vriendelijke mensen, mooie afwerking.

Voor bestelling van de kussens telefonisch overleg gehad en adviezen gevraagd. Netjes te woord gestaan, vriendelijk geholpen. Wat wel tegenvalt is dat de bekleding van de kussens wel erg verfrommeld en niet vanzelf weer rechttrekt, dit was telefonisch wel beloofd (ik had gevraagd of ik niet beter 3 losse kussens ipv 1 lang kussen kon kiezen). Snelle levering en mooi afgewerkt.

• Communicatie

Erg mooi en fijn,precies wat we wilden hebben

Zoals hierboven reeds vermeld

Goede kwaliteit Bestellen ging gemakkelijk Levering was top

• Communicatie

Snelle levering en product zoals verwacht

Super mooi binnenkussen op maat besteld. Bestelproces was gemakkelijk en netjes gebeld voor de levering.

top leverantie

zeer tevreden over product en totale afhandeling 10+

• Communicatie

makkelijke website, goede communicatie over bezorging, prima kwaliteit

website werkt heel makkelijk, met telkens meerkeuze opties. Ook toesturen van monsters werkte snel en goed. Goede communicatie over aflevering, kortom erg tevreden.

• Communicatie

Fijn contact, snelle en correcte levering en prima kwaliteit en afwerking

Ondanks de feestdagen had ik de stof stalen snel binnen en werd het door mij bestelde kussen binnen korte termijn afgeleverd. Het kussen is van prima kwaliteit en ook zeer keurig afgewerkt. Ik kan Onlinemaatkussens.nl dan ook van harte aanbevelen

Prachtige kussens, fijne communicatie

Heel tevreden met de mooie en kwalitatieve kussens die onze zelfgemaakte buitenhoekbank tot een heerlijk en prachtig zitje maken! De communicatie verliep vlot en prettig.

• Communicatie

Zeer snel geleverd, in de juiste opgegeven maat en heel mooi, netjes gemaakt. Voldoet aan alle verwachtingen!

• Communicatie

Makkelijke website goed en overzichtelijk Bevestiging direct en duidelijk Goede transport En kwaliteit is echt super

• Communicatie

Verstehe leider nicht, was ich hier eintragen soll.

Preis, Leistung stimmt. Kissen ist sehr gut verarbeitet. Lieferung auch prima. Es ist bestimmt nicht der letzte Kissenbezug, den ich hier bestellt habe.

• Communicatie

Goede service en mooi product

Prettig meegedacht. Mooi product ontvangen en sneller dan verwacht.

• Communicatie

Geweldige kwaliteit, prima prijs en levertijd.

Onderwerp zegt alles ;-)

Boven verwachting

Ik heb voor een binnenbankje een kussen besteld. Ongeduldig als ik was besteld op hoop van zegen, zonder stalen besteld te hebben. Maar prachtig. Hij past perfect, zit heerlijk en de kleur is identiek aan de website (waar ik de grootste zorg over had). Ik zou hier zo weer bestellen.

• Communicatie

Snelle levering, goede kwaliteit en netjes afgewerkt

Telefonisch goede informatie.

• Communicatie

Snelle service en prachtig gemaakt

• Communicatie

Als ik het moest laten maken bij een ander bedrijf was ik 400 kwijt. Nu 175. Super kwaliteit! Zit goed. Volgende keer bestellen we weer bij onlinemaatkussens.

Mooi kussen. Verwachtingen kloppen

Levering binnen 10 dagen. In de mail staat dat je gebeld wordt voor een levering. Dat was echter niet het geval. Gelukkig zijn wij vaak thuis : ). Het plastic waarin het kussen geleverd werd was heel smerig. Ik heb zelf gekozen voor een beige kleur, heel licht. Bij het uitpakken ging het al mis. Omdat het plastic zo vies was waren mijn handen dat ook meteen. Waardoor de eerste vlekken er meteen opzaten voordat er gebruik van gemaakt was. Dus, let op. Verder mooi stevig kussen goed afgewerkt met een rits aan de achterkant. Precies zoals ik het bedacht had.

• Communicatie

Snelle levering en prachtig product

• Communicatie N.v.t.

super mooie kussens

heb 2 kussens besteld zien er super mooi uit

• Communicatie

De prijs is wat te hoog maar de geleverde bestelling is tiptop in orde.

Je ontvangt exact wat je besteld.

• Communicatie

Goed omdat ik alles mooi binnen gehad heb

Helemaal goed. Precies zoals bedoeld

Super quality !!!

The quality and production time were very good. The seat cushions fit exactly into our chairs.

• Communicatie

Staaltjes besteld en heel snel in de bus gekregen

Wij hebben staaltjes online besteld en deze snel ontvangen. Fijne service.

• Kwaliteit N.v.t.
  • levering N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]