Sitzkissen für VW-Bus

Wir haben für unseren VW Bus Sitzkissen anfertigen lassen. Hat alles wunderbar geklappt. Jederzeit gerne wieder!!

Sehr schön gewordene Sonderanfertigung

Ein Bett musste für tagsüber mit einem Rückenkissen und Matratzenbezug umfunktioniert werden zu einem Sofa. Das hat wunderbar geklappt, es passt alles perfekt und es ist eine handwerklich einwandfreie Arbeit mit einer sehr guten Beratung im Vorfeld. - Vielen Dank und auf jeden Fall wieder!

super

perfect op maat en kwalitatief goed.

Kussen besteld voor houten bankje. Niet duur en perfect gemaakt. Ik ga zeker vaker bestellen. Van mij krijgen jullie een dikke 10😀

mooi kussen set

voor 2 stoelen nieuwe kussens besteld. Zijn binnen gestelde levertijd bezorgt. Comfort/kwaliteit en uitstraling volledig naar verwachting ( zelfs beter), altijd afwachten wat er werkelijk geleverd wordt als iets online besteld. voor volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.

Alles verliep zonder problemen met een mooi resultaat!

Nadat er 4 stofstalen gratis waren opgestuurd, de keuze gemaakt voor 2 hoezen en 4 kussens, copacabana grijs/wit, 161. De hoezen en kussens werden veel eerder bezorgd dan aangeven, daar waren we uiteraard heel erg blij mee. De hoezen pasten perfect en ook de kussens pasten goed. De stofkeuze, het maatwerk en de afwerking hebben onze loungeset nieuw leven ingeblazen. Ik kan onlinemaatkussens.nl iedereen aanbevelen. Echt prachtig.

Sehr gut!

Die Kissen wurden prompt geliefert und sind in einer gute Qualität gefertigt! Ich bin sehr zufrieden!

Super mooie kussens

Erg prettig geholpen een aantal keer aan de telefoon, duidelijk en goed advies Ook erg fijn dat de stofstalen gratis worden opgestuurd

Goed passende kussens

Contact was prettig. Goede tips voor een zo mooi mogelijk resultaat. We zijn dik tevreden.

Duidelijke site, goed product

Eindproduct ziet er goed en netjes uit. Levering netjes binnen de gestelde levertijd.

Denken met je mee!

Goede service en communicatie. Super blij met het eindresultaat.

Super service qua snelheid en kwaliteit

Ik was positief verrast door de kwaliteit van de kussens. Echt mooi maatwerk.

wat ik gevraagd heb , heb ik gekregen

Vlot , vlug , product zoals de verwachting

100% goede service

Zeer goede service geleverd bij een verkeerde levering. Bedankt nog daarvoor.

volgende keer weer

kei goed echt valkensweertze kwalietijd goed geregeld .

eenvoudig en correcte levering volgens afspraak

product is goed en netjes

TOP!

Super makkelijk, super netjes gemaakt en binnen de afgesproken tijd! Wij zijn blij!

Vlotte reservering, open vlugge communicatie

Es ist ziemlich schwer etwas so individuelles wie stoffe auf einer website auszusuchen.

Und man muss Vertauen haben , dass die bestellte und im Voraus bezahlte und nicht umtauschbare Ware so ist wie man es sich vorgestellt hat. War ja auch keine billige Ware. Aber ich muss sagen: Ich bin ñicht enttäuscht worden. Ich als Schneider in kann sagen die Polster sind sehr gut verarbeitet. Gut genäht. Der Stoff ist hochwertig. Und die schaumstoff machen auch einen guten Eindruck. Das wird die Zeit dann zeigen. Alles in Allem...Top

Exact zoals we het opgegeven hebben!

Vlotte levering en we zijn er blij mee👍🏻

Gekregen wat we zochten.

Nu een weekj in gebruik. Nog telefonisch contact gehad en hier gelijk geholpen met goed advies. Snelle levering.

This was a great acquisition!

It was exactly what I have requested, and I was pleased with the timing of delivery to my house.

Prima levering

Prima bestelling op tijd binnen en de kussens zien er prima uit,ik weet natuurlijk niet hoe de kwaliteit is dat zal de tijd leren,masr tot zover tevreden.

Tevreden klant 😃

Kussens zijn en precies zoals we het wilden. Mooi op maat, fijne zit. Ook zijn ze ruim binnen de 12 dagen levertijd bezorgd. Helemaal top

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]