bestellung und Konfiguration war sehr leicht auf der Website. Wir haven vorab ein paar Stoffmuster bestellt. Die Lieferung erfolgte schneller wie angekündigt. Das Ergebnis ist sehr schön geworden.
Die Kissen und Auflagen wurden schnell gefertigt und haben eine gute Qualität. Das Material ist top und die Auswahl ist riesig.
Zum zweiten Mal habe ich hier bestellt, und zum zweiten Mal stimmen die Maße nicht. Wenn ich NACH MASS bestelle, erwarte ich auch, dass ich diese Maße bekomme. Wieder muss alles zurückgeschickt und korrigiert werden. Mir scheint, es gibt keine Qualitätskontrolle.
Die Polster sind gut genäht, Stoff und Schaumstoff gefällt uns gut. Nur die Lieferung hat sehr lange gedauert und die Polster waren schlecht verpackt bzw. nur mit einer Folie geschützt. Diese kam leider an einigen Stellen aufgeschlitzt an. Wir würden hier wieder bestellen!
OP MIJN VERZOEK WERKEN MIJ STOF-MONSTERS TOEGESTUURD VOOR EEN KUSSEN. DIT WAS ZEER NUTTIG OM DE KLEUR TE ZIEN (!!!). ER WERD VANUIT ONLINEMAATKUSSENS NAVRAAG GEDAAN BIJ MIJ OVER DE PLAATS VAN DE KNOPEN OP DE KUSSENS. NUTTIG! GELEVERDE KUSSENS, DUURDE WEL DRIE WEKEN NA BESTELLING, WAREN NETJES VERPAKT EN WAREN GEHEEL VOLGENS VERWACHTING GEMAAKT.
Vriendelijk, correct en behulpzaam, reageert snel
Prachtige kussens! Heel blij mee!
Prachtige opmaat gemaakte kussens!
ich könnte mir vorstellen, dass Sie ein Album von kreativen Lösungen zur Verfügung stellen und damit die Fantasie der Kunden anregen. Alles ist so, wie bestellt. Aber die von Ihnen gekauften Polster wirken steif und eben zu "brav". Ich danke für die persönliche Beratung Ihrer Assistentin. Ich habe mich telefonisch wegen einer Veränderung der Bestellung gemeldet.
Kort voor vertrek even gebeld naar timing levering. Er bleek een probleem met stock van onze kleur. Samen met Kim de opties bekeken en een ander kleur gekozen. Ook via telefoon een aanpassing gevraagd voor de ritssluiting op een andere plaats. Alles correct uitgevoerd en 1 dag voor vertrek geleverd. Mooi verpakt en voelt heel kwalitatief. Wij gingen voor kunstleer omwille van de hond en zijn super tevreden.
De leveringsvoorwaarden tijd was me niet duidelijk dus na 2 weken heb ik ze gemaild, ik kreeg snel antwoordt en het kussen kwam snel daarna. Na 20 dagen lag er een practig kussen op mijn zelfgemaakte eetbank. Super blij mee!
Voor een blokhut kussens besteld voor een bank, zit- en rugkussens, om te bouwen naar een slaapplek. Makkelijk en snel te bestellen, levering top en gewoon goede kwalteit. Keus genoeg in materialen.
Reçu assez rapidement malgré les congés très satisfaite de ma réception, de très bonne qualité et aux normes des dimensions que j’avais souhaitées, , surpris par l’épaisseur très confortable. Je recommande vivement malgré mes craintes à la commande, je suis très satisfaite
Voor onze eetkamerbank kussens besteld. Lekker stevige, mooie, stoere en fijne kussens. Nu al het fijnste plekje in huis. Hebben gekozen voor de gun metal leerlook. Geeft een stoere uitstraling en alleen maar leuke reactie op gehad.
De kussens zijn prachtig en de service is uitstekend. Mijn tip: bestel plofkussens iets dikker dan je voor een hard kussen van plan was.
Ich bin sehr zufrieden - die Kissen sind exakt wie gewünscht und die Lieferung hat perfekt funktioniert! Vielen Dank - Klare Empfehlung von mir!
Geweldig bedrijf , goed product en snelle levering. Het is de tweede keer dat ik daar kussen op maat heb besteld. Helemaal top
Gemakkelijk besteld, duidelijke instructies en ook nog een mailtje om mijn bestelling te controleren. Erg netjes. Het enige wat mij tegenviel was de levertijd van 3 weken. Mag echt wel vermeld worden op de website in plaats van "snel geleverd". Kwaliteit is verder ok, wat je mag verwachten.
Mooie, goed afgewerkte kussens. Na het bestellen opgebeld geweest of alles wel klopte. Breedte en lengte omgewisseld wat belangrijk was voor de rits.
Vriendelijk contact en de kleurstalen waren binnen 2 dagen binnen. Zeer tevreden over het eindresultaat we zijn er echt blij mee
Es wäre günstig, bei Bestellung eine ungefähre Bearbeitungs- und Lieferzeit angegeben zu bekommen. Rückmeldung musste 2x angefragt werden, war dann aber hilfreich. Kissen sind nach dem kurzen Gebrauch wie erwartet und erhofft.
Hohe Individualität der Maße, sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, schnelle Lieferung, freundlicher Kontakt. Da wir etwas ungewöhnliche Maße hatten, wurde vor der Fertigung sogar extra nochmal nachgefragt, ob unsere Maße so korrekt sind, ergo top Service!
L’application est simple et efficace. J’ai demandé l’envoi d’échantillons puis commandé les coussins pour mon bar. Une demande ultérieure de rectification de la commande a parfaitement été prise en compte. Le délai de livraison a été légèrement plus long qu’espéré, tout en restant dans les limites contractuelles annoncées. Le service clientèle est à l’écoute, compétent et réactif. La qualité des coussins et du travail de couture est conforme à ce que j’attendais. J’ai hâte d’avoir la réaction de mes clients du bar…
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen!! Wel betaald uiteraard maar nog altijd niet aangekomen Timmerman Tom
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG