Pluspunten

Wekelijks duidelijke menu's met veel variatie. Gemakkelijke en heerlijke recepten. Leuke besloten groep op Facebook, waar je ervaringen met elkaar kunt uitwisselen. Heel motiverend voor mensen die graag wat kilootjes kwijt willen.

Ik zou het niet weten. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

Heerlijke recepten! Er wordt niet heel streng gelijnd. Prima vol te houden.

Ik zit vaak met restjes na 30 gr van dit en 50 gr van dat

Pluspunten

Veel variatie en lekkere gerechten. 0ook prettig plannen omdat je weet wat je gaat eten. Geen honger omdat je 6 lichte maaltijden eet.

Het is bewerkelijk met het printen vd gerechten en weekmenu. Ook veel meer geld kwijt aan boodschappen. Door de variatie ben je meer tijd kwijt aan de gerechten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere duidelijke recepten. En in het begin goede tips

Meer tips tussendoor

Pluspunten

Lekker eten. Erg goed te volgen en ik ben niet te veel geld kwijt. Snel met het beantwoorden van vragen.

Pluspunten

als je er aan houdt werkt het echt

wat meer de nadruk er op proberen te leggen om produkten te gebruiken zonder over te houden want wij vinden het zonde om het dan te moeten weg gooien

Pluspunten

Duidelijke weekmenu's, variatie en lekker

Pluspunten

Goede weekmenu's, programma is goed te volgen, hele goede sfeer, leuke facebookpagina

Als er een ingrediënt wordt gebruikt (bv gerookte zalm), graag de volgende dagen ook in de menu's verwerken, als je 15 gram mag op een broodje en de volgende dag als snack 30 gram blijf je toch gauw met een half pak zalm zitten.

Pluspunten

lekkere recepten en duidelijk

Pluspunten

Het is erg leuk om te lezen. Lekkere recepten. Goed vol te houden.

Jammer dat je alles per recept eerst moet opslaan als pdf. Ik doe dit alles in een map. Dus zo is het best veel werk.

Pluspunten

Dagmenu's zitten goed in elkaar. De recepten zijn heerlijk en makkelijk te maken.

In verband met werk zijn sommige lunches voor mij niet uit te voeren. Hier zouden meerdere vervangingen voor aangegeven kunnen worden (net als de havermout ontbijten).

Pluspunten

Eigenlijk alles goed. Ik heb zelf moeite om elke week menu uit te printen

Print op a4 Mail met de link

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere en eenvoudige recepten. Overzichtelijk weekmenu. Leuke intro's van de kok bij elk recept, lees het met plezier, niet te lang precies goed.

Boodschappenlijst direct voor een hele week. Vind ik lastig omdat er dagen zijn dat ik niet het dagmenu kan volgen. Dan moet ik dus uitzoeken welke ingrediënten ik niet hoef te kopen. Daarnaast vind ik het steeds moeten inloggen vrij lastig, de iPad of op pc onthoudt de site mijn gegevens niet ook al vink ik dat aan. Mooi zou het zijn als er een app zou komen met per dag het menu en de boodschappenlijst en dan hoef je ook ist steed in te loggen.

Pluspunten

Lekkere recepten, overzichtelijke weekmenu's, overzichtelijke site. Goede prijs.

Meer acties zoals korting bij aanschaf van bijv een hoelahoep. Of korting als je half jaar lid bent. Motiveringsactie. Dat doet nu een lid met de kerstchallenge. Maar dat zou eigenlijk vanuit PG moeten komen

Pluspunten

Heerlijke recepten, en ondersteuning van de facebookgroep.

iedere x apart naar de recepten gaan vind ik iets omslachtig. Mss i daar iets aan te verbeteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede variatie in de menu's

Ik zie nog vaak recepten met geraffineerde suikers voorbij komen, dat vind ik jammer. (Denk daarbij aan wit brood, bagel en suiker wat ik sommige gerechten wordt toegevoegd) Dit kan ook door middel van bijvoorbeeld ahornsiroop of kokosbloesemsuiker gezoet worden.

Pluspunten

Goed toegankelijk, reageren snel.

Als je geen keukenprinses bent ben je erg lang bezig in de keuken. Als werkende kom ik daardoor in de problemen met mijn tijd waardoor ik terugval op mijn oude systeem.

Pluspunten

Alle informatie het weekmenu en boodschappenlijst keurig op tijd aangeleverd. Duidelijk menu, met eenvoudige recepten waar je geen heel gekke ingrediënten voor nodig hebt.

De menu's voorzien van een kleinere foto zodat alle tekst van het recept op 1 pagina valt. Jammer dat ik op 31 aug. al niet meer kon inloggen terwijl het abonnement tot 1 september loopt. Wilde de laatste dingen downloaded/uitprinten.

Pluspunten

Lekker, afwisselend menu. Elke week anders en het werkt echt!

Pluspunten

Heel lekker veel eten en goed vol te houden

Af en toe moeilijke recepten voor mensen full-time werken

Een app.

1 Patroonstraat