Pluspunten

Het werkt echt. De FB pagina is er hulpzaam en gezellig

Pluspunten

Het programma werkt echt als je je aan de recepten houdt. Ben ruim 12 kilo afgevallen en blijf nu op gewicht.

Database voor alle recepten.

Pluspunten

Ik geef een DIKKE ACHT!!!

Pluspunten

Lekkere, makkelijke recepten, je hoeft geen dure dingen aan te schaffen.

Pluspunten

Heerlijk eten en toch afvallen, fantastische combi. Grote voordelen zijn dat je een kant-en-klaar weekmenu krijgt met de bijbehorende recepten. Je krijgt toegang tot een besloten Facebook-groep waar je je vragen, opmerkingen, ups en downs kwijt kunt en elkaar steunt. Dat werkt echt motiverend. Het PG-team is bereikbaar, bevraagbaar en staat open voor input van de leden. Kortom: Super!

Het enige wat ik kan bedenken is een PG-app. Dan zou de beoordeling zelfs boven het cijfer 10 uitkomen ;-)

Pluspunten

Leuke spontane manier van weergeven wat je wel kan doen en wat niet.goede tips.en lekkere recepten.

Ik zat een beetje met wat je nou kan drinken over de dag verdeeld.bijv mag ik thee drinken of een sapje.het staat er soms wel bij maar betekend dat dat ik voor de rest van de dag water moet drinken.verder was ik erg tevreden.en ben ik zeker reclame aan het maken bij kennissen.

Pluspunten

Alles vond ik goed.

Een app zou wat kunnen bijdragen...

Pluspunten

Zalige recepten prima te doen

Pluspunten

persoonlijke begeleiding. Het werkt echt.

Pluspunten

Je krijgt wekelijks nieuwe recepten en door de besloten FB groep heb je het idee dat je het niet alleen doet.

Pluspunten

Duidelijke weekmenu's verdeeld in verschillende calorieën.

Meer variatie. De recepten kwamen regelmatig terug.

Pluspunten

Ik vond de recepten die zij beschreven erg lekker en duidelijk. En de weekmenu's vond ik heel gevarieerd en je gaat naast deze menu's niet snaaien.

Geen.

Pluspunten

Prettig dieet, lekker, afwisselend en haalbaar met een gezin, en goede resultaten!

Ga zo door!!

Pluspunten

Het eten is voor iedereen te doen. Makkelijk vol te houden.

Ik weet zo geen Verbeter punten.

Pluspunten

Eigenlijk helemaal niets te klagen

Absoluut geen klachten

Pluspunten

Wat ik vooral heel prettig vind is dat ik niet zelf meer hoef te verzinnen wat er gegeten wordt. Dat wordt voor me gedaan in het weekmenu. Uiteraard bevalt niet altijd alles even goed, maar er staan in de variatielijst genoeg dingen om te vervangen. Verder vind ik de Facebook groep heel erg prettig. Lotgenoten die je door dik en dun steunen. Heel fijn om even te lezen iedere dag. De weekmenu's zijn heel afwisselend, overzichtelijk en heel erg goed vol te houden. Ik heb tevens gemerkt dat, op welk gebied dan ook, de vragen die je stelt serieus beantwoord worden en dat er met je meegedacht wordt.

Nee ga vooral zo door, het is prettig te weten dat er altijd aandacht besteed wordt als je daar om vraagt.

Pluspunten

Het is een heel fijn eet programma. Gezond,lekker en ik val goed af. Alles word heel goed uitgelegd.

Heb ik op dit moment niet.

Pluspunten

Denken mee met hun "klanten" en reageren snel op vragen en/of tips. Heerlijk project waarbij je niet meer hoeft te bedenken, wat nu te eten. Krijg regelmatig te horen thuis "Dat is lekker, dat moeten we vaker eten!!"

Kan nog niets bedenken...

Pluspunten

Leuk dieet, lekkere menu's en gevarieerd eten

Vind het soms lastig ik lus geen kaas of wat daar mee te maken heeft, wat ik daarvoor in de plaats kan nemen.

Pluspunten

Voor iedereen te doen, geen ingrediënten uit bijzondere winkels (toko, reform, enz.) nodig. Gewoon boodschappen doen bij de supermarkt om de hoek. Nooit meer de vraag "Wat eten we vandaag?" Dat verzint Project Gezond nu voor ons :-) Soms nog een beetje zondigen, maar ik voel me er goed bij. Heerlijk dat we nu ooit andere dingen eten dan ik zelf ooit verzonnen zou hebben. En het hele gezin eet (de avondmaaltijden) mee!!

Aan het huidige boodschappenlijstje heb ik niet veel. Er staan geen hoeveelheden bij, dus ik maak een lijstje aan de hand van het menu. Omdat iedereen andere hoeveelheden nodig heeft is dit misschien ook niet te realiseren???

Pluspunten

Lekkere, gezonde, afwisselde recepten. Iedereen kan mee eten.Aandacht voor de leden. Recepten in pdf erg fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat de weekmenu's zo beschreven staan dat je dagen kunt wisselen omdat elke dag zijn eigen hoeveelheden aan calorieën heeft. Verder is er altijd een goed advies. De besloten Facebook groep stimuleert om door te zetten. Ik vind het meer een wijze van gezond eten en afvallen!!

Wat meer variatie in vegetarische gerechten en granen.

1 Patroonstraat

Nijkerk 3861RN