tevreden

keine

Die Kissen kamen schnell und sind sehr gut verarbeitet. Die Farbe ist so wie im Inernet abgebildet.

Top Laden

Allerdings hatte dich unsere Lieferung verzögert und da fehlten mir die entsprechenden Informationen zu.

Top Ware

Super Qualität und sehr schön vernäht.

• Communicatie

Prima kussens, voldoen aan verwachtingen.

Ik wist niet hoe lang het duurde voordat de kussens klaar zouden zijn, daarom belde ik na 4 weken. De telefoon werd meteen opgenomen en ik werd keurig te woord gestaan. Dat vond ik met name een 10 waard, het is tegenwoordig een uitzondering, meestal sta je een poosje ( lang) in de wacht.

• Communicatie

echt hele goede ervaring mee

telefonisch bereikbaar en vriendelijke medewerkster

Great service, great quality

The cushion for my hallway bench is outstanding, exactly what I imagined, high qualiy, impeccable finish. Had a problem with the courier (they couldn't find the address) but the customer service managed to send the goods back to me very quickly. I trully recommend them!

• quality
  • Delivery
  • Communication

Staaltjes ontvangen

• Communicatie

Ik heb 4 proefstofjes besteld en deze zijn naarvolle tevredenheid afgeleverd.

Ik ga nu bekijken of ik 1 van de stoffen ga gebruiken voor mijn bestaande tuinkussens

• Kwaliteit N.v.t.
  • levering N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Goede kwaliteit geleverd wat ik wil en meedenkend

Degelijk en professioneel

3 zitkussens voor mijn loungebank besteld bij Onlinemaatkussens. Prachtig gemaakt en tot op de millimeter nauwkeurig! Communicatie en bezorging ook prima. Ik ben blij!

super

ik heb heel lang gedaan over bestellen. komt ik kan naaien en dacht dat het moeilijk was te bestellen. goed maten genomen bij vele site s tips gelezen en toen besteld. een email verzonden waneer ze zouden bezorgen een nette email terug en de dag erna bezorgd en passen perfect. en zitten perfect.

• Communicatie

prima kwaliteit, op maat gemaakt. Levering duurde weken.

Top service!

Hele goede service en kwaliteit!

MEGA QUALITÄT !!!

VOM STOFF HER UND AUCH DIE FARBE SIND QUALITATIV WUNDERSCHÖN VERARBEITET. ES LÄDT EINFACH ZUM CHILLEN UND TRÄUMEN EIN.

• Kommunikation

Super goed bedrijf alles duidelijk weergegeven op de site.

Vond het best wel spannend of het goed zou komen zeker omdat het een groot kussen is. Maar het is ontzettend mooi gemaakt, en staat super mooi op de bank.

Keurige stevige kussens

• Communicatie

Mooie stof goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd

Echte aanrader super blij met mijn kussens op maat

alles bestens

sehr gute Verarbeitung

Prima levering

De juiste maten opgegeven en afgeleverd. Keurig strak afgeleverd. Erg tevreden

Voldoende

Nog steeds geen levering

• Kwaliteit N.v.t.

goed!!!

het is al goed!! :-)

Hat alles gut geklappt

Die Bestellung war online super einfach und ich konnte ohne Probleme eine Auflage für das Aussenbett konfigurieren. Der Versand dauerte um die 30 Tage. Die Auflage und der Stoff sind bei Lieferung wie erwartet gewesen.

Prachtige kussens

Eindelijk kan ik een beoordeling schrijven! Onze overkapping is klaar en de loungebank van hout staat er in, dus de kussens nog netjes verpakt in plastic van zolder gehaald. Stof ziet er prachtig uit, de afwerking is mooi en ze zitten heerlijk! We zijn er erg blij mee!

• Communicatie

Lieferung viel zu spät keinerlei Einigung

Mehrfach auf Liefertermin hingewiesen nur vertröstet worden Lieferung kam 14 Tage zu spät.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]