Verder geen opmerkingen
Die Kissen für unsere Terrassenlounge passen perfekt. Das Material ist besser als erwartet. Wir sind sehr zufrieden mit dem Sitzkomfort. Die Lieferung war etwas hakelig aber die Schuld trifft nicht den Hersteller. Der Kontakt mit dem Anbieter war super. Zum Schluss haben wir mit etwas Verzögerung die gesamte Bestellung erhalten und sind sehr zufrieden. Empfehlenswert!
Ich werde den Shop bei Gelegenheit bestimmt wieder nutzen
Wir sind auf ganzer Linie rundum zufrieden. Von der Bestellung der Stoffproben bis hin zur Lieferung sehr gute Kundenbetreuung und Kommunikation Verarbeitung sehr hochwertig und genau nach den angegebenen Maßen gefertigt, Stoff gute Qualität und angenehm auf der Haut. Jederzeit wieder vielen Dank Farm Hübel
Goede kwaliteit
Stofstalen besteld. Maar was mn huisnummer vergeten in te voeren, hier werd ik over gebeld, zodat het tóch goed aangekomen is.
Voor nu slechts staaltjes aangevraagd, grote diversiteit, zeer snel ontvangen, mooie kwaliteit. Bestelling moet nog geplaatst worden.
Snel en efficient
Kussens zijn mooi en passend. Levering was snel.
We hadden grijze kussens besteld voor op onze louchebank. Kussens zijn heel mooi, ook mooi gestikt en de maat is ook prima niks mis mee, alleen de kleur is iets lichter dan dat we dachten maar dat is denk ik toch moeilijk te zien op een internetfoto maar is toch ook een mooie kleur dus voor ons geen probleem. Op de doorgeven leverdatum zijn ze niet bezorgd maar 2 dagen later waarschijnlijk door Corona, kreeg wel een dag van te voren bericht dat ze kwamen bezorgen. Dus al met al zeer tevreden.
Ich habe mir neue Polster für mein Wohnmobil Zuschneidern lassen. Top Qualität, top Stoffe Alles prima
Binnen 1 dag de kleurstalen ontvangen ! Toppp.. nu nog de keuze maken voor welke we kiezen.
Beste Bianca, Zoals per mail aangegeven zijn we niet in het bezit van uw huisnummer. U bent helaas vergeten tijdens het bestel proces uw huisnummer door te geven, u heeft per ongeluk 2x uw straatnaam ingevuld. We hebben u hierover een mail gestuurd maar u gaf aan deze niet te hebben ontvangen. We hebben later nogmaals om uw huisnummer gevraagd, we hopen deze spoedig te ontvangen zodat we de stalen kunnen versturen. Mvg Onlinemaatkussens
Ursprüngliche Bewertung
1,5 week geleden kleurstalen aangevraagd, nog steeds niks ontvangen !!
Alles super gelaufen! Fristgerecht geliefert, das Kissen hat eine gute Qualität! Die Farbe wirkte online etwas dunkler und ein paar Fäden haben wir einfach abgeschnitten, ansonsten hat uns das Material sehr überzeugt!
Snelle levering en alles klopt, mooi afgewerkt en de maat en kleur perfect en precies zoals beloofd!
De kussens zijn geleverd en kleur en kwaliteit zoals besteld, helemaal blij mee; nu de zon nog
Ich habe lange nach neuen Bezügen für unsere Lounge auf der Terrasse gesucht, da diese schon kaputt waren. Das war eine gute und bezahlbare Lösung und die Qualität finde ich super. Die Lieferung ging auch sehr schnell für eine Maßanfertigung. Vielen Dank. Bin sehr zufrieden.
Wij hebben voor onze tuinbank 4 prachtige kussens op maat laten maken. Levering was 1 week en alles goed gegaan met de maten welke wij doorgegeven hadden. Wij zijn er blij mee.
The pillow looks exactly like I expected it. The quality is good. It’s comfortable! Also the order went without any problems.
Qulität der Polsterkissen ist sehr gut. Vielen Dank!
Kussen voldoet volledig aan onze verwachting. Mooie kwaliteit stof en perfect op maat.
sehr schnelle Anfertigung in 14 Tagen, tolles Material, passt perfekt
Via de site een zitkussen besteld voor mijn buitenbank. Zeer goed gemaakt en precies zoals ik het in gedachte had. Heel tevreden!
Fast delivery - great quality
Kussens voor lounge stoelen besteld, precies op maat en binnen 2 weken geleverd, gewoon goed.
Het was even afwachten, want we hebben natuurlijk via een invulscherm alles ingevuld, maar geen idee van de kleur, materiaal, etc. in het echt. Het viel ons alles mee! Kleur week iets af van wat we hadden verwacht, maar je kiest iets van een scherm en dan weet je dat het iets kan afwijken als je de gok neemt en geen proefstaaltje aanvraagt. En dat maakte ons ook niet uit, want de kussens waren helemaal naar verwachting, naar wens en staat goed in ons loungeset. Snelle service (binnen 10 werkdagen). Top! En ideaal door zo via een website alles aan te kunnen passen.
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG