Ik zou deze wel aanbevelen. Hoewel de bestelling best duur is. In mijn geval 1200 voor een bank met zit en rug leun kussens. Ik had zachtere kussens gewild. maar dat is het nadeel als je het niet kunt voelen. Mij kinderen vinden de kussens wel heel lekker. Dus smaken verschillen. In totaal heb ik alles gewoon te dik besteld. Kwaliteit stof is super.
Alles is mogelijk en leveren goed maatwerk
Ik heb een schuin rugkussen besteld en op de tekening op de website stond een rits aan de onderkant afgebeeld. Het kussen dat ik ontving had echter de rits aan de voorkant, wat ik vreemd vond. Eerst werd mij verteld dat dit volgens de tekening zo moest zijn. Vervolgens kreeg ik het advies om de hoes om te draaien omdat deze waarschijnlijk verkeerd om was gemonteerd. Toen ik dit deed, viel op dat het kussen niet meer goed aansloot en krom trok aan de zijkanten. Dit leek een productie-fout. Na mijn melding mocht ik het kussen retour sturen. Na inspectie door de productie werd er geen fout gevonden. Omdat ik anders helemaal geen kussen had gehad, heb ik uiteindelijk akkoord gegeven. Helaas blijkt het kussen niet goed te passen, de communicatie was eenzijdig, en het geld voelt slecht besteed. Samenvattend: Niet op maat, miscommunicatie en onvoldoende oplossing van het probleem.
Eerst kleur stalen aangevraagd en daarna besteld. Super mooie kleur en afwerking.
Netjes gemaakt, goede kwaliteit stof, de kleur valt mee, goeie rits.
Duidelijke en eenvoudige website. Veel keuze in soorten stof, materiaal en kleuren Ook de keuze in dikte en kwaliteit kussens wordt goed uitgelegd. Communicatie is snel en professioneel en zeer vriendelijk. Als ik weer kussens nodig heb zal ik hier zeker weer bestellen en het ook aan ander aanbevelen.
prima kwaliteit en goede afstemming over het gevraagde formaat
Bearbeitung wie angegeben. Lieferung u Bestellung alles okay!
Duidelijke website Levering naar verwachting Het kussen is mooi en netjes afgewerkt
Bin mit meinen massangefertigten Sitzkissen zufrieden! Preisverhältniss ist Top.
Sehr gute Kommunikation bei Fragen und kompetente Hilfe. Es hat etwas lange gedauert, aber die Sitzkissen sind wunderschön und haben sehr gute Qualität. Es wäre hilfreich gewesen, wenn man zwischendrin ein Update mit dem voraussichtlichen Fertigungszeitpunkt bekommen hätte.
Buitenkussens, kleur naar keuze Rug en zitkussens en sierkussens. Correcte levertijd en mooie afwerking.
- Anfertigung exakt nach Vorgaben - verlässlich - gute Qualität
Also ehrlich gesagt gibt es noch nicht so viele Erfahrungen, weil das Paket trotz regelmäßiger Ankündigung nicht verschickt wird, bzw. in irgendwelchen Depots verbleibt. Lieferung war für den 3/9 angekündigt, soweit ich das sehe ist es immer noch in den Niederlanden. Das ist etwas mühsam. Die ständigen Mitteilungen sind leider auch nur bedingt mit Inhalt und die tracking seite ebenso...
Hallo Johannes, Ihre Bestellung wurde nach 9 Werktagen am 3. September aus dem Atelier in den Niederlanden verschickt . Das heißt der 3. September, der auch im Trackinglink angegeben ist, war das Versanddatum und nicht jenes der geplanten Zustellung. Das Paket ist noch auf dem Postweg zu Ihnen nach Österreich, in den meisten Fällen dauert es knapp eine Woche bis die österreichische Post die Pakete zustellt. Wir hoffen, dass Sie die Sendung schnell erreicht und danken Ihnen einstweilen für Ihre Geduld. Vielen Dank für Ihre Bestellugn bei uns, das Team von Onlinekissennachmass.at
Super das man sich hier Sitzkissen nach Maß fertigen lassen kann
Vol vertrouwen
Super und sehr wichtg, dass man Muster bestellen kann. Wenn man mehrere Polsterkissen für viel Geld anfertigen lassen möchte, ist das notwendig. Auf dem PC sind Stofffarben und Beschaffenheiten leider nur schwer zu beurteilen.
Hallo Sabine, vielen Dank für Ihre Beurteilung. Uns ist es sehr wichtig, dass unsere Kunden die Möglichkeit haben vorab einen Eindruck von Farbe und Haptik des Stoffes zu bekommen, deshalb bieten wir den kostenlos Service an sich Farbmuster zu bestellen. Wir hoffen es war eine Farbe für Sie dabei :) Wir freuen uns auf Ihre Bestellung. Liebe Grüße vom Team Onlinekissennachmass.de
De kussens zien er degelijk uit en zitten fijn. Levertijd volgens de aangegeven periode klopt.
Passt super
Bei der ersten Bestellung gab es einen Fehler. Schaumstoff zu kurz. Wurde aber umgehend ein neuer Schaumstoff zugesandt. Qualität in Ordnung.
Hallo Gerahard, vielen Dank für Ihre Beurteilung. Wir wünschen viel Freude mit Ihrer Bestellung und senden die besten Grüße nach Deutschlandsberg.
Snel geleverd, en mooie kussens!
Alles passt, bin sehr zufrieden
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, goede kwaliteit!
Die Bestellung und Konfiguration war sehr leicht auf der Website. Wir haven vorab ein paar Stoffmuster bestellt. Die Lieferung erfolgte schneller wie angekündigt. Das Ergebnis ist sehr schön geworden.
Die Kissen und Auflagen wurden schnell gefertigt und haben eine gute Qualität. Das Material ist top und die Auswahl ist riesig.
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG