Pluspunten

Kwalitatief een heel goed product geleverd; Op de website kon ik heel eenvoudig en duidelijk mijn kussens samenstellen; Goede informatie vwb de levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

op zich houden ze zich aan de afspraken qua productietijd en bezorging.

de informatie op de site klopte niet met onze verwachtingen. we hadden bewust gekozen voor zachte kussens. Maar wat we ontvangen hebben zit heel hard, dus het voelt als een miskoop helaas.

Pluspunten

Fijne service, groot assortiment en mooi waar voor je geld

Pluspunten

Snelle en nette aflevering vd kussens

Pluspunten

Superblij met de loungekussens. Netjes afgewerkt, mooie stof en binnen de levertijd geleverd. Top!!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Sehr gute Verarbeitung und prima Qualität. Wir werden das Geschäft weiterempfehlen. Herzlichen Dank und beste Grüsse.

Pluspunten

Goede service met betrekking tot maatkussens, deze passen nu perfect.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een mooie prijs

Niks

Pluspunten

Prima kwaliteit en levering op tijd

Pluspunten

Gemakkelijke aanpassing van de bestelling

Adequatere telefonische benadering. Voicemail ingesproken en niet teruggebeld. Voor leken is het gemakkelijker om eenvoudigere termen te gebruiken van de materiaal keuzes. Wellicht om dit ook te sorteren op prijsniveau zodat de kwaliteit beter beoordeeld kan worden.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kussens precies zoals afgesproken

Pluspunten

Snel en overzichtelijk bestellen online Goed telefonisch bereikbaar voor vragen Snelle levering

De kleur komt niet overeen met de bestelde kleur (Kregen lichtgrijs geleverd en hebben antraciet besteld)

Pluspunten

Snelle levering en mooie kussens ontvangen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Quick arrival and good quality!

Verbesserungspunkte

I know it’s hard to show colors online and provide the exact same nuance, because every screen is different. I had a feeling the darker red I ordered should have been darker and not as bright as I got it, but it’s still absolutely okay :) I just wanted to let you know that there might be the need to overlook the color schemes.

Pluspunten

Mooie afwerking, kleur op de site komt overeen met de kleur die je geleverd krijgt.

Pluspunten

zeer goede kwaliteit, voor nette prijs, zeer duidelijke info&contact, en supersnelle levering, doen gewoon wat ze beloven!!

geen!

Pluspunten

Prijs kwaliteit verhouding super . Prachtig strak gemaakt en super op maat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede communicatie en vriendelijk

levertijd wat lang en DHL bezorgde het pakket niet bij de deur maar belde aan bij mijn appartementengebouw en zetten het toen neer op de binnenplaats en reed weg.

Pluspunten

Levering van de kussens voldoet helemaal aan de verwachtingen. Op tijd geleverd. Prijs-kwaliteit is prima in balans.

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Levertijd vrij lang.

Pluspunten

Levering keurig binnen de tijd en er is netjes gewerkt. Top!

DHL geeft,ondanks Track and Trece, slecht aan wanneer zij verwacht te leveren

Pluspunten

veel keuze, makkelijk samen te stellen, snelle levering

Pluspunten

via een makkelijke prijsaanvraag online bleek deze site (veruit) de goedkoopste. Nadien nog wat extra vragen via mail en de bestelling werd geplaatst. Levering binnen de afgesproken termijn en stevig verpakt. De kussens zijn perfect op maat en heel verfijnd afgewerkt. topmateriaal via gebruiksvriendelijke site

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]