Top service en prima kwaliteit

Top service!

Top service!

Klasse !

die Sitzkissen für mein Terrassen Möbel kamen nach 6 Wochen. Qualität und Verarbeitung sind TOP, alle Maße wie vorgegeben. Danke dafür , bis zum nächsten Mal.

Prima kussens

Prima kwaliteit kussens. Één kussen waren se vergeten te leveren maar werd snel opgepakt en was binnen drie dagen ook bij ons binnen.

• Communicatie

Top Qualität und Passform!

Leider etwas lange Lieferzeit.

• Kommunikation

Netjes gemaakt en geleverd.

Het is allemaal netjes gemaakt en geleverd. Alleen jammer dat ik het of niet goed gelezen heb de knopen apart heb, weet nu niet wat ik ermee aan moet.

• Communicatie

Prima kussens alleen klopte de kleur niet met de kleur die op de site stond.

Helaas niet de gewenste kleur

Goed! Mooie kussens.

De bezorging had alleen wel wat duidelijker en beter gekund.

• Communicatie

Sehr netter persönlicher Kontakt. Ware super gut.

Ich habe etwas warten müssen, habe dann bei der Firma angerufen, sehr netter Kontakt. Die Kissen haben etwas auf sich warten lassen, die Qualität ist sehr gut. Kann die Firma nur empfehlen.

Zeer positieve ervaring.

Zeer behulpzame mensen en een fijne aankoopervaring.

Sehr gute Qualität

Die Konfiguration der Kissen ist sehr einfach und praktisch und es ist eine gute Auswahl an Stoffen und Polstermaterial vorhanden. Angeforderte Stoffproben wurden sehr schnell geliefert. Qualität der bestellten Sitzkissen ist sehr gut. Schön wäre es, wenn bei Lieferverzögerungen eine Nachricht gesendet würde. Daher auch die 3 Punkte für Lieferung da es doch lönger als die angegebenen 20Tage gedauert hat.

Hammer..... super schöne Polster und toller Service

wir planen schon die nächste Bestellung obwohl die Polster erst 1 Jahr sind. Die Qulität von Ihnen überzeugt sofort. Auch der Service ist super, kam erst nicht zurecht beim Bestellvorgang. Habe dann lieber angerufen, nicht das ich was falsches bestelle. Wurde von einer sehr freundlichen Mitarbeiterin durchs komplette Bestellformular geführt und konnte somit ganz schnell meine Wunschpolster bestellen. Vielen Dank

Perfecte kussens

Hele mooie kussens ontvangen voor een goede prijs, het duurde wel eventjes maar dan heb je ook wat

Geweldige service

Goede service, goede communicatie en product is prima. Duurde wel even voor het geleverd kon worden maar ook dat was duidelijk.

Top, goede kwaliteit.

We moesten iets langer wachten als gepland. Maar het kussen is zo goed passend en van mooie kwaliteit dat we dat voor lief nemen!!

• Communicatie N.v.t.

Snel en accuraat.

Snel en accuraat.

• Communicatie

geleverde voldoet aan de verwachtingen

Geleverde product prima in orde. Werd wel geleverd nadat ik om de status van de levering had gevraagd. Was na een week of 5

• Communicatie

Het was een goede ervaring.

Aardig en meedenkende dames bij klanten service.

Goede kwaliteit

Volgens afspraak geleverd Voldoet aan verwachtingen

Goed en stevig

Een goeden stevig kussen makkelijk schoon te maken

• Kwaliteit N.v.t.

Perfecte levering

Goede site en kwaliteit is top

Uitstekende kwaliteit, prima service

Makkelijk zelf online samenstellen, perfect maatwerk, topservice

• Communicatie

Mooie kussens, precies zoals besteld.

Duidelijke website, telefonisch minder goed te bereiken. Proefstalen werden snel geleverd en kussens zijn we erg blij mee, precies zoals omschreven. Levertijd was wel een week langer dan vermeld.

• Communicatie

Ben tevreden. Een mooi product.

Bestelling, communicatie en product waren prima. Na mailcontact over de vervoerder die na 6 dagen, i.p.v. de driedagen die in de verzendmail gezegd was, nog geen contact had opgenomen, dezelfde dag nog geholpen door iemand van maatkussens online. Binnen 2 dagen de bestelling in huis. Ziet er goed uit, past perfect.

• Communicatie

Ik heb gevraagd om wat kleur stalen op te sturen en die had ik met 3 werkdagen in huis. Nu gaan we even kijken welke kleuren we willen

• Kwaliteit N.v.t.
  • levering N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]