In april stalen besteld, deze waren snel binnen. Aan de hand daarvan een keuze gemaakt van materiaal en kleur om buitenkussens te bestellen. De bestelling duurde 9 weken. Op de website staat 20-30 werkdagen. In dit geval bij ons 45 werkdagen. Dit kan natuurlijk afwijken door omstandigheden, maar 9 weken is wel erg lang. Gisteravond de kussens ontvangen, kwaliteit kan ik nog niet beoordelen. Kleur is precies wat ik wilde, maar dit kon ook niet anders i.v.m de stalen die ik eerder ontvangen heb. Verder prima geholpen door de klantenservice voor vragen over de bestelling. Alleen jammer van de levertijd.
Nach 3 Monaten warten (angegebene Lieferzeit +- 20 Werktage) noch immer keine Lieferung und kein Liefertermin, auch nicht nach Rückfragen
Levertijd is absurd lang
sorry, deze reactie is voor de onderstaande beoordeling, het klopt inderdaad dat we lange levertermijnen hebben. helaas is het nu niet anders maar vermelden we dit wel netjes op de site en houden we u ook zo goed mogelijk op de hoogte.
We hebben voor onze nieuwe tuin kussens op maat besteld. Zijn heel blij met het resultaat! Eerst gratis staaltjes besteld om een kleur te kiezen. Daarna via de gebruiksvriendelijke site de kussens besteld. Duurde allemaal iets langer dan de bedoeling, ivm tekorten aan grondstoffen. Maar we werden de hele tijd vriendelijk te woord gestaan en op de hoogte gehouden door de medewerkers bij de klantenservice. Levering verliep goed (super behulpzaam vervoersbedrijf) en we zijn ontzettend blij met de geleverde kussens, precies wat we wilden! Dank jullie wel.
Natuurlijk hebben we er alle begrip voor dat de levertijd wat langer kan zijn vanwege de corona situatie. Echter hebben we ruim 2 maanden moeten wachten op onze bestelling en was het niet mogelijk om contact te krijgen met het bedrijf om vragen te stellen over onze bestelling of de levertijd. Helaas wijkt de kleur van onze kussens ook behoorlijk af van de kleur die we hadden uitgekozen. Helaas geen goede ervaring voor ons.
Wat spijtig te horen dat u niet tevreden bent! Heeft u vooraf kleur stalen opgevraagd? dit kunnen wij namelijk niet terug vinden in ons systeem. Het is namelijk zo dat wij dit altijd adviseren en wij deze ook gratis versturen. Kleuren van een beeldscherm wijken altijd wat af. Daarnaast vraag ik me af wanneer u ons gemaild heeft aangezien u aangeeft geen contact met ons te kunnen krijgen. Ik heb geen enkele mail van u onder dit mailadres of uw ordernummer. Met de levertijd heeft u helemaal gelijk en dit spijt ons ook zeer, helaas hebben we alles gedaan wat we konden en was dit niet voldoende.
Ik heb eindelijk de kussens binnen. (april besteld). Het weer is momenteel slecht dus kan er nog geen gebruik van maken. Ze zien er wel netjes uit. Communicatie erg slecht. Er wordt 20-25 werkdagen aangegeven. Pas op de 25e werkdag krijg je bericht dat er vertraging van 4-8 werkdagen is. Ook dit wordt niet gehaald. Echter moet je er nu zelf achteraan gaan om te horen dat de grondstoffen niet goed leverbaar zijn. Aanpassen op de site doen ze niet en enig tegemoetkoming ook niet. Als je gewoon eerlijk bent vanaf moment 1 dan kan je hier rekening mee houden en zou ik dit minder erg vinden of een andere keuze maken. In huidige situatie zou ik het toch niet aanbevelen. Pas het aan en communiceer beter! Dan zou ik het wel aanraden.
Bin zufrieden.
I didn’t get any information about delivery time or approval of order. No telephone available. Answer very late.
Ik kan nog niet goed mijn ervaring delen want ik heb alleen nog de proefstalen ontvangen en a.d.h.v. de stalen mijn kussen besteld. Deze is nog niet binnen maar ik ga ervanuit dat ook deze levering snel en vakkundig zal zijn.
Alles super !
Levering laat lang op zich wachten........na maanden nog niets ontvangen
Tolle Ware, sehr gute Verarbeitung. Trotz Lieferschwierigkeiten zügiger Versand. Gute Kommunikation. Empfehlenswert.
Duurde alleen erg lang met de levering
zie boven
De op de eigen site aangegeven levertijd is ruim overschreden ruim het dubbele!). Jammer dat niet gewoon werd gezegd: er is iets mis is gegaan en dat het zo snel mogelijk zou worden verholpen. Voor het overige prima geholpen door klantenservice, snelle reactie op mails en prima eind resultaat.
Mooi kussen, prima kwaliteit. Door Corona wel een erg lange levertijd gehad, ongeveer 8 weken.
Geen dus
Maten , uitvoering, alles precies zoals gewenst.
Ik vind dat ik lang heb moeten wachten op mijn bestelling. Langer in ieder geval als op de website staat aangegeven. De grote kussens zijn wel prima in orde, maar het kleinere kussen is opgevuld met nogal grove schuimvlokken waardoor er allemaal bobbels te zien zijn. Daar ben ik niet blij mee.
Goed proactief advies op de keuze die we op de webshop gemaakt hadden. Kwaliteit perfect Levertijd wat langer dan verwacht. Al met al super!
Kussens pas na 9 weken bezorgd, terwijl levertijd 4-6 weken is. Ik vind dit onacceptabel en had ook mijn order willen annuleren bij week 6, dat was niet meer mogelijk, ook geen korting op de bestelde artikelen.
Goede kwaliteit , antwoorden snel op vragen normaal ook redelijk snel alleen dit jaar te lang moeten wachten. Kussens geleverd eind juni na mijn vakantie in juni en bij bestelling levering tussen 15 en 20 mei. Dus wanneer je tijd hebt prima adres.
Makkelijke website, goed product en goede communicatie.
Erg in twijfel welke kleur kussens ik moet kiezen en bestellen.. Deze site/dit bedrijf werkt hier super op in mbt gratis kleurstalen op te sturen. Keus nog niet helemaal rond, maar het wordt wel dit bedrijf waar ik mijn bestelling zal plaatsen! Ook na goede ervaringen uit verleden..
Dit is toch echt te zot voor woorden dat jullie dit al versturen en de kussens pas over een maand afleveren.
Hallo, U heeft eerder bij ons een bestelling gedaan '' staalaanvraag'' deze is ook door ons verwerkt en daar heeft u een uitnodiging van gekregen. u krijgt dus nogmaals een uitnodiging voor uw bestelling met kussens daar dit 2 losse verzendingen zijn geweest. U kunt dit zien aan de de bestelnummers ;-)
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG