mwah

Lekkere recepten, maar ik val er niet mee af, de recepten zijn erg veel werk.

lekker eten.

Enkele jaren gelden heb ik een maagverkleining gehad. Ben hiermee 40 kg afgevallen. Door omstandigheden helaas 12 kg bij gekomen. Het was heel moeilijk om weer in het ritme te komen van 6 eetmomenten. Met PG is dit goed gelukt. In 8 weken 7 kilo afgevallen. Het is eten is lekker en gevarieerd zonder dat je allerlei gekke dingen in huis moet halen. Mijn gezin eet gewoon mee. Ga nog even door met afvallen en daarna gewoon PG blijven volgen omdat het zo lekker gemakkelijk is.

Wat een concept!!!! Echt Heerlijk

Ik ben nu net een week begonnen in het boek, en ga ook naar de sportschool. Ik vind het geweldig,. De recepten zijn echt super lekker en je gaat eten echt waarderen. Het grappige is je bent aan het afvallen en alleen maar met eten bezig. Je hebt niet het "ik heb trek gevoel" maar ook niet het "ik zit vol gevoel" Het is echt leuk om te doen! Mega aanrader dit!!

Wij eten ons met veel plezier slank!

Gezond eten natuurlijk altijd belangrijk. Wij wilden onze eetgewoonte drastisch veranderen op een prettige en verantwoorde wijze. Gezocht en gevonden in Project Gezond, Hebben boek 1 inmiddels bijna doorgewerkt met alle heerlijke recepten en handige dagschema’s. De 4 boeken ( deel 1 en 2 plus het winterboek en het receptenboek staan op een prominente plaats in onze keuken! Een geweldige investering!

Echt top.

Makkelijk dat er weekmenu's zijn. Wel elke week uitzoeken hoeveel je kopen moet. Is voor lange tijd vol te houden.! Mijn man is na 12 weken 28 kg afgevallen en ikzelf 11 kg. Wij gaan lekker door.

Project Gezond, geen straf maar verwennerij !

Na een paar jaar low carb viel ik niet meer af, 2 weken gezond project en ik ben 2,5 kg kwijt ik heb het gevoel dat ik de hele dag door aan het eten ben en dat met heerlijke recepten . Ik ben er blij mee.

Hoezo op dieet????

Al jaren bezig, Sonja Bakker (2x veel afgevallen hoor), koolhydraatarm, door de week opletten en in het weekend mag je wat, loslaten, nu dit. Heel veel lekkere recepten, prima dagmenu's en als je eens een dag hebt waarop je je niet aan het programma houden kunt, kom je niet meteen kilo's aan! Helemaal blij met deze receptenboek met lekker eten. Dus hoezo dieet, dit is een leefstijl die wij nog jaren vol kunnen houden.

Door de variatie in het weekmenu heel goed te volgen

Door zoveel mogelijk het weekmenu te volgen (avondmaaltijd iets lastiger voor mij) ben ik nu toch 7 kg afgevallen en door de variatie elke dag is mijn suiker ook verbeterd en mijn problemen die ik al jarenlang heb met mijn darmen een stuk verbeterd. Ook de recepten uit het laatste boek zien er goed uit. Ik ben heel blij met de resultaten , afvallen en een betere gezondheid

Gewoon heerlijk

Afwisselend en lekker

Heerlijk en veel eten en toch afvallen. Mijn man is sinds september 21 kilo afgevallen en ik 12 kilo. We zijn er nog lang niet maar afvallen met de boeken (en de app) van project gezond is voor ons zeker geen straf.

Het beste programma om blijvend te volgen.

Super lekkere recepten

Lekkere recepten makkrlijk te maken.

Geweldig boek

Het zijn heerlijke gerechten. Je eet heel gevarieerd en je valt lekker af

Heerlijk eten en snel resultaat!

Wauw het werkt echt, geen honger hebben, lekker eten en afvallen!

Recepten zijn in 1 woord geweldig!!!

Ik vind het alleen jammer dat ik (nog) geen toegang heb tot FB voor leden. Al een paar keer een link gekregen, maar daar kan ik niks mee. Mijn telefoon zegt dan dat de pagina geen inhoud heeft of verwijderd zou zijn? Maar alle recepten, zowel uit de boeken als uit de app zijn echt geweldig. Ben heel tevreden. M vr gr Jeanette Foekens

Geweldig en Lekker

Helemaal niet het idee van dat ik lijn.Nee ik eet juist gezond. Ook met een Gastric Sleeve is het prima te volgen. Ik stond al een tijd stil en sinds ik dit volg val ik weer af. Ik eet 6 eetmomenten, alleen neem ik de 1250 berekening en heb daar voldoende uit.

