Prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding

Voor het geld dat we betaald hebben, hadden we iets meer verwacht. Het product voldoet, de hoes zit netjes om het kussen, maar het kussen zit wat minder lekker dan gehoopt. Kleur is iets lichter dan de kleur op de website, maar dat hadden we al ergens gelezen. Verder duurde het langer dan de opgegeven levertijd van 20 werkdagen. We bestelden op 22 maart en kregen op 26 april een mail dat het product verzonden was. Geen ramp natuurlijk, maar wel goed om te weten.

Super freundlich und schnell

Auch kurzfristige Änderungen des Stoffes kein Problem, sehr freundliches Personal. Alles top gelaufen, Maße passen perfekt

• Qualität
  • Lieferung
  • Kommunikation

Disappointing

There was a problem with my order ( delivered to the wrong customer ) and I finally received my order after 6 weeks. The quality of the cushions are fine but I was disappointed with the communication and lack of follow up from the customer service department. I had to do all the chasing to finally find out where my cushion were. It took several e-mails, phone calls and facebook messages to finally get a clear answer and eventually receive my order.

Sehr zufrieden mit den Kissenbezügen

Kissenbezüge passen genau, gute Qualität, alles ok Lieferung mit Hermes leider schlecht, konnten Adresse nicht finden.

Sehr einfach und unkompliziert

Die Bestellung auf der Homepage hat sehr gut geklappt. Für mich war es perfekt, dass man das Kissen genau nach seinen Vorstellungen zuschneiden konnte. Die Lieferung hat etwa länger gedauert als gedacht, was aber nicht weiter schlimm war, da zur Zeit bei nahezu allen Händlern die Lieferzeiten länger dauern.

• Communicatie

49,95 betaald voor een spoedverzending van 5 dagen en pas na 12 dagen kussens binnen!12

Hoewel ik de kussens voldoende vind van kwaliteit, toch maar 1 ster omdat de handelswijze van de firma veel weg heeft van zakkenklopperij. Omdat wij met spoed kussens nodig hadden voor onze verhuuraccommodatie, kozen wij voor onlinemaatkussens.nl. Die beloofde nl. een verzending binnen 5 werkdagen tegen een meerprijs van € 49,95. Dat zou betekenen dat wij de kussens binnen 8 à 9 dagen thuis konden hebben. Helaas kwam er niks binnen. Wel een mail dat de kussens klaar waren voor verzending, maar vervolgens... geen kussens. Na 11 dagen, een dag voordat er gasten zouden inchecken, de firma gebeld met de vraag waar de kussens bleven. Bijdehante tante Nathalie vond dat ik me niet zo druk moest maken; we hadden "gelukkig wel een bank, haha, dus de gasten hoefden niet op de grond te zitten!" Dankzij een zeer vriendelijke en welwillende medewerker van T&C Transport de kussens nét op tijd binnen. Een klacht per mail over de te veel betaalde kosten voor de spoedverzending werd door de eigenaar persoonlijk weggewimpeld. Wij zijn zelf ondernemers - als wij onze afspraken niet kunnen nakomen, krijgen onze klanten hun geld terug. Voor ons dus nooit meer onlinemaatkussens.nl, we hebben een hekel aan deze manier van zakendoen. Voor de overige accommodaties gaan we dus naar een ander bedrijf. Google review komt eraan!

• Communicatie

Heldere website, veel keuze en hele goede kwaliteit!

Voor onze nieuwe tuinbank kon ik kiezen uit meerdere materialen en vulling. De website werkte snel en overzichtelijk. De levering duurde iets langer dan gewild (4 weken) maar nu hebben we wel precies passende en hele mooie kussens. En het zit heerlijk. aanrader.

Excellent website and quality

I was looking for lounge pillows for my Garden Lounge. Unfortunately ist has an unusual size so I had to buy individual manufactured pillows. Your Shop website was the best one with highly transparent pize Model and the Most User friendly one. I am very happy with the product quality as well. I reconmend to buy here.

