1 nadeel. Verzendkosten naar België is fel overdreven, 19,95 euro !!!!!
Bestellen van het kussen was duidelijk en zeer uitgebreid aan keuzes. Dat het bezorgen ervan natuurlijk iets langer duurt is logisch omdat ze speciaal voor jou gemaakt worden. Too bedrijf en maken echt mooie kussens. In een paar woorden duidelijk, kwaliteit, snel (ook al maken ze de kussen op maat). Ik raad ze zeer zeker aan. Zoek je een maat kussen en vind je die niet zij kunnen hem maken voor je.
J’ai également apprécié l’accueil au téléphone quand je me suis renseignée du statut de ma commande.
Makkelijk te bestellen via de stappen op de website. Ze zijn correct geleverd en binnen de tijd die afgegeven was. Kwaliteit is perfect en de maatvoering klopt precies
Mooi bekleed kussen, prima op maat.
Kwaliteit van de kussens is goed en blij dat ze binnen zijn. Jammer dat de communicatie tussen ons en de klantenservice niet geheel vlekkeloos is gelopen.
op verzoek werden diverse stofmonsters gezonden om een keuze makkelijker te maken dan via een plaatje.
Mooie kussens maar het duurde lang voor ze klaar waren
Oké. Goed afgeleverd,fijn kunnen volgen,aardige mensen .
De kussens zijn mooi gemaakt en lijken van goede kwaliteit. Tussen bestellen en ontvangen heeft zo'n twee weken gezeten.
Heb twee buitenkussens besteld en ben er super tevreden mee. Snel op maat gemaakt, niet duur en perfecte outdoor stof.
Voor mijn gevoel duurde het lang voordat de twee kussens kwamen. Eenmaal in handen viel het resultaat tegen. De ritsen zitten aan de voorkant en dus in het zicht.
Hallo Mark, Dat is uiteraard niet de bedoeling. neem even contact op met de klantenservice. als wij een fout gemaakt hebben dan zullen wij dit uiteraard kosteloos voor u oplossen. stuur een mail naar [email protected] eventueel begeleid met wat foto's en uw ordernummer, zo kunnen we snel met u meedenken.
Passt perfekt, sehr gemütlich, Qualität stimmt.
Wir sind sehr zufrieden, jederzeit wieder
Ik moet nog evt bestellen via de site maar tot zover bevallen de proefstaaltjes prima. Ben nog met meerdere bedrijven aan t kijken wat we willen dus kan verder geen oordeel dan alleen over de proefstaaltjes uiten.
Good quality and service. I can only recommend
is gegaan zoals ik wilde
Omdat wij kussens met schuine kanten hebben, was ik onzeker over de juiste maten. Ik ben hierbij heel goed geholpen. De kussens liggen inmiddels op de loungeset en zijn prachtig.
Mijn eerste ervaring met onlinekussens. Bestellen ging simpel en eenmaal thuis paste het perfect volgens de opgegeven maten. Ook de kwaliteit is prima.
Oplettendheid van de medewerkers heeft ervoor gezorgd dat we niet per ongeluk 2 verschillende kussens hebben besteld! Ze reageren snel en denken met je mee. En de kussens zijn topkwaliteit!
Gewoon goed
Mooie kwaliteit, en fijn dat we stofstalen konden opvragen
Prima webshop om tuinkussens aan te schaffen, je kunt ze krijgen zoals je ze wilt hebben. Veel keuze uit stoffen en diktes. De shop mag iets duidelijker zijn mbt de levertijd. 2-3 weken is geen enkel probleem, ze moeten immers op maat gemaakt worden, maar wees er dan ook duidelijk in. Kortom, prima webshop met prima kussens.
io
Alles gut