Goed geholpen en de service is goed.

Goed geholpen en de service is goed.

• Communicatie

Goede kwaliteit en net en degelijk afgewerkt

Zeer net kussen, degelijk stof en van goede kwaliteit afwerking. Jammer dat de kleur niet is wat we gedacht hadden. Op de bestelsite was de kleur donker antracietkleurig en dat was ook dus gewenst. In de praktijk lijt er een groene scheem in te zitten en totaal niet antraciet. Helaas hebben wij geen staal laten komen vooraf. Ondanks dat is antraciet donker en niet licht en groenige tint erin. N.b. verder is er een lange levertijd. dat zou watt sneller mogen maar het was wel al vooraf bekend.

Super Zufrieden

Ich habe endlich die Kissen bekommen die ich mir gewünscht Hatte. Die Maße perfekt, Farbe und Qualität super.

• Kommunikation

prima, maar erg late levering

Het kussen dat geleverd is, is prima. Het duurde echter veel langer dan de afgesproken levertijd. Ik heb daar achteraan moeten mailen om het kussen geleverd te krijgen.

• Communicatie

Goede kwaliteit, wel lange levertijd

Via website handig te bestellen.

• Communicatie

Kussens zien er goed stevig uit, prima kwaliteit

De kussens zijn goed gemaakt en stevig. Afwerking is ook goed. alleen de berichtgeving over de levering is laat. Om 23.00 uur een ailtje gekregen dat er de volgende dag om 13.00 geleverd wordt is te laat. Dan kan ik niks meer regelen aangezien ik ook gewoon werk.

• Communicatie

Jammer dat het zo lang duurde, anders was het een 19 geweest!

Heel fijn geholpen toen we een vraag hadden over de vorige levering.

tolle Ware - freundlicher Kontakt - manchmal zähfließend

Die Ware kam später, als dies auf der HP angekündigt wurde. Auf ein gutes Produkt wartet man auch gerne etwas länger - ok. Der Mix zwischen holländisch und deutsch verwirrt. Es wäre deutlich einfacher, wenn die Seite nicht nur übersetzt, sondern etwas bessere Erklärungen aufweisen würde. Das Handling war für mich manchmal etwas umständlich. Der Versand der Stoffmuster erfolgte meines Erachtens von zweierlei Stellen - hier hätte man Porto und Versandwege sparen können. Auf meinen Hinweis reagierte man mit doppelter Lieferung. Das war nicht mein Ansinnen. Intern sollte man hier die Logistik überdenken und für die Kunden im Ausland den Gesamtablauf optimieren. Die Kissen waren "megadick" - es lassen sich aber problemlos Flocken entnehmen. Besser als umgekehrt. So, jetzt soll ich holländische Fragen beantworten - mhhhhh - hoffe, das klappt. Was heißt denn: "Aanbevelen?"

Zit prima!

Levering duurde wat langer, maar werd keurig geholpen als ik vroeg wanneer de kussens zouden komen. En belangrijkste, zien er keurig uit en zitten lekker.

Mooie materialen, mooie kussens

Voldoet aan verwachting, zo op t eerste gezicht goede prijs-kwaliteitverhouding. Helaas bij 1 kussen rits aan voorzijde geplaatst waardoor die in zicht is, maar misschien is het (vorm) kussen wel verkeerd om in hoes geplaatst. (Dit gaan we nog proberen te draaien, maar hij gaat lastig uit hoes…)

Mooie kussens!

Langere levertijd dan website benoemd, maar prima kussens! Mooie kwaliteit!

Past perfect

Het was een gok, zou het zo zijn als afgesproken? Het was prima! Precies de rare maten die wij nodig hebben. Zeker een aanrader

Kissen wie bestellt, leider sehr lange Lieferzeit

Kissen wie bestellt, leider sehr lange Lieferzeit

Tijdige levering

Tijdige levering

• Communicatie

Mooie stof en precies op maat

We zijn heel tevreden met de kussens, ze zitten lekker, stevige stof, hele mooie kleur en ze passen perfect. Enige minpuntje is de enorm lange levertijd geweest.

Viel zu hart die Sitzkissen und Farbe anders

Leider habe ich 2 Sitzkissen bestellt.. Lange Lieferzeit und nun kann ich die Kissen nicht verwenden. Sind viel zu hart zum sitzen und die Farbe ist ganz anders. Rechnung # 200013506 zur Bestelllung # 200016081

Mooi prijs en kwaliteit garantie

Mooi prijs en kwaliteit garantie

• Communicatie

Goed product, maar lange levertijd

Na mijn bestelling een vermoedelijke levertijd gekregen. Die werd niet gehaald. Ik heb zelf gebeld over de leveringsdatum. Als bedrijf zou je hier beter over moeten communiceren. Communicatie van de transporteur was uitstekend. Geleverde kussens zijn van goede kwaliteit.

Mooie nette kussens

• Communicatie

Kussen keurig en prima wel lang wachten

Hebben bijna tot einde zomer op de kussens moeten wachten, maar ze zijn wel keurig en passen perfect.

Alles gut. Gerne wieder.

4 Kissen wurden nach Schablone maßgeschneidert geliefert. Aussehen und Qualität entsprechen unseren Vorstellungen.

• Kommunikation

Prachtige kussens, het wachten waard!

Makkelijk te bestellen en een snelle reactie van de klantenservice toen ik me afvroeg wanneer ze zouden klaar zijn.. alleen maar een positieve ervaring en ik ben ontzettend blij met de kwaliteit van de lounge kussens!!

Prima.

Heb eerst wat stofstaaltjes besteld en als ik een keuze heb gemaakt ga ik zeker bestellen. Kwaliteit ziet er in ieder geval heel goed uit.

• Communicatie N.v.t.

Musterbestellung

Sehr schnelle Lieferung! Vielen Dank dafür!

Goede adviezen

Er wordt goed meegedacht en goed geadviseerd.

30 Zeelberg

Valkenswaard 5555XG