Even afwachten maar voor nu 5 sterren

Kussen snel geleverd maar na één keer gebruik zat het tussenstuk niet meer op zijn plek en de stof te los. Gemaild hierover, ik kreeg een snelle reactie en bevestiging dat het niet er uit ziet zoals het zou moeten. Kussen werden al snel opgehaald en nu heb ik ze weer terug. Maar het is een even afwachten, nu geen weer voor om ze te gebruiken, maar de actie en snelle reactie vanuit hen, is erg prettig. Qua service ben ik erg tevreden.

Stalen ontvangen

Hele mooie stalen mogen ontvangen, zodat we een goede keuze kunnen maken.

Kwaliteit en snel geleverd

Nieuwe kussens voor de caravan besteld. Ruime keuze in stoffen. Goede kwaliteit en afwerking! Zeer tevreden!

Helemaal heppy de peppy

Tippie toppie kussens

• Communicatie

Super Service und freundliche Beratung.

Kommunikation auch nachdem ei Artikel. Falsch giefert wurde zuvorkommend und freundlich. Ersatz wurde sofort veranlasst und zugestellt. Gerne wieder

• Qualität
  • Lieferung
  • Kommunikation

Mooi gemaakt

Goede website

Kleurstaaltjes snel gekregen

Kleurstalen gevraagd en gekregen

• Communicatie N.v.t.

4 kleurstalen besteld, helemaal gratis en gratis verzonden. Mooi kleurtje gevonden voor onze aankomende buitenbank

Mensen met kennis

Ik had een vraag wat ik het beste kan bestellen, en hoe ik de maten moet bepalen. Ook de levering van de kleur stalen ging heel snel.

Snel en accuraat

Stalen snel en goed ontvangen

• Communicatie

Mooi kussen, goed afgewerkt. Fijn dat je verschillende stalen thuis gestuurd krijgt. Dat heeft ons geholpen om tot een goede keuze te komen. De levertijd van het kussen was relatief lang (en bij bestelling onduidelijk), maar het product maakt dat gelukkig goed.

Perfecte service!

Perfecte service en uitstekende kwaliteit!

• Communicatie

Waren vanaf het eerste moment bezig met het leveren van de beste kwaliteit

We hadden een bestelling gedaan voor 7 maatkussens, waaronder 3 halfronde kussens voor onze tuinmeubelen. Direct na de bestelling kregen we een attente e-mail met de vraag of we een mal wilde knippen en opsturen om het juiste model te kunnen leveren. Complimenten voor deze focus op het beste resultaat voor de klant!

Erg goed

Ik had staaltjes stof opgevraagd. Erg snel geleverd.

Sehr gut!

Die Kissen sind sehr schön! Tolles Material, sehr gut verarbeitet. Die Bestellung war unkompliziert! Ich würde wieder etwas dort bestellen!

Outdoor zitkussens

Wij hadden kussens nodig die op maat werden gemaakt voor het tuinset dat mijn man zelf had gemaakt. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Goede prijs - kwaliteit. Alles werd op tijd en netjes ingepakt afgeleverd aan huis. Een pluspunt is ook de klantvriendelijkheid, top! Naar de toekomst toe zouden we terug bij onlinemaatkussens.nl bestellen. L.Aimée

• Communicatie

Top, een perfecte service en een prima product

Bij het bestellen wordt er snel gereageerd en duidelijk gecommuniceerd. Er is snel duidelijkheid over de levertijd, en wordt waargemaakt. Bij aflevering van de kussens bleek dat er door mij een fout was gemaakt bij de keuze van de vulling. Na overleg is dit op een voor ons perfecte wijze hersteld. Een prima ervaring met onlinemaatkussens.

Zeelberg 30

5555XG Valkenswaard

Over onlinemaatkussens.nl

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van maatwerk kussens! Bij ons kun je op een gemakkelijke manier je maatkussens online bestellen. Of het nu gaat om binnenkussens, relaxstoelen, terrasmeubel, loungeset, eetkamer meubel of oude stoel, bij ons ben je aan het juiste adres. Wilt u langs komen? De koffie staat klaar! Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. Geen tijd voor koffie of woon je aan de andere kant van het land? Geen enkel probleem! Vraag telefonisch of online 4 stalen op, deze worden gratis per post verstuurd. Kom je er toch niet uit? Neem telefonisch of per mail contact op voor advies op maat. Onlinemaatkussens.nl mail: [email protected]