Ik ben heel blij met PG. Het helpt mij structuur te geven aan mijn eetpatroon. De app vind ik zeer gebruiksvriendelijk. Ik heb een schildklierprobleem en was 10 kg gegroeid Ik ben inmiddels 14 kg afgevallen (ook door dagelijks te sporten), maar zeker ook door gezonder te eten.

Heerlijke recepten. Bevalt me zeer goed.

Heerlijke recepten. Weet nu makkelijker wat we gaan eten. Niet teveel over na te denken ivm de goeie app en/of de recepten in de boeken. En je valt er ook mooi geleidelijk mee af. Ondanks mijn talrijke cheat momenten. Gewoon doorgaan. T is gezond eten, veel variatie. En redelijk normaal allemaal te vinden in de winkels.

Erg prettig dat iemand mij verteld wat ik moet eten

Erg duidelijke app. Makkelijke recepten en geen rare fratsen. Fijn dat je gewoon brood mag eten. Goed te combimeren met werk en gezin.

5 kilo afgevallen in 3 weken!!

Sinds 3 weken weer begonnen in boek 1 van Project Gezond. Heerlijke recepten en goed vol te houden! De teller staat na 3 weken op -5 kilo. Weg met die ‘Corona-kilo’s’!

Geen dieet maar gezond eten

Fijne site en online programma. Het gezond eten is het nieuwe dieet. Makkelijk te volgen en vol te houden

Heerlijk eten

De boeken zijn duidelijk beschreven. Kind kan de was doen. Vooral boek TOP is geweldig! Ik heb nog nooit zo heerlijk gegeten. En door de porties te maken die er staan, eet je niet teveel en val je nog af ook. Uiteraard moet je wel weten wat je mag eten per dag. Dit kan je op de website terug vinden. Dan bij houden wat je eet en de kilo’s vliegen eraf! Ik kijk al uit naar het volgende boek met uitgeschreven recepten.

Lekker en gewoon eten met resultaat

Ik ben nu 2 maanden geleden gestart met Project Gezond. De menu's met recepten zijn laagdrempelig. Makkelijk te maken en ook gewoon brood, yoghurt en aardappelen. Daarbij ook af en toe iets lekkers omdat dat ook af en toe moet kunnen. Voor mij goed vol te houden. Ik leer hiermee weer juiste porties te hanteren. Ik ga nog even door.

dit is de tweededag ,nog geen echte ervaring

ziet er goed uit, op papier goed

Heerlijk en gevarieerd eten. EN dat zonder hongergevoel!

Ik geniet van het lekkere eten dat Project gezond mij voorschrijft. De kilo's vliegen er niet vanaf maar wel wordt het getal op de weegschaal wekelijks wat lager :) Verder vind ik het ook vooral gemakkelijk dat ik niet na hoef te denken over wat er vandaag weer op tafel moet komen want de menu's zijn naast lekker ook vooral gevarieerd. Een groot pluspunt aan project gezond vind ik dat je alle productgroepen mag blijven eten ( brood - pasta- aardappelgerecten etc) En dat er rekening wordt gehouden met producten op maken! En last but not least: geen honger!! Ik word er blij van :)

Een fijne manier om overtollige kilo's kwijt te raken!

We vinden project gezond een prima manier om gezonder te leven en wat beter op gewicht te blijven! Goed vol te houden door de lekkere recepten en het goede resultaat! Nu 3e week vakantie, dus straks weer wat werk aan de winkel, maar daar zien we niet tegenop, in tegendeel vol vertrouwen weer even de teugels weer wat aanhalen!

Zalige recepten/ afvallen met plezier.

Heel goed vol te houden. Lekker eten. Ik eet regelmatig vegetarisch en vervang het vlees dan door iets anders. Top recepten.

Zeer geslaagd

Gewoon lekker eten en toch afvallen, ik had niet bedacht dat dat mogelijk was zonder honger gevoel. Ik word hier gelukkig van.. Dankjewel Natalia en Walter.

Lekker en afwisselend!

Het zelf opstellen en volgen van een weekmenu is een eenvoudig én heel erg lekker! We eten afwisselend, veel meer groente en fruit en gooien niks meer weg. Mogelijk verbeter punt: allergieën in kunnen voeren zodat dit meegenomen wordt in de menu's / recepten.

Gezonde en gevarieerde dagmenu's.

