3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere recepten, gezellig geschreven, ondersteuning via FB

Lastig dat er steeds moet worden ingelogd. Soms wat saaie weken met veel dezelfde dingen, aardappelen en bij de lunch brood. Ik heb nog geen simpele digitale bewaar wijze gevonden

Pluspunten

Een laagdrempelige en positieve aanpak op gezond eten. Materiaal staat tijdig klaar. Intentie om mee te gaan in verbeteringen of 'modernisering' (zoals de app). Leuke, lekkere en vooral makkelijk toepasbare recepten mét resultaat!

Het voornemen een app te ontwikkelen lijkt mij een hele fijne verbetering. Dat maakt de recepten en de tools nog beter toegankelijk en interactief te gebruiken. Ga zo door!

Pluspunten

Lekkere recepten, goed en afwisselend menu. Lekker eten en toch afvallen.

Soms iets onduidelijkheid over hoeveelheden. Soms worden ingrediënten aangegeven in grammen en de volgende keer in ml.

Pluspunten

Duidelijke plannen en recepten!! Enthousiaste facebookgroep

Heel graag een app voor Android of anders, zal dan sneller de plannen downloaden en de recepten. Nu vergeet ik er soms even voor te zitten en verzand je in je oude patroon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, verrassende gerechten. Makkelijk om ook het hele gezin mee te laten eten.

Meer vis en vegetarisch. Is erg vleesgericht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is makkelijk vol te houden Geen ingewikkelde recepten Voor mij was er snel resultaat 30 kilo in een half jaar tijd had ik niet durven dromen

Ik eet vegetarisch dus ik moet alles zelf omzetten hier zou ik iets meer van willen zien zou vooral deze tijd ook wel lekkere maaltijdsalades willen zien iets meer op het seizoen inspelen

Pluspunten

prima recepten en veel variatie. door de facebookpagina stimulans van en voor anderen. Geen dwingend advies; je zult het zelf moeten doen.

Pluspunten

duidelijke weekschema's en recepten. goede begeleiding per mail wanneer dat nodig is fijn dat er een facebookgroep is om ervaringen te delen. ik raad actief andere mensen dit PG aan, heb ook al een paar nieuwe leden bezorgd.

op sommige dagen wordt alleen een opsomming gegeven van wat je mag bij de lunch of diner, en ik weet dat niet altijd wat ik daarmee moet/kan doen. daar zou ik dan ook graag een suggestie bij lezen.

Pluspunten

Prima dieet en werkt super !

Nee

Pluspunten

Ik ben zeer tevrede met Project Gezond. Heerlijk eten en toch afvallen.

Pluspunten

Verrassende recepten, veel variatie en gezond eten! Super!

Een app erbij!

Pluspunten

Behulpzaam, presentatie is prettig en vriendelijk, veel variatie, goede en lekkere gerechten en het werkt!

De Facebook groep mag wel wat meer "gestuurd" worden te veel verhalen van mensen over hun sores en problemen. Soms bevatten de menu's teveel eieren en / of kip in één week (naar mijn smaak).

Pluspunten

Een goed vol te houden leef(dieet)wijze. Lekkere recepten.

Ik ben tevreden.

Pluspunten

eindelijk een manier om je gewicht onder controle te houden. Na diverse pogingen gestart met PG. Binnen 6 maanden mijn streefgewicht (-10kg) bereikt. Als je het systeem doorhebt begint het een logisch voedingspatroon te worden en kan je best eens zondigen. Bloeddruk en nachtrust (ook hierdoor?) verbeterd. En niet onbelangrijk; overheerlijke recepten.

ontwikkel een app met daarin een dagelijkse boodschappenlijst (handig als je in de winkel staat), een eigen dagmenu samenstellen (en de voedingswaarde telt mee).

Pluspunten

helder duidelijk goede recepten

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de klant en klare lijsten

sommige recepten nemen toch nog best veel tijd in beslag,graag makkelijkere recepten zoals bv de bami/nasi toch lastig vol te houden soms geen zin lang in keuken te staan of tijdens de weekenden vaak op pad.

Pluspunten

makkelijk vol te houden, goede communicatie, fb voor al onze ervaringen, enz enz

Een kleinigheidje als je een nieuw lid aanbrengt, globale bereidingstijd van de gerechten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verrassende weekmenu Snel contact

Leuke acties

Pluspunten

Duidelijke informatie vanaf het begin, snelle reactie op vragen, eigenlijk geen negatieve punten. grootste pluspunt is het top resultaat met zeer lekker eten.

niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg.

Meer recepten met eenvoudigere ingrediënten dwz de kruiden en de sausjes.

Pluspunten

Gemakkelijk hanteerbare weekmenu's met voor iedereen wat wils. Lekkere recepten en het belangrijkste het concept van jullie werkt bij mij en is goed vol te houden

Ik zou zo niets weten

Pluspunten

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk

Pluspunten

Goede recepten waardoor het super vol te houden is. Je kunt altijd terecht met vragen en krijgt snel antwoord.

Ik zou een app super vinden. Alles dichtbij

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN