Pluspunten

Ik vind het een fijn programma om te volgen. Hoef niet meer na te denken over wat we 's avonds moeten eten en de rest van het gezin is er ook erg over te spreken. Ik kijk de hele dag uit naar de avondmaaltijd. Is altijd goed.

Ik snap de logica niet altijd. De ene week veel courgette bijvoorbeeld en dan weer weken niet. Ook de bijzondere tussendoortjes vind ik tegenvallen. Maar dat is geen probleem om anders in te vullen. Ik ben wel nieuwsgierig naar de app.

Pluspunten

Duidelijke uitleg, je krijgt wat er beloofd wordt. En vriendelijke persoonlijke benadering.

Pluspunten

Het kan bijna niet ... lekker eten en afvallen maar met Project Gezond lukt het. Sinds half november 2017 10 kilo afgevallen.

Een app. Nu ben ik constant aan het inloggen om het weekmenu en de recepten te bekijken/gebruiken. Op het weekmenu dan een vakje voor elk onderdeel zodat je kan afvinken wat je hebt gegeten en wat nog mag. En natuurlijk ook de recepten op de app beschikbaar.

Pluspunten

Ga zo door!

Pluspunten

Lekkere recepten Fijne Facebook groep

Bij de recepten aangeven van welke week dit recept is, zodat het later in de klapper makkelijker terug te vinden is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Is goed te doen.

Sommige ingrediënten maak je niet O en zouden terug kunnen komen in dezelfde week. Eenvoudiger van recepten naar weekmenu etc middels bv een app zodat je niet steeds opnieuw moet inloggen.

Pluspunten

Duidelijke recepten makkelijke overzichten. Leuke Facebook

Ik vindt het wel lastig dat ik iedere keer weer moet inloggen met mijn e-mail en gebruikersnaam misschien is een app makkelijker maar weet ook dat het een hele opgave is om een goede app te maken of laten maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

menu 's die voor iedereen goed te doen zijn positieve benadering

per kcal behoefte het weekmenu uit te kunnen printen

Pluspunten

Lekkere recepten die makkelijk te maken zijn en er is genoeg afwisseling om het makkelijk vol te houden.

Ik houd regelmatig ingrediënten over omdat ik sommige dingen niet in kleine hoeveelheden kan kopen. En dan heb ik ze de rest van de week niet nodig. En ik zou het fijn vinden als bij de recepten staat hoe lang het duurt om ze te bereiden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is smakelijk en als je het volgt val je af.

Maar voor mij is het een probleem dat alle tricks en tips via Facebook gaan waar ik niet lid van wil zijn. Heb dus ook het boek gekocht en al eens een vraag gesteld via mail. Maar dat vond ik een algemeen antwoord en geen oplossing van mijn probleem. de tricks en tips voor het dagelijks afvallen mis ik. In de eerste week kreeg ik die haast te veelvuldig maar nu helemaal niet meer per mail. Jammer

Pluspunten

fijne dagmenus met boodschappen lijstje wat mijn en hoop week scheelt. De gehele dag is prima uitgebalanceerd. Geen honger gevoel omdat dit een leefstijl is en je heet jezelf snel aanleert.

Het aantal kcal en koolhydr. klopt niet altijd. Is echter verwaarloosbaar. Inlog voor leden pas halverwege de pagina en zie je snel over het hoofd. Beter een grotere knop liefst boven in de pagina (blikvanger)

Pluspunten

Afwisselende gerechten. Menu's ruim op tijd zodat je tijd genoeg hebt om de boodschappen te doen.

Minder vlees, meer vegetarisch.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik val niet af, heb contact opgenomen, en moet meer eten. Nu kom ik aan, er wordt niet gevraagd hoe het nu gaat.

Pluspunten

Helder en constructief

Bij de recepten aangeven in welke week zij ok gebruikt zijn.

Pluspunten

Duidelijke weekmenues heldere uitleg en goed bereikbaar voor vragen

Pluspunten

Duidelijke recepten veel variatie

Kan soms niet bij recept komen

Pluspunten

duidelijke weekmenu''s. lekkere recepten en nog afvallen ook!

Pluspunten

allemaal erg lekker ...en tot nu toe aardig afgevallen ...hoewel het nu wel heel langzaam gaat.

geen

Pluspunten

Goede menu's, lekker eten. Helaas krijg ik op dit moment niet het gewenste resultaat.

een app waarin je gegevens in kunt vullen en dan je dashboard ziet zijn echt wel gewenst.

Pluspunten

Plezierige manier van afvallen met heerlijke menu’s en voldoende verschillende maaltijden

De lunch zou wel wat afwisseling kunnen gebruiken.

Pluspunten

Dat je eigenlijk vrij normaal mag eten inclusief koolhydraten et cetera. Dat er voor elke dag een kant en klaar menu is,met het aantal calorieën wat jij mag hebben om af te vallen,en daar zelf niet over na hoeft te denken .Dat er enorm veel lekkere gerechten op het menu staan. Dat er gerechten zij die ik nog nooit gegeten heb en echt lekker zijn.Kortom ik eet vaker,lekkerder en ben ook nog eens flink afgevallen en zit veel beter in mijn vel.

Pluspunten

Heerlijke recepten, soms wat flauw. Daar leer ik al aardig mee om te gaan.

Meer aansluiten aan bv Sinterklaas.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN