Onze cavia's zijn dol op de hangmat xl!

Ze gingen direct op ontdekking ;)

Hele goede en leuke cavia spullen!

Ik ben heel tevreden over de fleece dekens die ik hier besteld heb, en je kunt hier hele leuke en unieke patronen voor dekens/huisjes etc. vinden.

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen, en gelijk een mailtje gehad over de kleuren die ik wilde voor de reserve hangmatjes En nog een leuk presentje voor mij erbij Dank je wel en ga zeker nog eens wat bestellen bij je Groetjes Chantal En natuurlijk leco en wolletje(oftewel roepnaam wollie)

Snel

Na de bestelling snel geleverd

Uitstekend!

Heb een anti-plasdeken XL besteld en deze met een dag levertijd ontvangen. Het is een goed product en we hopen er veel plezier van te mogen hebben. Aanrader om hier te bestellen! Oja, als het met brievenbuspost verstuurd kan worden ontvang je de teveel betaalde portokosten (voor pakket) echt snel retour.

Great

My guinea pigs are happy, so I'm happy. Great items, great quality, fast delivery.

Absolute aanrader!

Wederom zeer blij met de bestelde items! Cavia’s zijn razend enthousiast over hun nieuwe schuilhangmat. Superleuk item! Ook weer supersnelle verzending! Helemaal toppie! Dank jullie wel!

Teveel betaalde kosten bij de kaart worden echt meteen terugbetaald.

Met twijfel betaalde ik “te veel verzendkosten ” voor een feestkaart met een cavia erop omdat mijn dochter zo’n grote cavia liefhebber is. Er stond bij dat je de teveel betaalde kosten meteen terug gestort krijgt. Maar of dat ook echt gebeurd … De levering van de kaart was super snel met een extra stikker op de verzendenvelop deze envelop niet te vouwen. De kaart is dus helemaal goed aangekomen. De terugbetaling van de teveel betaalde kosten was ook snel geregeld. Zonder twijfel tevreden!!

Super. Veel variatie en goede producten

Geweldig. Niet alleen goede producten voor een mooie prijs maar ook een zeer attente service. Na een poot amputatie kreeg mijn konijn een beterschap kaartje. Heel lief.

Netjes geholpen, beschadiging netjes gecompenseerd

Keurig geholpen

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Duidelijke website, goede kwaliteit, de handgemaakte items zijn geweldig.

Heel vriendelijk en mooie spulletjes !

Snelle verzending, vriendelijk en hele mooie spulletjes !

Mooi hangmatje, snelle levering

Mooi hangmatje en snel geleverd.

Mijn caviamatjes die ik besteld had zijn erg mooi geworden zeer tevreden klant ga zeker nog meer spullen kopen hier in de toekomst

super

mooie handgemaakte produkten, goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb pas 1 product ontvangen en kan nog geen mening geven

Het product is goed in elkaar gezet met goede stevige binnenkant vh fleece cavia huisje

Ik ben een groot fan van de handgemaakte producten voor mijn caafjes. Super leuke mandjes, slaapzakjes, tunnels, hooizakken... Ze zien er niet alleen schattig uit maar de kwaliteit is ook altijd goed.

Vlotte levering

Bestelling naar wens

Product goed te vinden op de site, prijs kwaliteit prima. Goede service .

Snel antwoord gekregen op mijn vraag en levering na 1 dag.

Super!!

Mooie producten snel en goed geleverd!

Superl leuk

Snel geleverd en ziet er erg leuk uit blij mee

Fijn bedrijf

Snelle levering en goede spullen

Superblij met de producten

Snelle levering, goede producten.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen