Vriendelijk, snel geholpen en uitstekend werkende converter

Op zoek naar een HDMI-audioconverter bij FaberTronics beland. Goede prijsstelling waarbij een verschil in de prijs op de site ten opzichte van het winkelmandje keurig werd opgelost. Bij de converter is geen aparte voeding nodig hetgeen een pluspunt is ten opzichte van de wat goedkopere Chinese varianten. En in combinatie met een gewone chromecast kan nu muziek van veel meer apps, zonder abonnementskosten, gecast worden. De chromecast-audio, weliswaar zonder aparte converter, is daarin veel beperkter.

Ik was hier in goede handen.

Mooie producten. Kennis. Service. Precies wat ik nodig had. Feedback gekregen hoe ik mijn Webasto kachel het beste kan installeren.

Gewoon perfect!

Zeer hulpvaardig, verstand van zaken.

Zeer vriendelijk geholpen.

Flexibel en goed advies

Geweldige service, kwaliteit en snelle levering

Mijn ervaring bij Fabertronics is erg goed. Zelfs op zondag was er een mogelijkheid tot informatie en hulp. De levering was meteen binnen 24 uur en kon ik weer verder met mijn project. Naservice is ook geweldig nadat ik problemen had met de kachel gaf de winkeleigennaar nog uitgebreid informatie over de dingen die ik nog kon doen. Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Alles vlgs Afspraak

Onderdelen besteld volgende dag netjes verpakt in huis

Goede snele service

Doen wat ze beloven met mooie producten die me webasto weer op weg hielpen

Zeer betrouwbaar.

Door een fout mijnerzijds verkeerde bestelling geplaatst.Nieuwe bestelling geplaatst en gesteld dat we het verschil delen. Fabertronics heeft het verschil compleet naar mij teruggeboekt. Een uitstekend voorbeeld van eerlijk zaken doen. Chapeau!,

snelle levering en goede service

Bestelde led spots met bijbehorend materiaal is van goede kwaliteit en mooi van vormgeving. Met betrekking tot het aansluiten wordt prima service verleend aan de hand van meegeleverde, aangepaste schema's.

Uitstekende service

Op tijd en correct geleverd

Makkelijke website

Goed en correct

Besteld en twee dagen later in huis

Duidelijke en nette side goede afhandeling en verzending

Zeer vriendelijk en snel

Erg servicegericht. Denken mee, komen afspraken na en zijn zo snel als het kan

Prima service, goeie spullen

Zie boven

Goed advies en meedenken met de klant,

Voor mijn fabriek-af Webasto standkachel uit mijn Volvo een nieuwe branderunit bij Faber grkocht. Met wat toegestuurde foto’s een prima advies en een brander met pakkingen voor een scherpe prijs.

No nonsens & prima service

Na bestelling een erg vlotte response en zelfs spare parts voor een oude kachel op voorraad. Ook nalevering snel opgepakt en zelfs thuisbezorgd! Wel zou de site voor een SMART phone beter responsive gemaakt kunnen worden

Zeer te vreden

Ik raad het mijn vrienden aan

Goed advies en snelle levering

Goed advies over alle benodigdheden om thermo pro 50 aan te sluiten op de boiler, warmtewisselaar en dieselmotor.

meedenkend en keurig bezorgd

prima service

Leuk bedrijf.

Breed assortiment en snelle levering.

Snel en correct

Het is zeer soepel verlopen van bestelling tot levering en dus geen klachten.

Correct geholpen

Bongerd 172

8212BK Lelystad

0320707993

Over FaberTronics

FaberTronics, uw leverancier voor Videoconverters, Energievoorziening, Standverwarming en meer.