3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere recepten, mis soms wel iets.

Boodschappenlijst klopt soms niet en het aantal ontbreekt er staat bij paprika en dan heb je er in die week 4 nodig. 't Je hebt er dan maar 1 meegenomen.

Pluspunten

5 sterren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke recepten

Pluspunten

Netjes en correct behandeld

Menu's mogen soms iets gemakkelijker en de ingrediënten vaker in de week op maken

Pluspunten

Ik ben blij met hoe het opgezet is, qua recepten en ok de afwisseling er in. Er wordt ook supergedelegeerden met je meegedacht als er bv. Problemen voordoen bij het afvallen..

Ik zou het zo gauw niet weten.

Pluspunten

Afwisseling avondeten en avond snacks

Overdag eten wordt eentonig

Pluspunten

De weekmenu's zien er prima uit, zie echter mijn opmerking bij de verbeterpunten.

Wij, en mijn man vooral, houden van een traditionele manier van eten (aardappelen groente en vlees) dit zie ik te weinig terugkomen in de weekmenu's. Verder wil ik mij niet aanwennen om tussendoor te eten/snoepen behalve fruit. Snoep, dus zoetigheid is mijn grootste valkuil. Dit is ook de reden waarom ik mijn lidmaatschap binnenkort ga opzeggen.

Pluspunten

Het concept zit goed in elkaar. Het menue is makkelijk te volgen. Lekkere recepten. Veel variatie. Omdat het niet duur is, is het bereikbaar voor bijna iedereen.

Kan niet veel verzinnen, misschien alleen dat ik het eten vaak flauw (niet kruidig genoeg) vind, maar dan kan ik zelf nog kruiden toevoegen. Dat is een kwestie van smaak.

Pluspunten

Resultaat

Ipv downloden menus via de site zou ik liever een mail ontvangen met het weekmenu

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede recepten en ook gevarieerd , Wij hebben goede resultaten tot nu toe. Over het algemeen Goed vol te houden .

Pluspunten

Heerlijke recepten, geen honger gevoel

app laten maken om snel in te loggen

Pluspunten

Feedback

Geen idee

Pluspunten

Gevarieerde menu's en goede begeleiding

Pluspunten

Heerlijke gezonde weekmenu's met lekkere recepten die niet ingewikkeld zijn. Sinds ik op deze wijze eet voel ik me een stuk fitter een mooie bijkomstigheid is dat je er nog van afvalt ook.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Opzich een goed concept.

Nog meer kijken naar zo natuurlijk mogelijk zelf sausje etc te maken en meer varieren en ontwikkelen van nieuwe recepten. Er komen te vaak dezelfde recepten in terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke gevarieerde recepten, waarmee je kunt afvallen. Als er een mail gestuurd wordt met een vraag, wordt snel een antwoord gegeven. Aan de ene kant leuk als een favoriet recept wordt herhaald, maar het liefst zou ik elke week allemaal nieuwe recepten willen hebben. Het is fijn om niet na te denken wat voor gezonde maaltijd je nu weer eens op tafel moet zetten. Voor PG dacht je goed bezig te zijn, maar dan neem je toch teveel. Bij de recepten staan de hoeveelheden erbij, dus dat is hartstikke handig.

Wekelijkse motivatiemail of motivatiebericht op FB over bijvoorbeeld het nut van water drinken, minder suiker, minder vet, wel of geen roomboter etc. Begin januari gestart en nu een paar weken weer wat minder motivatie. Mis dan even een oppepper. De blog die in de ledenomgeving te lezen is ook op de ledenpagina van FB zetten? Dus nog meer communicatie richting leden. In de recepten wordt altijd een leuk verhaaltje geschreven over het recept. Ik lees dat wel even, maar wordt door mij eruit geknipt om het recept op a4 te krijgen, net zoals de vele smileys. Worden er ook uit geknipt ;-) De recepten zijn inmiddels via pdf te printen, maar de foto's zijn erg groot en kleurrijk. Nu zet ik alles om in word en dan print ik pas. Wil het liefst dat een recept op een A4 past. Er is aangegeven dat er een app zou komen in april, maar deze is nog niet verschenen. Handig om in het dashboard ook een meettabel op te nemen.. Het 80/20 concept spreekt aan, maar met sommige dingen kan het toch nog wat gezonder. Bij sommige recepten wordt bloem gebruikt, ik neem zelf dan volkorenmeel. In de bouillonbokjes zit veel zout, ik neem dan zelf een met minder zout of gehalveerd. Is wel misschien iets om rekening mee te houden? De foto van Walter bij de recepten is leuk, maar misschien te vervangen voor een wat professionelere foto? Meer wat bij het bedrijf past. Het is nu meer een vakantiekiekje(selfie?) op het strand. Succes verder met jullie bedrijf!

Pluspunten

Menu's zijn altijd optij en er wordt redelijk rekening gehouden met de seizoenen, zo is het nu bijvoorbeeld fijn om zomerse producten te gebruiken.

Voor mij, als geen vlees eter, is het lastig om de menu's geheel te volgen. Je moet zelf bedenken wat je dan neemt als er vlees staat, bij avondeten is dit geen probleem maar met name de tussendoortjes met vlees vind ik lastiger.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over PG, altijd variatie in recepten en ze zijn heerlijk. Krijg vaak te horen als ik zeg wat we gaan eten dat het van die speciale recepten zijn en als familie of vrienden bij ons komen eten ,kijk ik naar een lekker recept en pas ik de dag er bij aan, dat vind ik zo makkelijk.

Pluspunten

Duidelijke, lekkere recepten zonder poespas. Iedereen kan deze weekmenu's volgen.

Pluspunten

Gemakkelijk, heerlijke recepten , verbeterde levensstijl daardoor betere bloeddruk, lagere cholesterol en een goede suikerwaarde. En je valt af. Heel goede zet.

Het inloggen dat moet beter. Ik moet iedere weer inloggen.

Pluspunten

werkt perfect. mijn man en ik zijn al 8 kilo afgevallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuk, lekker zelfstandig je eigen doel bepalen. alle weken weer gemotiveerd. * wat er in 30 jaar is aangekomen, hoeft er gelukkig niet in 30 weken weer af!

ik zou graag wat vaker recepten voor 1 persoon willen hebben. ik woon alleen. het is soms wat schipperen en andersom denken met de recepten.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN