Wij zijn heel tevreden.Ons kussen was precies wat we wilden.
prima product.Geweldig eindelijk kussens op de maat , die je nodig hebt. uitermate tevreden
Heel mooi afgewerkt, een aanrader
Ik beveel dit bedrijf aan
Het bestellen verliep soepel op de site. De kussens zijn snel gemaakt en geleverd en zien er top uit!!
25 oktober zou onze kussen komen via een koerier en binnen 3 dagen in huis, het is nu 3 november en nog niets ontvangen reden verkeert geladen, andere dag geen chaffeurs, volgende dag positief getest corona, de volgende smoes moeten ze nog verzinnen
Alles dik in orde, maten, kleur, afwerking, levering niet op aan te merken.
de kussen die ik heb zijn goed gemaakt
Gemakkelijk besteld en, in tegenstelling tot de bestelling waarbij ik had aangegeven dat ik het kussen kwam ophalen, werd het kussen keurig bij mij thuis afgeleverd.
Prima gedaan
Schneller Service, gute Qualität
Schnelle Lieferung, gute Qualität
Materialen zijn goed, zit ook echt lekker en ziet er strak uit.
Echt super blij mee. Mooi product en netjes afgewerkt.
Onlinemaatkussens.nl heeft een mooie en duidelijke website. Een gemak om te bestellen, goede en mooie kussens !
Von der Bestellung bis zur Lieferung war alles gut, problemlos und professionell. Die Kissen sind von sehr guter Qualität und ebenso verarbeitet. Wir sind sehr zufrieden!
Na de keuze van de kleur uit een gratis staal, is alles Correct en snel afgehandeld. Bedankt voor de service.
Sehr gute und nette Beratung. Die angegebenen Maße haben einwandfrei gepasst. Der Kissenbezug sitzt sehr gut. Hier werde ich gerne wieder bestellen!
Hat alles super geklappt!
Alles super!
Sehr schön Stoffe mit guter Qualität und schnelle Lieferung.
Endlich ein brauchbares Kissen, für meinen Wohnungsrollator gefunden, vielen Dank!
Gratis vier stalen ontvangen. Erg nette service. Fijn dat op de sticker stond wat de voorkant was (had bijna daardoor anders de verkeerde stof besteld). Ziet er in het echt toch anders uit dan op beeldscherm en door het staal kon ik in de natuurlijke omgeving beter kijken wat passend was. Zodra gordijnen binnen zijn, bestel ik zeker!
Product niet aangekomen
30 Zeelberg