3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker eten en nog afvallen ook

Nog mèer nieuwe recepten.

Pluspunten

is het eerste dieet daar ik baad bij heb .en goed vol tehouden is .

Pluspunten

Duidelijke informatie. Goed uitvoerbare en lekkere recepten. Met het hele gezin te volgen, je hoeft niet apart te koken. Gevarieerde menu’s. De wijzer van de weegschaal gaat langzaam maar zeker naar beneden.

Pluspunten

Makkelijke, LEKKERE en gezonde Recepten! Er zit veel variatie in recepten.

Meer recepten gebruiken die qua ingrediënten overeen komen ik moet nu vaak dingen weggooien. Daarbij zou het handig zijn als je zoekt op een recept je het dagmenu erbij krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een andere visie over gezond eten. Persoonlijk vind ik e toepassing van de schijf van 5 in een leefstijl achterhaald. Mensen die dit wel ondersteunen kunnen hier prima terecht.

Pluspunten

Mooie boeken goede recepten

Blijf betrokken bij je leden

Pluspunten

Het werkt echt. Heerlijke recepten en goed volgbare dagmenu's.

In afwachting van de beloofde app

Pluspunten

Het werkt! Gezond, gevarieerd eten met heerlijke menu’s. Los van het afvallen, kun je deze levensstijl zonder problemen vasthouden, zodat je op een gezond gewicht blijft.

Graag een app

Pluspunten

Fijne afwisselende menu's. Je hoeft geen aparte boodschappen in huis te halen

Jammer dat de app er nog niet is. Daar zit ik echt met smart op te wachten

Pluspunten

Lekker eten en toch op een gezonde manier afvallen

Er is nog geen app

Pluspunten

Veel variatie, genoeg oplossingen als je iets niet lust. Menu's zijn goed op elkaar afgestemd. Website is gebruiksvriendelijk, dashboard werkt super fijn! En bovendien het belangrijkste: het werkt! Ik ben 12 kilo afgevallen! Super fijn!

App zou leuk zijn.

Pluspunten

Het is goed te volgen online en de boeken

Pluspunten

Super, lekkere recepten, goed vol te houden

Bij hetboodschappenlijstje de hoeveelheden erbij vermelden

Pluspunten

Project maakt mijn verwachtingen waar. Ik geniet van de goede dagmenu’s / weekmenu’s en de vaak verrassende gerechten die in het algemeen niet moeilijk te bereiden zijn. Mijn partner doet zonder problemen mee met mij.

Ik kan geen verbeterpunt bedenken.

Pluspunten

Heerlijke recepten en goede contact indien je dat wenst.

Iets minder de pasta gerechten herhalen ik vind het wel lekker maar niet 2 x per week

Pluspunten

Goed nagedacht over de samenstelling van de menu’s Goed dat er veel recepten worden aangeboden Aan veel facetten is gedacht: verschillende kaloriebehoeften, lijsten voor alternatieve ingrediënten en voedingsmiddelen Positieve benadering: eten is leuk! I.p.v. gemartel.

Stem de ingrediënten van de menu’s nog meer af op het seizoen Blijf vooral recepten toevoegen Verander mee in de tijd. Zien de menu’s er over 5 jaar nog steeds zo uit of gaan ze mee met de tijd? Ook voeding verandert in de loop van de tijd.

Pluspunten

Lekkere recepten leuke fb site waar men vriendelijk tegen elkaar is

Beetje omslachtig om naar de recepten te kunnen.hoop als de app werkt het makkelijker wordt

Pluspunten

Lekkere dagmenu’s Ruim op tijd het nieuwe weekmenu

Geen ben zeer tevreden

Pluspunten

Volg nu paar maanden project gezond. Zijn al aardig wat kilo’s af dus dat is super. Recepten zijn erg lekker en de menu’s overzichtelijk. Is zeker goed vol te houden en het voelt niet als dieet.

Ik heb gehoord dat er een app komt, dat zou fijn zijn. Heen en weer tussen de pagina’s soms wat onoverzichtelijk. Verder is er veel variatie in de menu’s dat is fijn maar zorgt ook dat we eten over houden wat niet op komt omdat t over datum gaat. Daarom nu zelf dingen gaan veranderen in de menu’s omdat ik het zonde vind om het weg te gooien. Dat is iets waar wellicht meer op gelet kan worden. Maar over het algemeen erg positief over project gezond en blijf ik het ook zeker volhouden.

Pluspunten

goede info, makkelijke en lekkere recepten (over het algemeen), succesvol.

Pluspunten

Lekker en gezond eten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere recepten

Meer verschillende gerechten. Ze komen te snel weer terug

Pluspunten

Makkelijke menu's, goed dagschema, in het ledengedeelte veel extra tips. Op een goede manier afvallen door gezond te eten. Zelf volg ik het dagmenu, mijn gezin eet met het diner mee. Vaak klinkt het "en dit mag je eten om af te vallen?" Verrassende maaltijden, goede combinaties. Ik tref zelden iets wat niet in de smaak valt. En als dat zo is: er is genoeg om een gezonde keuze uit te maken. In eerste instantie begonnen met het boek, daarna overgestapt op het onlineprogramma. Het boek is super! Het onlineprogramma sluit er perfect op aan.

Pluspunten

Ben zo blij dat ik hier mee begonnen ben, het werkt super het eten is heerlijk dus van mij een dikke 10

Kan niks verzinnen, voor mij is het helemaal top!!!

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN