3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt vriendelijk geholpen bij vragen.

Na een aantal maanden, kan ik nog steeds niet vinden hoe ik aan de weekmenu's kom. Ben dus nog steeds niet begonnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb 2 maal een e-mail gestuurd met de vraag om mij uit te schrijven en te stoppen met de incasso omdat mijn dochter onverwacht een streng aangepast voedingspatroon moet volgen, waarin wij ook participeren. Tot op heden (na 2 maanden)nog geen enkele reactie.

Pluspunten

Veel variatie. Goed vol te houden.

Door de vele variatie blijf je met veel restjes zitten.

Pluspunten

Het klopt waarvoor zij staan, prima bedrijf!

Pluspunten

Goede recepten en tips. Fijn en snel mailcontact indien nodig.

Misschien bij aanmelding aangeven dat mensen ook zelf kunnen denken ivm gebruik van producten. Zelf vind ik dat wel eens storend op de fb site. Jullie kunnen hier niets aan doen maar misschien wel aangeven.

Pluspunten

Lekkere recepten, gezond en ook nog afvallen ook. Gelijk reactie bij problemen..

Pluspunten

veel variatie in de weekmenu's en duidelijke beschrijvingen van de recepten.

Pluspunten

Heerlijke recepten Makkelijk te maken Wel veel verschillende ingrediënten nodig

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de opzet erg fijn een 'normaal' eetpatroon maar toch uitgebalanceerd.

Ik vind wel de prijs wat hoog. Ik vind dit omdat het er vaak 'oude' recepten terugkomen op zich niet erg hoor maar dat is mijn mening.

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

in de tussendoortjes vaak nog veel slechte suikers, denk aan pinda- en sesamrepen. M.i. zijn er zeker beter varianten, oplossingen.

Pluspunten

Heerlijke recepten die niet moeilijk te bereiden zijn. Goede begeleiding.

Misschien leuk om wat bbq recepten te zien in de menu's

Pluspunten

altijd goed, altijd lekker, makkelijk de menu`s uit te printen, kortom, een prima site.

Jij schrijft vaak van die stukjes boven de recepten, die komen er niet bij als je er een pdf van maakt. Dat vind ik wel jammer. Verder perfect.

Pluspunten

Altijd op tijd met de menu's en iedere week nieuwe recepten.

Wat minder pasta gerechten en wat meer "budget" maaltijden van aardappels, groente en vlees. Mis ook de visgerechten.

Pluspunten

alles positieve

geen

Pluspunten

Persoonlijk, reageren snel

App zou fijn zijn

Pluspunten

Je eet gezond en lekker, geen aparte dingen.Super. Je mag alles eten van de maaltijdschijf en de recepten, daar genieten we met het hele gezin van.(6 personen) Van ons krijgen jullie een welverdiende 10

Meer reclame maken voor je bedrijf, ik heb denk ik wel 10 mensen overgehaald om er mee te beginnen. niemand wist van het bestaan.

Pluspunten

Altijd heerlijke recepten en een afwisselend dagmenu.

Heel fijn zou het zijn dat er af en toe minder ingredienten nodig zijn ,zodat de kosten gedrukt worden. Mij huishouden bestaat uit 4 personen en dat hakt er regelmatig nog wel in.

Pluspunten

Lekkere menu's en recepten. Goed resultaat zonder honger te hoeven lijden.

Pluspunten

Heerlijke recepten, duidelijke manier van werken (aantal calorieën etc.), Facebook groep ter ondersteuning, snelle behandeling van vragen, niet het gevoel dat je aan het lijnen bent!

Een app voor op je telefoon (voor tijdens het boodschappen doen) zou nog wel heel handig zijn!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Door pg voel ik mij zekerder en heeft mijn zelfvertrouwen een enorme piek gehad.

Pluspunten

Je krijgt vrij snel antwoord op een vraag Heerlijke recepten die makkelijk te maken zijn Top zijn de dagmenu's met verschillende calorie waarden. Makkelijk als je met meerdere personen op dieet bent.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN