Leuke webshop en snel geleverd.

Erg leuke webshop. Handige en grappige spulletjes. En ook snel gepost.

Super fijn dat er artikelen op bestelling gemaakt worden. Contact is vriendelijk en klantgericht.

Mwah. Ik bestel niet weer

Snelle verwerking, jammer dat op de thermos fles goed zichtbaar was dat er eerder een konijnen sticker gezeten heeft.. daaroverheenis een cavia sticker geplakt.... dan vraag je je af of je wel een nieuwe fles hebt gekocht. De sloffen zijn van slechte kwaliteit, de binnenvoering laat gelijk los overal pluisjes.De sokken waren prima.

Fijne website

Het pakketje is nog niet binnen. Door de storm is niet alle post meegekomen, begrijpelijk. Dus ik verwacht hem morgen.

Snelle geleverd en mooie spullen

Voor het eerst pas wat besteld op de website, het werd met 2 dagen al geleverd. De producten zijn erg mooi en van goede kwaliteit, de cavia's zijn er erg blij mee

Absolute aanrader!

Supersnelle verzending! Leuke producten en redelijke prijs! De nylon knaagdier tunnel die ik had besteld leek er op de afbeelding echter anders uit te zien. Het groene gedeelte leek namelijk op een soort gaas maar in werkelijkheid is het een dichte nylon stof identiek aan het zwarte gedeelte. Misschien even de afbeelding aanpassen. Het kleine zakje met knaagdier snoepjes die ik bij mijn bestelling vond als bedankje was dan weer een hele leuke aanvulling! Absolute aanrader!

top service! Mooi spul!

Mooie keycords, helemaal naar wens en hele snelle levering! Helemaal tevreden.

Mooie spullen en snel geleverd!

Originele en leuke benodigdheden voor in de caviakooi gekocht. De stoffen die gebruikt worden voor de hangmatjes etc. vind ik geweldig, kon bijna niet kiezen!

Super snel geleverd en leuke attentie erbij

Leuke webshop en producten van hoge kwaliteit

Zeer snel verstuurd

Producten zijn zoals verwacht en werden zeer snel verstuurd. Via mail goed op de hoogte gehouden

Onwijs leuk!

Wat een super leuke spullen voor mijn cavia's. En snelle service! Vriendelijk bedankt!!

Wauw

Wij kochten een hangmatje. Onze cavia ging er na enige aarzeling in. Echter na een aantal keer proberen met aanraking. Ligt meneer er heerlijk in te slapen. De print is mooi, beugels zijn netjes gevouwen. Product ziet er netjes afgewerkt uit.

Mooie materialen, de tweede levering kwalitatief iets minder

Ik heb een half jaar geleden een hangmatje voor de cavia's besteld. Ze zijn er gek op! Daarom nog drie hangmatjes besteld. Van de nieuwe hangmatjes zijn er echter twee die heel makkelijk losgaan van de tralies. Ik denk dat dit komt doordat de ophanghaakjes veel korter zijn. Nu moet ik dus iets verzinnen om te zorgen dat de matjes beter blijven hangen...

Alles wederom in orde.

Mooie webwinkel knaagdieren

Theemuts op bestelling laten maken , nette en snelle communicatie via mail . Theemuts zag er mooi uit . Het verzenden had wel iets sneller gekund verder geen minpuntjes

Supersnelle en correcte levering

Bedankt voor de supersnelle en correcte levering. Superleuke caviaspulletjes voor cavia liefhebbers.

Snelle levering, niet duur

Een hangmatje met ophangsysteem besteld. Het werd snel geleverd. Was niet duur. De maat was wat krapjes voor mijn caafjes, gelukkig had ik niet de kleinste gekozen. Prachtige stofjes! Heel veel cavia-prints

Aanrader

Leuke spulletjes en wat lekkers voor mijn konijn gekocht. De communicatie is goed en de verzending was zeer snel. Super!

Ik heb het als super goed ervaren weer nooit problemen gehad ik ben er erg blij mee en er zat ook super leuk kaartje bij ik zou iedereen aanraden om naar deze website te gaan

Snelle levering. Vind de printjes echt super leuk en de Cavia's hebben echt plezier van alles.

Snel, eerlijk

Snelle reactie op vragen, snelle kevering komt afspraken na. TOP

Keurige en goede afhandeling van de mooie producten!

Zie boven.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Behulpzaam, duidelijk en snel! Super!

Snelle levering en afhandeling. Mooie prijs kwaliteit.

Engelberterweg 65

9723 ek Groningen