Blij om te lijnen!

Met dit dieet ben je gewoon blij om te lijnen! Je eet elke dag lekkere dingen, zelfs chocola. Wij aten de laatste tijd altijd maar weer hetzelfde. Nu is er elke dag afwisseling. Ik ben begonnen met het boek Heerlijke Winter. Als een dag me niet lekker leek, verving ik die met een dag die me wel aanstond. Die zocht ik dan op in de app. Als je alle kruiden maar gekocht heb, kun je alle pakjes met mixen in de winkel laten staan. Mijn hele gezin eet mee. Ik heb het boek nu uit, en ben 10 kilo afgevallen in 2,5 maand. Nu ga ik meer calorieën volgen om op gewicht te blijven. Ben benieuwd! Het is ook fijn dat je alle vragen over het dieet kunt mailen en meteen antwoord krijgt. En het is ook een pluspunt dat er recepten zijn van granola, notenrepen, pindakoeken etc. Als je al die repen kant en klaar moet kopen wordt het wel duur. ( alleen de sesamkoekjes koop ik. Wel zelfgemaakt, maar die mislukken steeds) Wat ik jammer vind aan de app is dat je maar van 1 persoon het weegmoment kunt bijhouden. Als je met meerdere personen uit 1 gezin lijnt, is het toch wel stimulerend als je het grafiekje omlaag ziet gaan!

Fantastisch!

Eind augustus ben ik gestart. Nu dus 2,5 maand geleden en inmiddels 15 kg lichter. Na zoveel pogingen is het eindelijk gelukt! Nog 16 te gaan, maar met zoveel goed en lekker eten, moet dat lukken!

De recepten van project gezond zijn heerlijk, goed te volgen en met een top resultaat!

Project gezond werkt super! Ik heb nog geen dag honger gehad, de recepten zijn echt heel lekker, maar ook gezond. Door die combinatie is het ook heel goed vol te houden. Ik ben heel tevreden met het resultaat, ben in 2 maanden al ruim 10 kilo kwijt. De recepten zijn soms wel bewerkelijk, maar dat heb ik er wel voor over.

Supergoede methode om op een gezonde en plezierige manier af te vallen!

In 11 weken 9 kg afgevallen, zonder moeite en honger. Ik heb weer plezier in gezond eten gekregen en veel heerlijke nieuwe recepten ontdekt, waardoor gezond eten weer een gewoonte wordt.

Mis recepten

Ik heb boek 1, met heel veel weekmenu’s maar weinig recepten. Ook online niet altijd te vinden. Vind ik best irritant.

Lekker en nogal gezond

In september gestart met de project gezond app en tot nu ben ik 5 kilo’s afgevallen. Nog 3 kilo’s tot mijn streefgewicht. Afvallen is nooit zo makkelijk geweest. Tot nu ben ik zeer tevreden en elke dag is een feest, de recepten zijn allemaal makkelijk te maken en vooral lekker en niet saai.

-18kg, 30 eenheden insuline minder spuiten

na enkele dagen verloor ik al kilo's. Na enkele weken begon ik te minderen met insuline, daar ik merkte dat mijn bloedsuikerspiegel begon te dalen. Na 3 maanden 18 kilo lichter, mocht ik in overleg met internist 30 eenheden insuline minder spuiten. Tijdens het begin proces waren mijn tabletten ook al veranderd en minder zwaar.

Makkelijk en lekker

De menu’s zijn makkelijk te volgen, het eten is erg lekker. Fijn dat je vaste menu’s kunt volgen. In het begin kun je haast niet geloven dat je hiermee kunt afvallen , omdat je voor je gevoel veel en lekker eet.

Nooit was afvallen zo lekker.

In het geheel is Project Gezond makkelijk te doen, de recepten zijn lekker en soms zelfs super lekker. Ik ervaar nu zelfs plezier in koken , steeds weer nieuwe smaken ontdekken, kruiden waarvan ik nog nooit gehoord had staan nu in de keukenla. De aanschaf ervan was wel prijzig, omdat ik het in mijn uppie doe moet ik goed opletten want vaak zijn de producten een keer geopend snel bedorven, zoals de kwark en andere zuivelproducten. Ook het fruit is best prijzig zoals momenteel de aardbeien voor een bakje 4,00 euro en twee dagen later kun je ze weggooien, ook zijn ze nu niet smaakvol. Voor mensen met een laag inkomen is dit best moeilijk.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN