Pluspunten

Ik ben 10 kilo kwijtgeraakt en dit komt door het eerste boek! Doodgewoon eten (maar toch lekker en anders), waardoor iedereen thuis kan mee-eten. Ik heb het boek al aan veel mensen aangeraden, kan hiervoor bijna provisie gaan aanvragen ;-) Inmiddels online lid en boek 2 in huis. Via een boek volgen vind ik wel prettiger, dan online.

Ga zo door! Ik kijk uit naar de app. Elke keer inloggen vind ik best irritant.

Pluspunten

lekkere recepten fijne weekmenu's Facebook

Ik zou graag een app willen. Vind het vervelend dat je de site steeds moet openen.

Pluspunten

Vragen Kun je mailen en je krijgt snel antwoord.

Minder rauwkost in de winter meer alternatieven. Meer seizoensgroenten en fruit

Pluspunten

Geweldig zeker een 10

Pluspunten

Lekkere recepten met niet al te aparte ingrediënten

Pluspunten

Hele lekkere recepten, veelzijdig en best wel veel wat je nog mag eten

nee, ga zo door

Pluspunten

Met heerlijke recepten afvallen!!

Ik heb zo 123 geen verbeterpunten. Wel kijk ik uit naar de app

Pluspunten

Pluspunten

Heerlijke en gemakkelijk te maken recepten.

App

Pluspunten

De manier van eten / het project werkt. We zijn beiden al flink afgevallen terwijl het eten echt lekker en volop afwisselend is.

We wachten op de app en het zou fijn zijn dat we dan beiden ieder ons eigen doel in kunnen vullen en ieder onze eigen maaltijden kunnen bekijken (ik 1250 cal. en mijn man 1800 cal.)

Pluspunten

Hele lekkere dagmenu’s en recepten. Er wordt gebruik gemaakt van producten die overal te koop zijn.

Informatie bij het maken van recepten mis is, wat handig is bv ; kan ik dit invriezen? Of hoe lang kan het het bewaren na het maken? Ook gebeurt het vaak dat je van een recept een bepaalde hoeveelheid maakt, bv eiersalade. Maar dit zie je dan maar 1x terugkomen in het dagmenu. Het zou fijn zijn als daar dan meer rekening mee gehouden wordt de volgende dagen. Hopelijk komt de app ook snel met daarbij de mogelijkheid om een dagmenu te zoeken bij een recept of een bepaald aantal calorieën.

Pluspunten

Heerlijke gerechten, makkelijke recepten, niks geen ingewikkeld gedoe! Kortom TOP!

Zou wel n app willen hebben van PG om recepten te bekijken cq te checken en je gewicht bij te houden

Pluspunten

Heerlijke recepten. Absoluut geen straf. Aanrader!

ik geef een 10

Pluspunten

Leuke mensen goede recepten fijn te volgen

Inlogprocedure: eigen wachtwoord kunnen maken

Pluspunten

Goede recepten. Heel goed. Divers en met weinig kaas en daar hou ik toevallig ook niet van. Dus helemaal goed!

Niet alles is gezond. Het is meer project Doe maar normaal ipv gezond. Ook als je niet wil afvallen zou je zo kunnen/moeten eten.

Pluspunten

Fijn om een stok achter de deur te hebben. Pg is makkelijk te volgen, overzichtelijk. Fijn dat alle producten makkelijk te krijgen is.

Heel vaak dezelfde recepten. Ik had voor het geld wat vaker nieuwe recepten verwacht. In die zin vind ik de prijs/kwaliteit verhouding slecht.

Pluspunten

Goed te volgen, lekkere recepten

Soms staan er bv bij diner losse ingrediënten waarvan me dan niet duidelijk is wat de bedoeling van de combinatie van de ingrediënten is. Wat me eerlijk gezegd ook een beetje tegenvalt is hoe vaak dezelfde recepten terugkomen. Bv de gehaktbal, tagliatelle met champignons, Surinaams broodje heb ik al heel vaak voorbij zien komen. Dus dan per week in verhouding maar enkele echt nieuwe recepten. Ook heb ik beide boeken en ook daar uit worden recepten gebruikt in de weekplanner

Pluspunten

Vaak verrassend lekkere recepten die niet te ingewikkeld zijn en met 'gangbare' ingrediënten. Ledenomgeving met goed ondersteunend dashboard. Fijn dat er een facebookgroep is, dit werkt vaak motiverend en geeft steun om vol te houden.

In de weekmenu's kan wat meer rekening gehouden worden met de seizoenen.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN