3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na contact te hebben opgenomen over verkeerd bestelde kussens voor de tuinstoelen, werd ik snel en netjes te woord gestaan. Helaas was er geen oplossing voor de foutief bestelde kussens. De oplossing was te duur voor ons.

indien klanten op internet een bestelling doen van een afwijkende maat kussen en er worden er hiervan vier besteld, adviseer ik jullie contact op te nemen of het inderdaad klopt dat er een afwijkende maat is besteld. Wij hebben per abuis een verkeerde kussen aangeklikt en zitten nu met vier kussens waar we niets mee kunnen. Aangezien het geen goedkope kussens zijn is even nabellen een goede service naar de klant toe.

Pluspunten

- Je ziet gelijk wat je besteld en wat het kost. - Levering binnen 12 dgn. - Goedkoopste optie stof is nog steeds kwaliteit. - Ik heb hier alleen de hoezen besteld, het schuim weer ergens anders.

- Er zaten op alle slopen merklabels van onlinemaatkussens.nl in de naden meegestikt. Dat had van mij niet gehoeven.

Pluspunten

Fast delivery and the cushion looks super nice. Its perfect made and the form and dimensions agree and fits very well. Absolutely buy recommendation

Perfect cushion

Pluspunten

juiste maat en keurig afgewerkt

Pluspunten

Pluspunten

aardig aan de telefoon goed geholpen

Pluspunten

Fijne makkelijke website om kussens te bestellen. Ze zitten heerlijk en zien er prachtig uit! heel erg blij mee.

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief product

Pluspunten

Mooie kussens ziet er strak uit

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

snelle levering. goede kwaliteit simpele bestelwijze

Pluspunten

De kussens zijn zoals op de website vermeld staat na 12dagen geleverd. Mooi afgewerkt met perfecte zithouding. In de zelfgemaakt lounge staat het prima

Pluspunten

overzichtelijk, duidelijk en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk bestelling te plaatsen Ruime keuze uit stoffen Binnen 8 werkdagen geleverd!

Pluspunten

Snellere levering dan gezegd!

Geen prima service, ook via de telefoon vakkundig geholpen

Pluspunten

Duidelijke site, veel keuze en een snelle levering. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben gevraagd of onze bestelling op tijd klaar kon zijn ivm de paasdagen. Eigenlijk zou hee na het weekend klaar zijn, maar door de goede service hadden wij onze kussen op tijd binnen!! Bedankt!!

Pluspunten

Mooie afwerking.makkelijk om keuzes te maken en te bestellen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Mooie kussens en snelle levering.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]