Pluspunten

Super zuverlässig und hochwertige Verarbeitung. Vielen Dank!

Pluspunten

alles voldeed aan onze verwachtingen foto kan eventueel later worden verzonden

geen

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Maten kloppen precies. Handig gratis kleurstalen te bestellen. Eerder ontvangen als op de webwinkel stond. Ook telefonisch nog wat extra Info gekregen en na de bestelling nog gebeld door Onlinemaatkussens over positie rits die volgens hun verkeerd besteld was en dit klopte. Helemaal tevreden.

Zeker zo door gaan.

Pluspunten

Goede service, snelle levering.

Pluspunten

Zeer tevreden , mooie afwerking en vlugge afhandeling .

Pluspunten

snelle verwerking

kortingsaanbieding op site werd niet verwerkt

Pluspunten

Snelle communicatie, levering op tijd en zoals afgesproken.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

sehr angenehmer und freundlicher Kontakt, pünktliche Lieferung, schöne und gute Ware. Danke!

Pluspunten

Goed advies, snel geleverd, voldoet helemaal aan de verwachting !

Pluspunten

- Fijn dat je van te voren staaltjes kunt krijgen. - Werken zorgvuldig en op tijd - Doen precies wat ze beloven - Mooi resultaat

- Niet goedkoop - Voorkant van mijn stoelkussen is niet 100% strak - Hoge verzendkosten

Pluspunten

- snel antwoord, goede service Ik heb de pech gehad dat DHL geen goede service leverde maar jullie maakten er direct werk van! Met dank! Er was bij aankomst van mijn kussen een hapering in de stof, waarop ik een nieuw overtrek kreeg! Ik kben heel tevreden over de service ondanks deze 2 tegenvallertjes! Ik beveel jullie zeker aan bij vrienden!

Pluspunten

zeer goede website zeer goede kwaliteit van geleverde product snelle levertermijn

Pluspunten

Mooie afwerking. Snel geleverd.

Pluspunten

Goede service. Komen gemaakte afspraken na

Pluspunten

Hat alles wunderbar geklappt.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, duidelijke website, snel geleverd.

Pluspunten

Het kussen is precies zoals ik hem besteld had. Helemaal toppie!!!!

Pluspunten

Very professional company. I called before to ask questions about ordering and sizes and they were more than helpful! Our order came in and we could not be happier! It is better than we thought, great material for an honest price. Thank you!

I ordered the length 1cm too short and I would recommend doing this, it fits perfectly!

Pluspunten

Duidelijke website. Kussens zijn op tijd geleverd en zien er uitstekend uit.

Pluspunten

Goed klantcontact. Levering is bij ons helaas niet helemaal goed gegaan, maar er is keurig mee gedacht en alles is opgelost.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]