Na wat staaltjes te hebben ontvangen heb ik mijn kussen op maat besteld en het zit heerlijk. Snel en efficient, goed geregeld. Dank je wel.
online is alles mogelijk tot je het besteld en dan is het beter op een andere manier en mag je bijbetalen. uiteraard kan dit niet doorgerekend worden naar onze klant
Schon mehrfach bestellt SuperWare optisch ansprechend große Auswahl schneller Versand
Goede opvolging van de bestelling en afmetingen.
Das Produkt ist überraschend schnell geliefert worden. Die Qualität sehen wir als sehr gut an. Die Farbe ist ebenfalls sehr schön. Der Lieferweg über MeinEinkauf GmbH ist extrem teuer die Leute da machen alles extrem kompliziert. Am Ende wird immer auf AGB verwiesen. Kundenorientierung sieht anders aus. Ich fühle mich abgezockt.
Guten Tag Claudio, danke für Ihre Beurteilung. Es tut uns Leid zu hören, dass Sie mit dem Service der Firma MeinEinkauf nicht zufrieden sind. Wir als Onlinekissennachmass.de haben keine Möglichkeit direkt in die Schweiz zu liefern und arbeiten schon Jahre mit der Firma MeinEinkauf in Konstanz zusammen die dafür sorgen, dass auch Schweizer Kunden die Möglichkeit haben Kissen nach Maß außerhalb der Schweiz produzieren zu lassen. Wir haben auf unserer Website direkt auf die Vorgehensweise zur Lieferung in die Schweiz verwiesen und die Transport- und Servicegebühren sind auf der Website von MeinEinkauf ersichtlich. Wir hoffen, dass Sie dennoch viel Freude mit Ihrem neuen Kissen nach Maß haben und bedanken uns nochmal sehr herzlich für Ihre Bestellung. Mit freundlichen Grüße, das Team von Onlinekissennachmass.de
alleen vind ik de kwaliteit vulling van de kussens zonder sloop niet echt van een goede kwaliteit. Die 'vlokken' zijn niet oké. Als ik op de website van bvb Ikea (en ook al aangekocht) is de kwaliteit van de vulling veel beter en minder van prijs. Alleen kan men daar niet op maat bestellen. Dus had ik misschien een iets grotere maat van kussens genomen dan had ik een merkelijk beter kwaliteit gehad bij oa Ikea . Heytens had ook beter kwaliteit maar bestaat niet meer in België. Spijtig. Want ik had meerdere mooie stoffen uit Oeganda meegebracht. Mvg Dolores Decleyn
Un peu déçue car le "galon bourrelet "entoure 3 côté sur quatre, pas de galon bourrelet côté fermeture éclair... D'autre part j'ai 2 coussins sur 3 à l'envers, du fait de la forme trapèze rectangle irrégulier je me retrouve avec la fermeture éclair face avant au lieu d'arriere... Et pas de galon bourrelet ducoups...Visiblement je n'ai pas bien rempli les côtes dans le formulaire web... J'aurais dû envoyer un croquis par mail pour préciser...
Bonjour Gaelle, Quel dommage que cela ne vous satisfasse pas. Je viens de vous contacter par e-mail afin que nous puissions trouver une solution. Cordialement, L'équipe Coussinsurmesure
Dit was de eerste keer dat ik bij jullie bestelde. De maat klopt perfect, supergoede kwaliteit en gewoonweg prachtig! Ook degelijk verpakt. Ik ben er zo blij mee. Topervaring!
Beste Inge, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Onlinemaatkussens
Correct mooi
Beste Krist, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Ronkes
Auswahl und Mustersendung der Stoffe inkl. der telefonischen Beratung war es nur ein kurzer Weg zur Bestellung. Lieferzeit und Herstellung waren kurz. Die gelieferten Sitzkissen sind maßhaltig und qualitativ sehr gut. Das war unsere zweite Bestellung und ich würde Onlinekissennachmass jederzeit weiterempfehlen. Wir sind begeistert.
Wel weinig informatie op voorhand als de stof beschikbaar of niet. Na zelf contact genomen te hebben was de levering er de volgende dag al dus snel geleverd. Mvg, Johan
Uitgebreide keuze aan kleuren en stoffen. Ik heb eerst 4 staaltjes laten komen om dan daaruit mijn keuze te maken. Goede kwaliteit, prima gemaakt en past perfect!
Makkelijk te bestellen via website. Levering duurde wel wat langer ivm feestdagen (logisch). Helemaal tevreden met de kussenhoes.
Je trouve la finition très bien faite, mais l'une des mesures n'a pas été respectée. Cela a été signalé, mais la firme n'a donné aucune réponse à ma réclamation.
Bonjour Francy, C'est regrettable que les dimensions ne correspondent pas. Malheureusement, nous n'avons pas reçu votre e-mail concernant les dimensions pour cette évaluation Kiyoh. Pourriez-vous nous renvoyer votre e-mail à [email protected] ? Je pourrai alors résoudre ce problème pour vous. N'hésitez pas à me contacter. Cordialement, L'équipe CoussinsSurmesure
Wirklich empfehlenswert!
positief
Ich bestelle schon seit vielen Jahren Kissen bei onlinemaatkussens.nl und bin immer zufrieden, Die Kissen passen perfekt und sind von März bis Ende November immer draußen. Sie haben weder an Farbe noch an Form verloren. Bevor sie ins Winterlager kommen werden sie mit grüner Seife abgeschrubbt und sind zum Frühlingsstart wieder einsatzbereit. Vielen Dank für die tollen Kissen
Liebe Bettina, wie schön zu hören, dass wir Sie eine treue, zufriedene Kundin nennen dürfen. Es freut uns sehr, dass wir Ihren Außenbereich mit unseren Maßanfertigungen verschönern dürfen. Wir wünschen weiterhin viel Freude mit Ihren Kissen und senden die besten Grüße nach Hamburg. Das Team von Onlinekissennachmass.de
Vlotte website waar het nodige te vinden is. Bestelling geplaatst en vervolgens geleverd. Samenwerking met PostNL is dan weer iets minder, want voorzien leveringen na sluitingsuur en dan wordt men overstelpt met heel wat mails ...
Onlinemaatkussens levert mooi werk, houdt rekening met persoonlijke wensen, is zeer goed bereikbaar en vriendelijk en servicegericht.
Très satisfaite de mon coussin sur mesure, possibilité d'obtenir des échantillons gratuits qui m'a beaucoup aidé à faire mon choix, tissu de qualité et confortable. Livraison rapide et sans encombre.
Alles perfekt geklappt ; die Bankauflage passt perfekt und die Qualität ist dem Preis entsprechend.
Prima product, prima communicatie.
Snelle levering en een prima kussen. Keuze uit vele stoffen.
Ik ben blij met de kussens. Ze zijn van goede kwaliteit, stevig en zien er mooi uit. Minpunt is de bezorgdienst (Ace Couriers): het duurde lang, er was weinig communicatie en de klantenservice was onprettig.
Beste Carrie, Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Maar vervelend om te h dat u niet tevreden bent over de levering en klantenservice van de transporteur. Deze transporteur rijdt voor ons als we pakketten hebben met maten die buiten de toegestane maten vallen van de andere transporteur. Ik ga ze hierover een terugkoppeling geven. Bedankt voor uw reactie. Veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Onlinemaatkussens.nl
30 Zeelberg
Valkenswaard 5555XG