Pluspunten

Gezonde voeding, gevarieerd en toch afvallen

Evt ook app beschikbaar maken

Pluspunten

Fijne recepten en lekker ,je valt er ook nog van af.

Pluspunten

Fijn dat er een kant en klaar weekmenu is. Ook voor de verschillende calorie innames is het weekmenu goed uitgewerkt. Gevarieerde maaltijden Prettige toon

Inloggen voor leden duidelijker op de site zetten. De eerste keer moest ik lang zoeken, bleek het onder aan de site te staan (zowel op de tablet als mobiele telefoon) Ik zou zelf de inlog bovenaan de pagina zetten. Nu moet ik eerst langs alle recepten scrollen voordat ik bij het kopje inloggen kom.

Pluspunten

duidelijk overzichtelijk

Pluspunten

Keurige duidelijke menu's en recepten

Dat je van uit het weekmenu makkelijker naar de recepten kan gaan

Pluspunten

voor zover ik kan beoordelen gaat het wel goed, ik heb me al wel aangemeld maar doe nog niet actief mee door omstandigheden, kan dus niet echt beoordelen of er verbeterpunten zijn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gedifferentieerd naar aantal calorieën

de recepten zijn meestal voor 2 personen. Wij hebben kinderen... da's dan wel lastig in het kader van aantal calorieën. en ook wel geregeld herhalingsrecepten. Ik vind (voor dit bedrag) dat er eigenlijk elke week nieuwe recepten moeten zijn. Voor alle maaltijden. Er kan best es iets herhaald worden in de 'tussendoortjes', maar in de lunch en dinerrecepten kan/moet wat mij betreft mee variatie. Met een boek van bijvoorbeeld Sonja ben je dan/dus goedkoper uit.

Pluspunten

Goede weekmenu's, lekkere recepten, duidelijke site, leuk geschreven, fijne ondersteuning op FB (besloten groep)

Het zou mooi zijn als een product, dat ik speciaal voor een dag aangeschaft heb, terug komt op de dagen er na, zodat ik de rest niet weg hoef te gooien. Dit gebeurt nu te weinig. Verder mag het van mij ook wel vaker wat 'gewoner'; ik heb niet alle avonden zin om uitgebreid te koken met veel ingrediënten (recepten die ik maak, zijn wel erg lekker!).

Pluspunten

geweldige recepten. Ik gebruik het echter alleen voor avondeten. Overdag is het me te ingewikkeld en niet mee te nemen voor mijn werk. Ik eet vaak onder het rijden.

Via een app de recepten downloaden.

Pluspunten

De meeste recepten zijn gemakkelijk te maken en gemakkelijk in de dag in te passen..

Meer variatie in de recepten per week.

Pluspunten

Deze manier van gezonde voeding is goed opgebouwd , veel variatie, niet duur en geeft goed resultaat.

Recepten voor 6 personen is niet makkelijk is een 2 persoons huishouden. Niet handig om rest van de gerechten te bewaren .

Pluspunten

Gezonde maaltijden. Goede duidelijke recepten

Wat makkelijkere recepten zijn altijd zeer arbeids intensive. Als je werkt bijna niet te doen. En als je vrij bent ben je de gehele dag aan het koken.

Pluspunten

over het algemeen lekkere recepten. Leuke verhaaltjes over hoe ze tot stand zijn gekomen. De Facebook pagina geeft lotgenoten steun. Dashbord is handig. Website is mooi.

soms lastig een weeknummer te vinden bij een recept. Bij het inladen van een recept moet ik regelmatig heel lang wachten. Om in te kunnen loggen op de website moet ik helemaal naar beneden scrollen.

Pluspunten

Super gerechten

Pluspunten

Forum is leuk, helpt met motivatie

App zou handig zijn, is behoorlijk omslachtig nu.

Pluspunten

Geweldig resultaat. Eten is lekker en goed. Makkelijk met boodschappen doen( je haalt niets overbodig meer in huis)

Soms toch wat meer afwisseling, vooral als er aardappelen op het menu staan (te saai) En ook het opmaken van restanten (wij zijn met 2 personen) dan houd ik veel over.

Pluspunten

Lekkere menues

Pluspunten

Duidelijke recepten waarin "normale" producten zijn gebruikt. Het is makkelijk vol te houden en lekker eten!

Ik zou wel groot voorstander van een app zijn. Ik ben niet het uitprinten en in mapjes bewaren- type.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normale producten in de menu's Dat je kunt kiezen voor een dagtotaal aan calorieën dat bij jou past.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel variatie in menu's

Boodschappenlijst hoeveelheden aanpassen naar 1 persoon. Of een excel sheets die mee kan rekenen als het voor meer personen aangepast moet worden. Een app maken met een alarm wanneer te eten. En de pdf's van de recepten iets kleiner maken ivm geheugen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke recepten

De menu's meer op het weer afstemmen. Graag meer salades in de zomer/met warm weer.

Pluspunten

Super handig dat je kant en klare weekmenu's krijgt waarmee bijna iedereen wel kan afvallen.

Het zou mooi zijn dat er bij het maken van de gerechten iets minder suiker wordt gebruikt.

Pluspunten

wekelijks vast menu lijst met veel mogelijkheden om dit op eigen maat en behoefte te gebruiken

meer menu's voor vegetariers

1 Patroonstraat