Pluspunten

Lekkere recepten, leuke menu's

zou het niet weten

Pluspunten

Het werkt makkelijk met de weekmenus. Lekkere recepten Op tijd de nieuwe week zichtbaar

Ik Kom na 25 weken wel regelmatig dezelfde recepten tegen. Iets meer variatie mag

Pluspunten

Project gezond is helder en simpel. De menu's zijn lekker goed klaar te maken en de ingredienten goed verkrijbaar. De website is overzichtelijk en aantrekkelijk net als de pdf's van de recepten

Ik merk dat zoals bij elk dieet er na en poosje de klad in komt. Het zou voor mij weren als er ergens een soort reminder tool of zo in het programma zou zitten of misschien een aantal soorten reminders die je zelf kunt instellen. Omdat je zelf vaak het beste weet wanneer en op wat voor manier je een stok achter deur wilt hebben.

Pluspunten

De wekelijkse nieuwe recepten zijn meer dan voldoende. Vanwege de variatie van het eten, verveelt het niet. De recepten zijn een eenvoudig te bereiden. Sommige leden voelen zich echte keukenprinsessen en prinsen en dat is erg leuk om te lezen. Het is motiverend om succesverhalen van anderen te lezen, alsmede de foto's en collages.

Pluspunten

Netjes, accuraat, leuke en lekkere week menu's

Ben zeer tevreden

Pluspunten

Elke week op tijd de week menu. De samenstelling van de dagen val je ook mee af. Heerlijke recepten. Vooraankondiging van betaling. Gesloten Face book account i.v.m motivatie en ondersteuning. Ben er erg blij mee.

Geen Ga zo door.

Pluspunten

duidelijk eenvoudig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel gevarieerd eten

Geen verbeterpunten bevalt me heel goed

Pluspunten

lekkere gezonde recepten, leuke facebookgroep

geen

Pluspunten

Leuke, lekkere en simpele gerechten! In het begin ging het super, daarna wat minder, maar dat zijn ook de laatste kilootjes die ik eraf wil hebben. Die zijn altijd lastig.

Pluspunten

Afwisselenden menu

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Duidelijke site - Als je goed gemotiveerd bent om af te vallen, is deze leefstijl goed vol te houden - fijn om via Facebook met lotgenoten te zijn

- de nieuwe variatielijst is nog steeds niet compleet, ik zal graag willen weten wanneer deze eindelijk helemaal klaar is!!! - kunnen jullie ook af en toe warme maaltijden plannen in het weekmenu gemaakt van "kruiden mixen" van Honig, Knorr enz. ???

Pluspunten

Fijne weekmenu's

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service, leuke Facebook groep en lekkere recepten. Goed vol te houden en goed afvallen

Pluspunten

1.heerlijke gerechten 2.makkelijk voorbereiden 3.duidelijk

Veel verschillende producten inslaan voor 1 persoon met een weinig budget. Dat is het enige nadeel voor mij.

Pluspunten

Toegankelijk, gunstig geprijsde deelname, facebookgroep, makkelijke recepten.

Drinkadvies bij de menus

Pluspunten

Lekkere recepten die goed vol te houden zijn. Fijn forum om vragen aan te stellen. Prettig om niet zelf te hoeven bedenken wat er op tafel komt en als het niet in de smaak valt dan wissel ik dagen om.

Probeer sommige ingrediënten meerdere keren in dezelfde week terug te laten komen zodat er zo min mogelijk overblijft.

Pluspunten

Goede en duidelijke menu's. Een gezonde manier voor verantwoord afvallen.

Pluspunten

lekkere gerechten

Pluspunten

wekelijkse menu's, veel variatie

Meer met de seizoenen mee gaan wat gebruik van producten betreft. Je hebt soms wel heel veel boodschappen nodig. Een aantrekkelijker lidmaatschap voor bv jaar.

Pluspunten

wekelijkse menu's, veel variatie

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN