Wie bestellt. Passt genau.
Naast een rechthoekig kussen voor tuinbank was het ook mogelijk om de zitkussens van eettafeltuinstoelen op maat te laten maken ter vervanging van de oude oorspronkelijke kussens. Door een sjabloon in te sturen per post. Ze passen perfect! We kunnen weer lekker zitten en alles matched nu bij elkaar. Er was enige vertraging doordat onlinemaatkussens ook probleem had met haar leveranciers, maar dat was netjes gemeld.
After 4 Emails that requested help for my choice with one reply that asked me to send pictures, which was not answered after i sent the pictures, I was really disappointed. I tried calling them 10 times with no response. Anyway, we bought the products and they send them 10 weeks after the estimated delivery date. Never again
Erg tevreden met 4 op maat gemaakte kussens! Twee ervan hadden niet standaard afmeting en zijn perfect gemaakt. Levertijd was vrij lang maar dat werd wel goed over gecommuniceerd.
Erg fijn dat op tijd werd aangegeven dat de levering later zou zijn. Ook snel reactie op mail.
Alles genau wie bestellt. Passt super. Einwandfreie Ware.
Sehr guter Service bezüglich der Stoffmuster. So konnte ich mich sicher entscheiden. Wegen Corona kam es zu Lieferverzögerung. Das Ergebnis ist aber super. Ich habe weichen Indoorstoff genommen und der Schaumstoff scheint angenehm Fest. Die Maße wurden perfekt umgesetzt. Würde wieder bestellen.
Door omstandigheden werd materiaal niet geleverd en daardoor een late bezorging.. verder een goed kussen
Kussens lijken goed en zitten lekker. Alleen de levertijd was 2 keer zo lang. Uiteindelijk ruim 2 maanden gewacht voordat het geleverd is.
Lange Lieferzeiten, aber das ist wegen Corona.
Die Polster gefallen mir sehr gut, sie sind schön verarbeitet, bequem und sehen sehr hochwertig aus. Die Farbe entspricht den Bildern. Leider konnte die eh schon lange Lieferfrist nicht eingehalten werden. Die Polster kamen nochmal drei Wochen später, was ich erst durch Nachfragen erfahren habe. Diesbezüglich hätte ich mir mehr Information zum Lieferstatus bzw. mehr Kommunikation gewünscht.
Kleur kwam niet overeen met plaatje en stof wordt erg snel vies, een advies hoe dit schoon te houden ontbreekt Kussen ligt er nu 3 dagen en is al behoorlijk vies.
Helaas kunnen wij geen positieve reactie plaatsen omdat het door ons bestelde product - maatkussens - niet is ontvangen. Het vervoersbedrijf T&C Transport heeft ons op 12 juli een mail gestuurd dat de levering zou plaatsvinden binnen 3 dagen. Dat is niet gebeurd.
Heel blij met het resultaat, perfect passend en zitten prima!
We hebben ruim 9 weken moeten wachten dus wel veel langer dan aangegeven op de website. Kussens zijn wel erg mooi en zitten lekker wel hier en daar een losse uitstekende draad. Hopenlijk blijven ze net zo mooi door het gebruik en weer :)
Im Mai bestellt und bis heute - 8 Wochen später - keine Versandinfo bekommen. Lediglich eine kurze Mail, dass sich die Lieferung um paar tage verzögert, allerdings ist das nun wie gesagt 8 Wochen her. Daher habe ich die Bestellung nun storniert. Ich hoffe, dass das auch so klappt und ich mein Geld ohne Komplikationen zurückbekomme.
Kwaliteit van de kussens is goed, alleen de levertijd is het dubbele van de genoemde tijd 41 WERKdagen.
Hele mooie en goeie kussens. Bij vragen wordt er goed advies gegeven. Levering duurde langer dan aangegeven, maar daar kregen we netjes een mail over.
Ik heb 13 mei kussens op maat besteld. Uiteindelijk heb ik bijna 60 dagen moeten wachten voor levering. Wat ik erg vond is dat ze totaal geen indicatie konden geven wanneer het geleverd zou worden. Op de website staat levering tussen 20 à 30 dagen. Dan een mailtje na 14 dagen dat er een vertraging ging zijn tussen 4 en 8 dagen maar in realiteit was het bijna 40 dagen later. Voor de rest goede communicatie maar dat je totaal geen overzicht hebt wanneer het geleverd wordt , en het mailtje van 4 à 8 dagen, geeft toch het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden. Doch uiteindelijk geleverd en het is een mooi product.Je moet geduld hebben!
We hebben de kussens ruim op tijd besteld. Helaas kon het bedrijf haar beloftes niet waarmaken. Ook na telefonisch contact kon op geen enkele manier aangegeven worden wanneer de kussens geleverd werden. De zitkussens zijn zeer hard. Eigenlijk te hard.
Op 16 mei vier kussens besteld met de belofte dat deze binnen 20 werkdagen zouden worden geleverd. Vandaag 15 juli, nog eens ruim 20 werkdagen verder, worden de kussens geleverd. Gelukkig, nog vlak voor de zomervakantie. Maar wat blijkt bij het uitpakken? Wel vier kussens, maar van een totaal andere maat en stof dan ik heb besteld. Tot nu toe dus een zware onvoldoende voor dit bedrijf. Ben benieuwd hoe en hoe snel ze dit gaan oplssen.
x
Lange wachttijd, dat kan beter gecommuniceerd worden. Dan is er begrip. Afhandeling erg netjes en kwaliteit top
Auch ohne Stoffprobe war die Farbe der Kissen so, wie ich es mir vorgestellt hatte. Auf meiner selbstgebauten Sitzbank in weiß wirkt der grünton super harmonisch und sommerlich. Die Kissen und Matratze laden echt zum gemütlichen reinlümmeln ein. Bei einer telefonischen Nachfrage war der Mitarbeiter sehr freundlich und mit der Lieferung hat alles super geklappt.
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG