Ich bin zufrieden.

Bin zufrieden, die Maße passen, es wirkt qualitativ hochwertig. Lieferung hat ca. 14 Tage gedauert.

• Kommunikation k.A.

Schöne Kissen, zuverlässige Bearbeitung

Das Material hält ewig (es sei denn, jemand brennt mit der Zigarette ein Loch hinein, so wie bei uns), es gibt viele schöne Farben zur Auswahl und dass man das exakte Maß für die etwas spezielle selbstgezimmerte Bank bestellen kann, ist natürlich großartig. Sehr zu empfehlen!

Exakt nach Vorlage/ Muster / Foto Mega*****

Tolle Arbeit. Ich bin restlos begeistert. Die Kissen entsprechen genau meiner Vorstellung, sind passgenau und wirken sehr wertig. Die Verarbeitung ist sehr gut und stehen den alten Original Kissen in nichts nach. Die Kommunikation war schnell zielführend, so dass Anpassungswünsche direkt umgesetzt wurden ( was in der Konfiguration nicht möglich war zu planen da zu speziell) und nach kurzer Wartezeit waren die Kissen schon da . Lieferung in Deutschland erfolgte über Hermes.

• Kommunikation

Exactement le coussin désiré Top parfait

Produit qualité top. Comme fait sur mesure dans boutique spécialisée. Rapport qualité prix: extraordinaire

• qualité
  • livraison
  • la communication

alles perfekt

Schöne Sitzkissen, perfekt genäht - Herzlichen Dank

Teleurgesteld

We bestelden een plofzitkussen van 8 centimeter dik in meerdere compartimenten. De afwerking van de stof is in orde, maar het kussen is gevuld met grove, eerder harde brokken waarop het niet aangenaam is om te zitten. Op het vlak van prijs-kwaliteit zijn wij bijgevolg echt teleurgesteld... Een retourzending is niet mogelijk.

• Communicatie N.v.t.

Fijne duidelijke communicatie

• Communicatie

Ziet er prachtig verzorgd uit!

Het ziet er heel netjes uit en ik vond het ook heel prettig dat je gratis staaltjes op kunt laten sturen om de juiste stof te bepalen.

• Communicatie

Snelle levering en volledig conform verwachting !

Levering perfect conform verwachtingen. Product komt perfect overeen met wat ingediend op website. Zeer goede kwaliteit, beide voor schuim en omtrekt.

Alles perfekt

Stoffmuster, Bestellvorgang, Abwicklung und Wualität -alles bestens!

• Kommunikation

Zeer tevreden over het mooie kussen

Ik heb eerder een zitkussen besteld in dezelfde lengte (290 cm) en dezelfde stof. Dit is al een paar jaar geleden, maar deze is nog steeds erg mooi en netjes. Nu ook een rugkussen er bij besteld en ook deze werd weer vlot geleverd. Het bestellen ging gemakkelijk en het product is weer van goede kwaliteit. Precies even lang ook als het zitkussen. 5 sterren van mij.

• Communicatie N.v.t.

gut verarbeitet, schnelle Lieferung

gut verarbeitet, schnelle Lieferung

• Kommunikation

Geweldige site! Stofstalen, dan opmeten en bestellen, klaar!

Ik vond onlinemaatkussens.nl per toeval. Ik heb wat kleurstalen aangevraagd, opgemeten en toen nieuwe kussens voor mijn stoel besteld. De kussens zijn precies zoals ik had verwacht. Ze zijn ook nog eens zeer snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en ga dit adres onthouden.

• Communicatie

Beetje teleurgesteld ivm de kleur

Kussens zijn perfect op maat alhoewel ik een anderekleur verwachte. Ik zou er raag een foto van willen geven , maar dat lukt hier niet. Mvg

• Communicatie

Polster sind sehr schön geworden

Jetzt sind die Polster endlich gekommen. Bereits nach 4 Tagen die Versandbestätigung bekommen - aber leider ist das Paket in den Staugekommen und est nach 7 Tagen zugestellt worden. Die Ausführung ist sehr gut.

• Kommunikation

Anwenderfreundliche Bestellung, sehr gute Qualität, Versand schnell.

Wir haben ein kleineres Kissen nachbestellt. Es passt perfekt zu der 1. Bestellung. Die Qualität ist sehr gut. Wir sind voll zufrieden.

Heel mooi kussen

Aan de hand van de gratis stofstalen kun je werkelijk ieder gewenste maat en kleur bestellen. Erg blij met het resultaat.

Alles prima

Toll, dass man sein Kissen ganz genau nach seinen Wünschen bestellen kann. Danke.

Gute Qualität schnell geliefert

Wir haben erst stoffproben bestellt, dann das Kissen. Gute Qualität schnell geliefert. Kann ich gern weiterempfehlen.

Sieht super aus!

Schöne Farbe, gute Qualität. Sehr

Gute Verarbeitung und zuverlässige Lieferung

Habe schon 2x beim Hersteller Keilkissen nach Mass bestellt und bin zufrieden mit der Qualität der Verarbeitung.

Snelle levering - goede kwaliteit

Was op een 10-tal dagen van besteld naar geleverd. Tevreden met het kussen, vulling is enkel wat zacht terwijl we net voor het hardere vulsel hadden gekozen dus op da gebied lichtjes teleurgesteld

• Communicatie

Fantastische service , goede prijs kwaliteit verhouding

Buitenom het feit dat het bestelde kussen er top uitziet , heb ik nog een ervaring ernaast . Ik had al een kussen besteld en daarnaast stalen besteld met daarbij ook de kleur van het bestelde kussen . Staaltjes waren eerder binnen dan het kussen Helaas bleek de bestelde kleur totaal niet te matchen bij ons interieur. Dom van mij om niet eerst de stalen af te wachten . Contact opgenomen met de klantenservice of mijn kussen al in productie genomen was of dat het nog terug gedraaid kon worden . Helaas was deze al in productie. Dame van de klantenservice heeft echter direct geschakeld en we hebben samen een fijne oplossing gevonden, zodat ik nu alsnog een schitterend kussen ontvangen heb. Fijn dat er nog mensen zijn die bereid zijn met de klant mee te denken en niet gelijk klaar staan met een “nee”!! Blij verrast !!

Mooie degelijke kussens

Maatwerk kussens voor in de camper goed gemaakt,goede kwaliteit

Hochwertige Ware, einwandfreier Kontakt, schnelle Bearbeitung

Meine Bestellung wurde schnell Bearbeitet. Die Lieferung erfolgt Landes übergreifend, ohne Probleme. Die Ware ist sehr hochwertig, eine gute Verarbeitung, Farbe und Verarbeitung wie auf der Homepage beschrieben, was auch eher selten übereinstimmt.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]