Duidelijke website, telefonisch minder goed te bereiken. Proefstalen werden snel geleverd en kussens zijn we erg blij mee, precies zoals omschreven. Levertijd was wel een week langer dan vermeld.
Bestelling, communicatie en product waren prima. Na mailcontact over de vervoerder die na 6 dagen, i.p.v. de driedagen die in de verzendmail gezegd was, nog geen contact had opgenomen, dezelfde dag nog geholpen door iemand van maatkussens online. Binnen 2 dagen de bestelling in huis. Ziet er goed uit, past perfect.
Ik heb gevraagd om wat kleur stalen op te sturen en die had ik met 3 werkdagen in huis. Nu gaan we even kijken welke kleuren we willen
Duurde wel lang voor geleverd werd, maar ziet er ok uit
Mooi gemaakt
Niets geleverd na 10 dagen dat de kussens onderweg gingen...
Hallo Martin, heeft u de goederen ondertussen ontvangen? kunt u anders nog even contact met ons opnemen mocht dit niet het geval zijn. ik kan op uw naam namelijk niets vinden. wel zie ik dat u op een eiland woont '' den burg texel '' neem ik aan, dan kan het wel dat het vervoer langer duurt dan we aangeven. onze oprechte excuses hiervoor.
Prima. Vriendelijk. Goed produkt. Levertijd alleen wat lang
Alleen het kleurenplaatje klopt niet met de kleur die ik nuheb..Het is eerder offwihte dan ecru.
Het door mij bestelde kussen voor mijn tuinbank arriveerde en zag er heel mooi uit. De stof was mooi en het was goed afgewerkt. Het bleek echter helaas zo hard als een plank te zijn... Bij e-mailcontact werd mij verteld dat de door mij bestelde vulling eigenlijk niet geschikt was voor een dikte van 8 cm. Deze informatie was echter nergens terug te vinden in het bestelproces! Ik had de vulling geselecteerd waarbij stond ‘meest gekozen’. Men wilde mij wel tegemoet komen door wat korting te geven op een nieuwe vulling. Voor maar liefst 72 euro kon ik een andere vulling ontvangen. Aangezien ik al ruim 150 euro voor mijn kussen had betaald, vond ik dit een dikke tegenvaller en bovenal een bar slechte service. Voor mij dus nooit meer een kussen van dit bedrijf!
Vielen Dank!
De kussens zijn erg mooi keurig afgewerkt
Vriendelijk advies op maat over telefoon. Zorgvuldige leverancier en een top produkt !
Bin mit dem Produkt sehr zufrieden.
We zijn tevreden met het kussen/matras op maat. Het is netjes gemaakt en precies zoals besteld. Alleen wel jammer dat het een maand heeft geduurd voor er geleverd kon worden.
Wij hebben alleen stalen opgevraagd.
Wir sind sehr begeistert. Wunderbare Ware und bestes Aussehen.
Bestellen ging heel makkelijk, superprogramma en top om vooraf stalen te kunnen bestellen. Erg fijn om echt op maat te kunnen bestellen voor je eigen ontwerp of plek. Levertijd viel op zich mee (5 weken), maar dat transport er vervolgens nog 1,5 week over deed was een minpuntje. Verder zien hoe kwaliteit is/blijft bij gebruik
ik vond het moeilijk bij jullie,ik had gebeld en een mail geschreven over dat ik het liefst mijn hoezen wilde opsturen voor de maat ! Maar nee dit kon niet,dus jammer dat het niet door kan gaan! Dan maar op zoek naar een ander bedrijf!!
Gratis proeflapjes aanvragen om de stof te beoordelen. Makkelijk programma om zelf je kussens te bestellen. Wanneer je vragen hebt wordt je vriendelijk geholpen. De kussen werden keurig afgeleverd op de afgesproken dag. Alles past perfect in de caravan. We zijn heel tevreden.
Precies gekregen wat ik had verwacht.
War alles unkompliziert! Gute Qualität!
Super mooie kussens geleverd gekregen echt netjes afgewerkt! Niets op aan te merken! De levering was echter heel onduidelijk, weinig communicatie over leertijd en toen zou het geleverd worden in de avond maar toen kwam er niemand en kreeg ik laat op de avond 23.00u een mail dat ze in de ochtend tussen 8.10 en 10.00u kwamen. Beetje raar.
Kan geen ervaring delen, kussens zijn nog niet binnen, duurt lang, jammer morgen gaat ons terras open helaas zonder kussens.
Hallo, Kunt u ons uw ordernummer sturen zodat wij dit kunnen nakijken. wellicht is deze aanvraag voor een beoordeling voor de staalaanvragen die u bij ons heeft gedaan. Wij versturen pas een beoordelingsmail 6 werkdagen nadat wij de goederen verstuurd hebben. normaal moeten ze binnen deze tijd altijd geleverd zijn. wellicht dat er iets anders fout gaat. mvg Onlinemaatkussens
Prima service, goed geholpen aan de telefoon
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG