3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Leuke gevarieerde recepten, waarmee je kunt afvallen. Als er een mail gestuurd wordt met een vraag, wordt snel een antwoord gegeven. Aan de ene kant leuk als een favoriet recept wordt herhaald, maar het liefst zou ik elke week allemaal nieuwe recepten willen hebben. Het is fijn om niet na te denken wat voor gezonde maaltijd je nu weer eens op tafel moet zetten. Voor PG dacht je goed bezig te zijn, maar dan neem je toch teveel. Bij de recepten staan de hoeveelheden erbij, dus dat is hartstikke handig.
VerbeterpuntenWekelijkse motivatiemail of motivatiebericht op FB over bijvoorbeeld het nut van water drinken, minder suiker, minder vet, wel of geen roomboter etc. Begin januari gestart en nu een paar weken weer wat minder motivatie. Mis dan even een oppepper. De blog die in de ledenomgeving te lezen is ook op de ledenpagina van FB zetten? Dus nog meer communicatie richting leden. In de recepten wordt altijd een leuk verhaaltje geschreven over het recept. Ik lees dat wel even, maar wordt door mij eruit geknipt om het recept op a4 te krijgen, net zoals de vele smileys. Worden er ook uit geknipt ;-) De recepten zijn inmiddels via pdf te printen, maar de foto's zijn erg groot en kleurrijk. Nu zet ik alles om in word en dan print ik pas. Wil het liefst dat een recept op een A4 past. Er is aangegeven dat er een app zou komen in april, maar deze is nog niet verschenen. Handig om in het dashboard ook een meettabel op te nemen.. Het 80/20 concept spreekt aan, maar met sommige dingen kan het toch nog wat gezonder. Bij sommige recepten wordt bloem gebruikt, ik neem zelf dan volkorenmeel. In de bouillonbokjes zit veel zout, ik neem dan zelf een met minder zout of gehalveerd. Is wel misschien iets om rekening mee te houden?
De foto van Walter bij de recepten is leuk, maar misschien te vervangen voor een wat professionelere foto? Meer wat bij het bedrijf past. Het is nu meer een vakantiekiekje(selfie?) op het strand. Succes verder met jullie bedrijf!