Pluspunten

Goede website en duidelijke uitleg over de wijze van meten. Keurig en mooi afgewerkt zitkussen op maat. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Onze grote complimenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit: ziet er erg goed uit, maar het moet nog wel even getest worden. Kan hier pas wat over zeggen als de kussens intensief gebruikt worden. en dat is met het weer van nu jammer genoeg nog niet het geval. Levering: perfect geregeld, wordt vooraf duidelijk geinformeerd. Alles is goed verpakt.

Pluspunten

Klant gericht en prima kwaliteit van producten.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, netjes gemaakt. Fijn ook vooraf kleurstaaltjes te bestellen (gratis).

geen

Pluspunten

Een goede telefonische klantenservice. Snelle levertijd. Ruim assoirtiment

Pluspunten

bestellen gaat makkelijk en product ziet er keurig uit

weet niet

Pluspunten

Helemaal tevreden over de kussens Precies zoals ik het wilde hebben Super snelle levering, nog sneller dan ik had gedacht, al de 8e werkdag geleverd. Nu nog wachten op wat mooi weer en dan extra genieten

Pluspunten

kussens zien er keurig uit. levertijd is ok

Pluspunten

Kleur op de foto klopt met de realiteit. Keurig netjes afgewerkt. Nu de zon nog, jammer dat die niet te bestellen is.

Pluspunten

Snelle levering, tevreden met de kussens.

Pluspunten

de kussens zijn heel mooi en op tijd geleverd

niets

Pluspunten

Goede snelle levering. Goedkoper dan concurrenten.

Pluspunten

Kussens zijn keurig volgens opgave gemaakt. Levering was snel en moment was in te plannen.

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ,goed afgewerkt

Meer dudelijkheid van hoe de strepen lopen ,horizontaal of verticaal,wij waren er van uit gegaan dat ze verticaal zouden lopen ,wij vonden het jammer dat dit zo was.Wij hebben nergens kunnen vinden,waar we dit konden aan geven. ( teleurgesteld )

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit kussens, goede levering.

Ik heb voor de levering een mail gekregen wanneer mijn bestelling afgeleverd zou gaan worden. Ik heb toen een mail teruggestuurd dat er die dag niemand aanwezig is en ik heb toen gevraagd of de kussens een dag later bezorgd konden worden. Hier heb ik geen reactie op gehad en de kussens werden dus afgeleverd terwijl er niemand thuis was. Gelukkig waren de buren thuis, maar ik vond het wel vervelend dat ik geen reactie op mijn mail heb ontvangen en dat hier niks mee gedaan is. Verder ben ik wel erg tevreden met de geleverde kussens. Met vriendelijke groet, Stan te Molder

Pluspunten

Snel en vakkundig Goede voorlichting en ervaring.

Pluspunten

in één woord: geweldig! precies wat we wilden en in een korte tijd geleverd en staat prachtig op onze bank in ons zomerhuis. zal proberen nog een foto te sturen.

Pluspunten

Na 1 week de kussens al binnen

Pluspunten

Snel. Alles klopt en het ziet er perfecht uit.

Pluspunten

Héle snelle, correcte levering van een mooi product. Contact verloopt ook zeer aangenaam.

Pluspunten

Kussens gemaakt als opgegeven kwaliteit was perfect boven mijn verwachting in een word super. Levering was heel snel en binnen de opgegeven tijd

Pluspunten

De kleurenstaaltjes waren erg handig. De levering was op afgesproken tijd. Ook blij met de korting voor volgende keer

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]