Gaat Prima

Het helpt echt

Project Gezond een absolute aanrader

Via mijn schoonmoeder terecht gekomen bij Project Gezond. Ik heb alle boeken :-D Deel 1 en 2 met de weekmenu's én het kookboek. Nu volg ik de weekmenu's via de app voor wat meer afwisseling. Ik liep al weer een tijd te knoeien met afvallen en het wilde maar niet lukken. Nu met Project Gezond vliegen de kilo's er af en ik heb helemaal niet het idee dat ik een 'dieet' volg :-D Erg veel lekkere recepten en ik vind koken nu zelfs leuk!

geweldig

Weet niet wat me overkomt. Heerlijk eten en weten wat je eet. Dan ook nog afvallen. Ik praat er met veel mensen over en de mensen om me heen zien wat er gebeurd.

Nog nooit zo,n goed programma gevolgd

Ik ben in 1 woord super tevreden! Gebruik de app en heb drie boeken. Mijn gezin eet lekker mee! Ik blijf rest van mijn leven eten op deze manier. Top!

Heerlijke recepten.

Als ik mij strikt aan de menu hou val ik gegarandeerd af, maar daar ligt nu de moeilijkheid!

Het is elke dag weer genieten van de maaltijden

Het is elke week weer een feestje wat erop het menu staat. De verhoudingen dat wat je eet klopt precies, qua koolhydraten, eiwitten, mineralen etc.Ik heb geen opgeblazen gevoel meer en dat is erg prettig.Een prettige bijeenkomst is dat je er ook nog van afvalt.

Makkelijk en effectief

App is handig te gebruiken. Geen gekke ingrediënten die je speciaal ergens anders moet kopen. Makkelijke en snelle recepten. Soms wel weinig variatie in diner recepten, kunnen nog wel wat recepten bij wat mij betreft.

Lekkere gerechten . Nu even in een dipje qua voedingspatroon maar in januari weer oppakken.

Lekker eten en toch afvallen

Half augustus 2019 gestart. In eerste instantie dacht ik : zoveel eten? Dat bestaat niet...ik ben inmiddels ruim 10 kg afgevallen! Niet alle gerechten vind ik lekker. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven! Het vervangen van n dag in het weekschema blijft n dingetje...ik zie m er niet in terug. Ik zou graag stapsgewijs een instructie willen hoe dat te doen. Vandaar mijn 4 sterren..als mij duidelijk is hoe dat te doen zijn het er 5!

Lekkere en makkelijke recepten

Ik hou van eten, maar net als zovelen, als ik er naar kijk, dan kom ik al aan. Ik heb in combinatie met project gezond recepten en het bijhouden van mijn kcal en niet te veel koolhydraten, een perfecte combi gevonden. In anderhalve maand 7 kg afgevallen terwijl dat ervoor helemaal niet meer wilde. De recepten van PG vind ik heel gevarieerd en redelijk makkelijk te bereiden. Ik heb een eigen bedrijf en ben altijd heel druk, maar met deze recepten lukt het me toch weer om elke dag verantwoord te eten en vooral lekker.

25 kilo eraf in een half jaar! Had het al helemaal opgegeven na dieet na dieet...

Zeer gevarieerd

Eerst had ik het boek, na een aantal keren het boek te hebben gevolgd ben je er wel klaar mee in de zin steeds hetzelfde. Met de ap heb je iedere week weer iets anders en het gaat ook meer seizoens gebonden. En je kunt een recept uitkiezen wat je lekker vind en dan past die daar het verdere dag menu op aan. Ik vind het echt super. En het is heel goed vol te houden, en het is lekker en je mag alles eten dus geen koolhydraat arm gedoe. Nee echt super

Eerlijke maaltijden en een duidelijke calorie wijzer.

Mijn ervaring is dat de recepten op een heerlijke en eerlijke manier zijn samengesteld. Vooral het maken van eigen dressing en sauzen vind ik fantastisch. Ik ben nu 10 kg afgevallen (Moet er nog 5). Het wordt nu een beetje lastig met de feestmaand maar al komt er weer wat aan.......in januari gewoon weer starten. De variatie van de maaltijden vind ik ook grandioos en vooral de gezonde snacks, want ja we willen toch allemaal wat lekkers bij de thee/koffie. Ik ben heel blij dat jullie er zijn. Thanks en ga zo door🙏

Lekker, gezond en afwisselend eten

Voor mij erg handig dat alles in de app staat, ik hoef zelf geen maaltijden meer te bedenken en krijg zo de juiste hoeveelheid/calorieën binnen. Ik zou het zelf nog handiger vinden ala ik een boodschappenlijstje ook per dag kan krijgen.

Verrassend

Elke dag is het een verrassing. Bijzondere combinaties en echt lekker eten. Super handig ik hoef niet meer na te denken wat we gaan eten.

Gebruik het niet zoveel

In het begin was ik veel enthousiast! Helaas is het nu weer wat verzwakt

Lekker en verantwoord eten en toch afvallen

De recepten zijn verrassend en lekker. Afvallen is zo geen straf en geen opgave. Bovendien leer je kritischer om te gaan met het caloriegehalte van veel producten.

Veel menu's.Helaas lust ik niet zo heel veel maae dan goed overzicht waardoor je het kan vervangen. 19 kilo afgevallen in 14 weken en zonder hongergevoel

Heerlijke recepten en toch afvallen

Zien hier boven

Ik ben vanaf 19 augustus bezig en ben nu 11.5 kilo kwijt zonder hongergevoel en vooral met heerlijk eten had niet verwacht dat het zou gaan omdat er meestal gezegd wordt als je ouder bent het niet makkelijk gaat maar gaat echt wel ik ben 71

Bezig zijn met wat je mag eten en niet met wat je niet mag!

Zeer gevarieerd. Eten zoals wij het lekker vinden. Afvallen lukt doordat 6 keer per dag iets kunt eten. Je bent bezig met koken met leuke nieuwe tussendoor recepten. Tot nu toe was alles heerlijk!

Leuke recepten

Leuke recepten alleen gebruik ik ze niet heel vaak omdat er soms veel tijd in gaat zitten en met werk enzo voor mij lastig. Ben dan ook helaas nog geen gram afgevallen🤭😅

Gezond en heel lekker eten, daarbij ook nog eens goed afvallen, top!

In 3 maanden ruim 12 kilo afgevallen met heerlijk en gevarieerd eten. Een feestje om de recepten te maken en door de boeken en app te bladeren naar lekkere dagmenu’s. Ik ben er heel erg blij mee!

In woord geweldig!!

Ik val af en ik eet heel de dag door, aangezien ik een echte lekkerbek ben is dit ideaal.

Geweldig, lekker en nog nooit zo makkelijk af gevallen

Ik vind vooral de eenvoud en variatie erg fijn. Ons hele gezin eet gewoon mee, geen ingewikkelde recepten, heel gevarieerd en vooral ook heel lekker

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN