zeer goede kwaliteit

een lang kussen voor 3-zit besteld , vlotte levering en zeer mooie afwerking . heel tevreden mee .

Okido

Prima kussens, snel klaar, alles zoals besteld 👍

product ziet er fantastisch uit

de kussens die ik heb besteld zien er fantastisch uit, had twee zitkussens voor loungebank besteld.

Voor mijn zoon kussen in zijn vensterbank met rugkussen besteld, heel erg snel geleverd. Ook mooi gemaakt. Mijn zoon is er erg blij mee.

Heel tevreden

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en mooi eindproduct.

Denken ook mee aan de telefoon

Snel de gratis stalen ontvangen

Prima kussens, mooi afgewerkt

Goede communicatie, o.a. over mijn verzoek tot latere levering i.v.m. mijn vakantie. Mooie kussen, goede stofkwaliteit.

Stalen ontvangen. Snel !!!

Helaas wordt er op de staal met merkstift geschreven, waardoor. Mijn stalen (wit) niet meer goed te zien zijn aan de voor,oude, het zwart komt er gewoon doorheen. Sticker met de stalenil infor8zou slimmer zijn

Zeer snelle levering mooi stof en keurig afgewerkt! Klasse Bedankt

Goed bereikbaar voor overleg en goede suggesties voor materiaal en stofkeuze, waardoor prima resultaat.

Sehr gute und schnelle Abwicklung

Die Bestellung war sehr schnell und unkompliziert. Die bestellten Kissen sind sehr schön und bequem.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering met hoge kwaliteit.

Ik ben goed geholpen door de klantenservice. Ook in het weekend werden mijn vragen per email snel en goed beantwoord. Ik vroeg ook een snelle levering, en dat was ook heel goed geregeld. Kussen was eerder thuis dan verwacht. Ziet er ook erg goed uit en is van hoge kwaliteit.

Top service en goede kwaliteit!

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Es hat alles super gepasst!!!

Wir haben 2 große Polsterauflagen für einen 2-Sitzer bestellt. Beide Auflagen haben perfekt gepasst. Auch die Lieferung hat super geklappt.

Alles perfekt, Danke!

Das Kissen entspricht völlig meinen Erwartungen, es wurde schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi kussen ontvangen. Het eerste kussen was kwijt geraakt bij post nl. Online maatkussens heeft het kussen toen opnieuw geproduceerd. Tijdens dit alles was de communicatie erg prettig.

Perfect!

Alles vlot verlopen en hele mooie kussen!

Erg goed en aan te bevelen

Niks op aan te merken

Vlotte correcte afhandeling

Ook een nabestellingen was geen probleem, afwachten wat er geleverd wordt.

Supergoede service

Prettige en snelle communicatie, ze denken met je mee en we kregen gratis een nieuwe hoes toen de koortjes verkeerd bleken te zijn bevestigd. Hele goede service dus en het kussen is precies wat we wilden.

Dit bedrijf heeft aan een half woord genoeg Top !!

Dit bedrijf heeft aan een half woord genoeg Top !!

heel snelle reactie

Via mail kussens besteld op maat voor onze zithoek in caravan. Ik had eerst de verkeerde maat opgegeven , maar dit was snel opgelost via mail. Heel snelle reactie ,heel overzichtelijke website. Nu is het vol ongeduld wachten op onze nieuwe kussens. Is zeker 5 sterren waard.

Top kwaliteit, slechte service

1 dag na mijn bestelling nog een maatwijziging doorgegeven maar nooit antwoord ontvangen. Ondertussen verschillende malen per mail contact opgenomen, telkens zonder resultaat. Kussen dus ontvangen op verkeerde maat. Wel top kwaliteit. Spijtig dat ze niet eens de moeite doen om te reageren....

Zó blij mee!!!!’

Makkelijk te bestellen, snelle levering, snelle reactie bij vragen!

Top Qualität

Habe 3 Sitzkissen für meine Küchenbank online bestellt. Mit der gelieferten Wahre bin ich mehr als zufrieden. Top Qualität beim Bezugstoff, bei der Verarbeitung und sehen hervorragend aus. Jederzeit zu empfehlen!

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]