Laden reviews...
72 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Er is veel waardering voor het maatwerk en de verzorgde afwerking. De communicatie is duidelijk en vriendelijk, wat het aankoopproces vergemakkelijkt. Over het geheel genomen leveren de beoordelingen een positief beeld van het assortiment en de service.
Snel netjes en mooi
2 August 2026
Marion
Honselersdijk
Goede communicatie en zeer snelle levering. Ook heel goed advies gekregen.
24 July 2026
Linda
Zenderen
Veel originele producten die je ergens anders niet ziet super mooi gemaakt ook. Hele leuke winkel voor cavia's en andere knaagdieren. Verzending ook helemaal goed.
23 July 2026
Astrid
Zeist
Wij bestelden een fleece liner & pee pad op maat gemaakt. Na wat e-mail communicatie over hoe het er precies diende uit te zien, kregen we het pakket thuis. Dit was net zoals het moest zijn. Mooi afgewerkt en het ziet er kwaliteitsvol uit. Absorbtiemogelijkheden van het product nog niet kunnen testen wegens nog niet ingebruikname. Al bij al zeer tevreden.
20 July 2026
A.
Boom
Ik kom al sinds ik een kind ben, en jullie nog een fysieke winkel bij Karina’s dierenwebshop. Je merkt dat de producten met liefde en zorg zijn gemaakt. En daarin vind ik jullie uniek in wat jullie doen.
18 July 2026
Lisa
Roden
Mijn konijn heeft last van een ontsteking aan een pootje. Een bekend probleem bij konijnen. Door middel van speciale sokjes die ik op deze site vond is het een stuk prettiger voor het konijn om druk te zetten op het pootje. Ze merkt het verschil. Nu kunnen we langzaam aan het herstel werken.
15 July 2026
Sandy
Geleen
Fleeceliners voor caviakooi zijn top. Veel beter dan "goedkopere". Veel sneller binnen dan 2 weken.
14 July 2026
laura
Amersfoort
Wilde een schoentje aanschaffen voor mijn konijn met zere hakjes. Karina heeft daarin heel goed meegedacht. Super service!
7 July 2026
Nadia
Zoetermeer
5 July 2026
Laura
Alphen aan den Rij
Geweldige shop. Hebben leuke hebbedingetjes. Snelle en nette levering.
3 July 2026
Wesley
Sittard
Ik kreeg de coolpads voor mijn konijnen goed verpakt en snel. Met 2 gratis hoesjes erbij. Ik ben er blij mee, dank je wel!
26 June 2026
Marijke
Rotterdam
Al verschillende keren dingen besteld. Mooie kwaliteit en afwerking. Snelle verzending en suoer vriendelijk!
20 June 2026
Jorka
Lichtervelde
Bordjes besteld. Goede kwaliteit. Tevreden
Rosanne
Geervliet
Mijn dieren zijn helemaal blij. Vooral de hangmat met het hout is een groot succes. De hangmatjes zijn mooi afgewerkt.
Evelien
Haaksbergen
Bestelling werd snel verzonden en de producten zijn van goede kwaliteit.
Heleen
Hilversum
De spulletjes kwamen in goede orde aan.Ziet er allemaal solide en mooi uit.Dat de kleur roze is zullen mijn beren niet erg vinden denk ik zo.Was een verrassingspakket.
5 June 2026
Danielle
Grootebroek
Alles wordt goed op tijd geleverd, de producten zijn hele goede kwaliteit, de zelfgemaakte spullen zijn mooi en de caafjes zijn er heel blij mee!
26 May 2026
Hannah
Elp
Leuke dingen, snelle levering, goede communicatie.
24 May 2026
Jennifer
Oosterhout NB
Karina dacht goed met mij mee voor op maat gemaakte fleece liners. En ik kreeg zelfs een handige, duidelijke instructie er bij. En ook een zakje met wat knaagdier snoepjes!
23 May 2026
Jackie
Hengelo
Leuke mandjes gevonden op de site. Vooral de handgemaakten (dus uniek!) zijn super :) De fleeceliners moet ik nog testen.
23 May 2026
Laura
Helden
Konijnen handdoek besteld en een kam kwaliteit prima.
22 May 2026
albertine
Hilversum
Zeer snelle communicatie, zeer snel geholpen, alles snel geregeld en klaar. Super tevreden.
3 May 2026
naomi
Ble
Snelle verzending en levering...erg leuk cavia huisje gekocht in de vorm van een aardbei. Ook de cavia's zijn blij met hun nieuwe huis :)
24 April 2026
Marielle
Landgraaf
Contact gehad per mail en ik vond het super fijn dat er snel werd gereageerd. Mijn konijntje is ook blij met het product en het kwam super snel binnen. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
12 April 2026
Fleur
Haarlem
Speelplezier voor mijn dieren besteld. Spullen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd. Top
4 April 2026
MH