Ik vind het erg fijn dat er zoveel verschillende dagmenu's zijn en dat ik door middel van de app ook zelf dagmenu's kan inplannen. Wat ik wel jammer vind is dat ik de ingeplande dagmenu's, die al geweest zijn, niet meer terug kan zien. Ik kan hem dan wel opslaan als favoriet, maar dan toch weet ik niet meer precies wanneer ik welk menu heb gegeten. Een heel belangrijk punt wat ik echt heel erg mis is dat je alleen recepten kan opzoeken en via die weg dan een dagmenu kan inplannen. Ik zou heel graag willen zien dat ik op een ingrediënt kan zoeken waarbij ik dan bijbehorende dagmenu's krijg. Met én zonder recepten. Nu is het zo dat als ik nog een avocado (voorbeeld) over heb, ik alleen een recept met avocado kan zoeken en niet een dagmenu waarbij avocado niet in een recept staat maar gewoon op een boterham of iets dergelijks. Als deze functie er zou zijn, zou dat voor mij echt heel veel schelen wat betreft het weggooien van producten. Bij een avocado kan ik zelf nog wel wat verzinnen, maar ik wil graag proberen om mezelf strikt aan het dagmenu te houden en als ik dan crème fraiche of kookroom of iets dergelijks over heb, vind ik het moeilijk om uit te zoeken waar ik dat bij kan gebruiken voordat ik het weg moeten gooien omdat het niet goed meer is. Daarnaast vind ik dat er bij de dagmenu's als lunch erg vaak iets van brood staat. Zelf vind ik het lekker om in de middag iets van een salade of soepje te eten. Ik houd niet zo van brood. Ik kan dan wel recepten van soep opzoeken en daarbij een dagmenu (al is dat vaak maar 300ml soep en dan alsnog brood erbij), maar een salade als lunch zoeken is moeilijker (doordat je dus alleen op recept kan zoeken). Als laatste zou ik graag wat meer begeleiding en feedback van PG zelf willen ontvangen. Een per 3/4 weken een mailtje met de vraag hoe het gaat e.d. De facebookgroep is fijn, maar dat zijn meestal niet de mensen die bij PG werken.

Er goed lekker eten.

Ik val af niet al te snel maar blijft er wel af. Maar je hebt geen honger en er zitten veel lekkere recepten in.

Super “dieet”

Ik vind Project Gezond helemaal bij mij passen, de week menu’s zijn heel makkelijk te volgen en de gerechten die we mogen eten zijn ook heel makkelijk te bereiden en super lekker. Mijn man doet ook mee en beide zijn we al kilo’s kwijt . Hij 11 en ik 7,5 kilo , hier zijn we super blij mee! Eigenlijk vind ik Project Gezond geen dieet, maar verantwoord , gezond en gevarieerd eten. Ik ga dit zeker nog lang volhouden!! En kan dit iedereen aanbevelen!!

Al bijna 10 kg afgevallen. En zonder veel moeite. Met lekker en regelmatig eten. En gewoon alles mogen. Wat je in het dagelijkse leven ook zou doen.

heerlijke gevarieerde dagmenu's en recepten

De dagmenu's zijn goed te volgen via de app, de recepten goed beschreven. Soms wel even vooruitkijken ipv de boodschappen en het voorbereiden van sommige recepten.

Lekker eten en je gezond voelen

In twee maanden tijd geen moment moeite gehad om project gezond te volgen. Heerlijke recepten. Genieten van boterham met kaas. Helaas sta ik nu al drie weken stil. Mogelijk spieropbouw, flink sporten. Twee maanden 8,2 kg! Vrienden volgen nu ook het dieet!

Al lekker wat kilo’s kwijt in 2 maanden en heerlijk eten

Project Gezond is goed voltehouden doordat het géén dieet is maar een levensstijl.

Ik ben nu 2 maanden bezig met Project Gezond. Bij mij gaat het afvallen niet snel (nu-2.5kg), maar daarintegen hoef ik ook niet heel veel kg kwijt, en doe ik in de weekenden wat losser... (6kg is de wens dus nu nog 3.5 te gaan). Ik vind het erg prettig dat ik gewoon kan koken voor mij en mijn vriend en ik dit niet apart hoef te doen. Daarnaast zijn veel recepten erg lekker en vind ik het prettig om inspiratie op te doen wat ik moet koken. Kortom: een levensstijl ipv een dieet, erg Fin.

Heerlijke recepten voor het hele gezin

Combinatie van de boeken en de app werkt voor mij heel goed. Een houvast voor gezond en evenwichtig eetpatroon.

Heerlijk eten, gemakkelijk te volgen, niet ingewikkeld en gewoon en veel eten

Iedere dag is al voor je uitgerekend dus je hoeft zelf alleen het menu voor die dag te volgen. Ik eet veel meer dan ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik at veel te weinig. Ik val maar heel langzaam af omdat ik een langzaamwerkende schildklier heb maar voel me er heel goed bij. Mijn man is al veel kilo afgevallen, we doen dit samen.

Vorig jaar november via vrienden het boek afvallen met gezond en vooral lekker eten leren kennen. Heerlijk gerechten, ik kan niet anders zeggen. In april lid geworden, de app is gemakkelijk. Project gezond voelt niet als lijnen of dieet volgen. Een aanrader voor iedereen.

Fantastisch om op een gezonde alledaagse manier af te vallen

Afvallen is altijd lastig. Met project gezond doen je dit op een verantwoorde manier. Het is zeker niet moeilijk. Volg de weekmenu's en het gaat echt vanzelf. Staat een dagmenu je niet aan of past het niet bij jou dan kun je eenvoudig een andere dag kiezen. Heb je het een dag moeilijk om je er aan te houden, geef er gewoon aan toe.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN