Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke uitleg Positieve aanpak Motiverend Gevarieerd Lekkere recepten

Pluspunten

Heerlijke weekmenu’s en recepten !! Ik ben er héél blij mee !

Pluspunten

Het werkt goed, het zijn heerlijke recepten en ik voel me fitter!

Ik kan geen weekmenu's inzien die geplaatst zijn vóór ik lid werd, zou top zijn als daar wat aan gedaan kan worden!

Pluspunten

Heerlijke recepten. Ik ben 8 kg afgevallen terwijl ik niet het gevoel heb veel te hebben moeten laten. Het hele gezin kan mee eten.

Moet meer ingrediënten weggooien of invriezen. Zou graag 2 opeenvolgende dagen wat dat betreft meer opklaar afgestemd zien.

Pluspunten

Heerlijke en makkelijk. Kost veelal weinig tijd om iets lekkers op tafel te zetten, fantastisch!

Pluspunten

Uitgebreid, heel goed te volgen , heerlijk eten

Moeilijk voor gezinnen ( hoeveelheden ) als er meerdere meedoen

Pluspunten

Korte lijntjes, antwoord op je vragen.

De app mensen, de app!!! Wanneer komt hij eindelijk? Dat zou 5 sterren opleveren

Pluspunten

overzichtelijk, reageren snel. kan met meerdere mensen overleggen. het werkt en het is lekker! Laagdrempelig

kosten door niet op een aansluitende menu's. de menu's zijn varierend wat super is, maar hierdoor lopen de kosten erg hoog, je kunt wel veel in de vriezer doen, maar die raakt ook vol. het zou fijn zijn als in bijvoorbeeld een app je de week menu's op basis van je inkopen zou kunnen samenstellen. zodat je kosten onder controle blijven.

Pluspunten

Lekkere recepten, allemaal goed te bereiden zeker als je een drukke baan hebt. Goede balans en geen hongergevoel als je begint met afvallen. Dat vind ik nog het meest positieve waardoor je het beter vol kan houden.

Pluspunten

Ik ben heel erg tevreden, ze hebben heerlijke recepten en je eet gezond gevarieerd en nog best veel,en je valt nog af ook.

Pluspunten

Goede uitleg waarom. Heerlijke recepten.

Ga zo door

Pluspunten

Goed advies bij vragen. Heerlijke recepten!

Snellere reactie op vragen, vooral via social media. En doordat je alles zelf maakt gaat er heel veel tijd in de recepten zitten. Dit is niet altijd haalbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De menu zien er goed uit.

teveel ingrediënten die ik weg moet gooien als ik mij aan het menu wil houden.

Pluspunten

Over het algemeen goed vol te houden als je alles binnen bereik hebt Een minpuntje als je oven stuk is moet je in sommige gevallen ovrr gaan op kant en klare producten. Ik vind het dan moeilijk om het juiste te vinden

Graag ook meer recepten gebaseerd op een vegetarisch menu met vleesvervangers van bv het merk my best veggie. Dit zou misschien naast de gewone recepten geplaatst kunnen worden. Zou erg fijn zijn ben zelf vegetarisch

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere recepten en zeer goed vol.te.houden

Een digitale app Snellere reacties naar jullie klanten toe

Pluspunten

Een zeer duidelijke aanpak met de dagmenu's. Gevarieerd eten. Maakt van eten en koken weer een plezier en je valt toch af. Ik voel me veel gezonder met deze aanpak. Geeft een andere kijk op "lijnen". Ik vond het echt een enorme hulp vlak voor de kerst een e-mail te krijgen op basis van de stelling dat je niet aankomt tussen kerst en nieuwjaar, maar tussen nieuwjaar en kerst. Onderscheiden is ook dat het geen "voedingshypes" volgt, maar gebaseerd is op gezonde inzichten.

Proberen de Facebook pagina meer informatief te laten zijn. Misschien wat actievere interactie over de gezondheidsaspecten. Misschien een meer forum-achtige aanpak waarbij je de onderwerpen over rubrieken verdeelt.

Pluspunten

Erg lekkere en makkelijke recepten

Ik zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel motivatie vanuit de leden via de Facebook groep

De menu's zijn door de variatie heel duur door alle verschillende producten die je in huis moet halen

Pluspunten

Afwisselend eten en nog lekker ook

Pluspunten

Iedere week online een nieuw weekmenu met voldoende variatie. Ook beide boeken in mijn bezit waar ik erg positief over ben. Project gezond is een leefwijze en geen dieet.

Vooral zo door blijven gaan!

Pluspunten

Fijn dat we elke week nieuwe overzichten krijgen.

Er mag wel wat meer variatie zitten in de recepten. Sommige recepten komen snel terug.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN