Prachtige kussens en uitstekende service

Makkelijk te bestellen. Bij levering bleek er een gaatje te zitten in een van de kussens (vermoedelijk tijdens het transport gebeurd). Er is meteen een vervangende hoes gemaakt en opgestuurd! Top service.

Alles volgens afspraak

• Communicatie

Ik krijg verzoek voor beoordeling maar heb nog niets ontvangen!

Ik krijg verzoek voor beoordeling maar heb nog niets ontvangen!

• Kwaliteit N.v.t.
  • levering N.v.t.

levertijd

op 4 april bestelling geplaatst en pas op 18 mei geleverd erg lange periode, ik heb er zelf ook nog naar meoten informeren m,b.t. de status van levering, deze lange levertijd nodigd niet uit voor een vervolg.

• Communicatie

De kussens zijn naar verwachting

Mooie kussens , we kunnen er weer jaren tegenaan . Ze zitten nog wat hard , hopelijk worden ze in de loop van de tijd zachter . Kleur naar ons zin

• Communicatie

Stofstaaltjes aangevraagd en supersnel binnen gekregen. Gratis!

• Communicatie N.v.t.

• Communicatie

Stof en maten zijn geweldig.

Wel hebben we 2 weken langer moeten wachten, maar uiteindelijk waren ze het wel waard.

Dauert, aber ist gut!!

Prima Qualität!

• Communicatie

Stoffmuster bestellt,geliefert, Kissen bestellt, geliefert, alles prima

sehr schöne Verarbeitung und Stoffqualität, Preis-Leistung sehr gut

staaltjes stof ontvangen

Heb de kussens nog niet, de staaltjes stof zien er goed uit.

Prima kussens

Volgens afspraak, top

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden over jullie product. Goede kwaliteit en ook het transport super geregeld!!!

Prachtige kussens

Prachtige kussens; en door stalen te bestellen ook in de goede kleur. Wat een geweldig idee dat ik de stalen kon terugsturen!!

Lange wachttijd...

Beloofde 12 dagen levertijd werd 28 door corona. Helaas geen mail gekregen dat het wat uitliep.

• Communicatie

Keurig alleen wel langere levertijd dan beloofd

Erg netjes, goede kwaliteit

Perfect geholpen

Ik had een grote bestelling met div kleuren en schuine kussens, telefonisch alles doorgenomen en met een prachtig resultaat

Top Qualität Alle Maße stimmen Passt alles

Alles super gelaufen Bin vollkommen zufrieden Immer wieder gerne

Ihre Rechnung # 200011697 zur Bestelllung # 200013420

De rekening heeft me bereikt en is betaald. Op de Kisseb wacht ik nog. Een miteilung over de zending die ik niet heb ontvangen.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie

Gute Qualität und einfacher Bestellvorgang!

Bestellung uebersichtlich Lange Lieferzeit (wegen Corona) Schnelle und freundliche Antwort bei Nachfrage Gute Qualität Produkt entspricht meiner Bestellung

• Kommunikation

Kussen was naar wens maar lange levertijd

Ik heb een paar x gebeld waar het kussen bleef. Ik vond het erg lang duren en werd matig op de hoogte gesteld over de voortgang

• Communicatie

Geleverd wat er besteld is

Super, erg mooi

Snel reacties op mails met vragen over de kleuren omdat deze erg afwijken op de site, zonder probleem verschillende staaltjes opgestuurd gekregen, echt heel fijn geholpen. Levertijd was wat langer dan verwacht maar heel blij met de kussens, kleur heel mooi en zitten lekker!

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]