Pluspunten

Duidelijke website: met een goede veel gestelde vragen pagina, goede facebookgroep, elke week een nieuw menu

Bij het ene recept staan er duidelijke variaties aangegeven en bij het andere niet, wellicht een idee omdat bij alle recepten te doen. Mis op de variatielijst soms wat alternatieven voor de avondsnack

Pluspunten

Lekkere recepten, Facebookpagina,

Pluspunten

persoonlijk , effectief , makkelijk te bereiken

Pluspunten

Lekkere recepten die goed te maken zijn. Je ziet dat er wat met vragen, feedback gedaan wordt.

Variatielijsten svp afronden

Pluspunten

Mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen. Op een prettige manier met humor heerlijke recepten te krijgen en tevens afvallen zonder honger te hebben

Mogelijkheid om meer producten te kunnen pakken wat al klaar is. Het kost veel tijd en voorbereiding. Een gebruiks vriendelijke app.

Pluspunten

Gevarieerd eten, gemakkelijke recepten waarbij ook nog lekker. Op n enkele uitzondering na. Maar dat is smaak verschil. Optijd de nieuwe week zodat je ruim de tijd hebt voor je boodschappen.

Pluspunten

Het is ideaal. Per dag weet wat je moet eten. Zit regelmaat in. En bij mij werkte het postitief had geen behoefte meer in zoetigheid.

Soms vind ik het makkelijk als sommige recepten direct voor vier personen aan gegeven word. En ik vind het vervelend dat iik steeds terug moet naar mijn inlog code om weer op de site te komen. Het zal ook makkelijk zijn als er een app van kwam.

Pluspunten

alleen maar positief lekker recepten goede balans en je val inderdaad vind het ook heel fijn dat je geen speciale dingen en speciale winkels moet kopen alles kan gewoon bij de supermarkt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je weet ruim van te voren wat je gaat eten

Is wel veel kip, Misschien rekening houden met als je werkt. Dan is hrt moeilijk om bv crackers te smeren.

Pluspunten

Lekkere recepten, elke week stipt op tijd nieuwe week lijst.

Pluspunten

Bij Project Gezond klopt alles; de financiële afhandeling, de menu's, de boodschappenlijsten, de gezellige facebookpagina enz. Alles wordt prima en tot in de puntjes verzorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je krijgt goede tips en recepten, maar wel terugkerende recepten. En als je diabeet bent moet je wel zelf goed opletten.

Zou toch meer variatie willen zien.

Pluspunten

Variatie, gemak, makkelijke recepten, lekker. ik raad t regelmatig aan bij patiënten en vrienden

Pluspunten

lekkere recepten

Pluspunten

Leuke site

App

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, nauwkeurig en lekkere recepten

Een soort nieuwsbrief met leuke feiten en weetjes over voedingsproducten e.d. is misschien leuk.

Pluspunten

Heerlijke recepten, afwisselend en we missen geen "voedsel"

Omdat ik alleen dit "dieet"doe, hou ik vaak eten of ingrediënten over, omdat soms een ingrediënt maar eens per week of nog minder terug komt.

Pluspunten

Lekkere recepten en op tijd wat feedback

Weet ik niet. Ga zo door!

Pluspunten

Fantastisch!! Ik heb er veel baat bij,heerlijke recepten en gezond. Ik ben erg tevreden.

Iets minder suiker zou misschien een puntje zijn en meer vegetarische recepten

Pluspunten

makkelijk te volgen programma aantrekkelijke dagmenu's en smakelijke en duidelijke recepten doet wat het belooft is goed bereikbaar heeft een hele vriendelijke uitstraling

navigatie tussen de pagina's kan gebruiksvriendelijker

Pluspunten

duidelijke en lekkere recepten en lekker gevarieerd.

voor mij zouden recepten voor 1 persoon zeer gewenst zijn. Vind het nu vaak een hoop rekenwerk om afgemeten te koken.

Pluspunten

Heerlijke gerechten, genoeg variatie, handige site, ze laten zien dat ze wat doen met tips of ideeën.

Geen. Zou fijn zijn als de mensen op de Facebook pagina minder klagen/zeuren!

Pluspunten

Gezonde en lekkere menu's

Pluspunten

Heerlijke recepten. Korte bereidingstijd. Voor mij een dikke 10 !!!

Geen, ik ben prima tevreden !!

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN